Гости Guest свештеник Иван Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 И хајде већ једном брате Вукмане и сва остала браћа која имају проблеме са Митрополитовом теологијом: Кажите лепо, кратко и јасно, посведочите светоотачком и својом богословском мисли, шта је то што смета код Митрополита. Заиста је невероватно да неко ко никада ништа није прочитао, а и ако јесте није разумео, али критикује и то методом "рекао ми овај, а он чуо од онога"... То је неозбиљно. Конкретно је на мене много утицала богословска мисао Митрополита Јована, као и Епископа Игнатија, ослобађајуће, освежавајуће, светоотачки... ово што причам аргументовано могу да потврдим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 ostali su bez teksta... i to baš dugo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Ne chachkaj mechku, inace cu ja da progovorim... 4chsmu1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Ne chachkaj mechku, inace cu ja da progovorim... greengrin Мојне тебра 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Ne chachkaj mechku, inace cu ja da progovorim... prstgore spremni smo.... smej.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Само ако није атак на личност, свако може да изнесе примедбу. Данас је више него икад потребно да тумачимо догмате. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука