Н И Н Е Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 On 24. 6. 2015. at 10:35, Morticia Addams рече Молим те само ми објасни како си дошао до те претпоставке, како си повезао године са искустом? Па чим воле пилетину значи да су прилично промискуитетне, да више цене добар секс него добар разговор. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 On 24. 6. 2015. at 11:15, SHADOWS OF THE LIGHT рече Čist teoretičar a sam se nikada nije ženio.Praksa bato pa pričaj. Pa,dobro,navodno je bio zaljubljen u tu Lu Salome. Valjda se i to nešto računa. A kažu bila je dosta mlađa od njega... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 On 24. 6. 2015. at 11:15, SHADOWS OF THE LIGHT рече Čist teoretičar a sam se nikada nije ženio.Praksa bato pa pričaj. Pa da, nije se ženio. Ipak, ja sam ga malo pručavao zadnjih godina, posebno biografsku stranu. Ima ta neuspela priča sa Lu Salome; ali ima i druga strana: Niče je bio poprilični pohodilac bordela. Video je tu i tamo žensko. Dakle, nije baš bio tako neiskusan Јефимија Крунић, SHADOWS OF THE LIGHT, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Da sam ja muskarac,deckic od 18 godina,ne bih dozvolila-o da me neko zavodi,to bi mi bilo nekako ispod casti...Sta mislim,pa nista...Da sam ja ta dama u godinama,vec bih nasla nevinog i poslusnog muza da sa njim docekam duboku starost...i ne bih uopste imala takta da se zamlacujem sa tom decom...to bi mi bilo ispod casti...Ali ko zna...ne sudi,da ti se ne sudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 On 24. 6. 2015. at 11:17, Ниџока 1.1 рече Па чим воле пилетину значи да су прилично промискуитетне, да више цене добар секс него добар разговор. Pretera sa ovim "promiskuitetne". A što se priče tiče, i ona se istroši, kao i strast. Mada, mislim da je obrnuto, da je većini muškaraca bitniji seks od razgovora,kad su ti muško-ženski odnosi u pitanju… Снежана, Јефимија Крунић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Моја пријатељица има момка који је 17 година млађи од ње... Понекад је жалим, измучи се јадна да бих изгледала што млађе и опет се види да је старија, џаба јој сва та козметика, нега, брига, подмлађивање итд..мени то помало дође и болесно. Да се разумемо немам ништа против ако је жена старија 2-3 до 5 година. Просто се људи пронађу и то је то. Војвода7, Kaludjerovic Sreten and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 P.s.Bio bi to prvi monah u braku i u mraku. :-D...a sad ozbiljno,ta veza ce sigurno da pukne,na zalost zena ce vise da pati,jer ce ona biti,stara,sama u svadji sa decom,a od mlad,lep i glup...nista ga nece spreciti da joj tu surovu istinu saspe u lice... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 On 24. 6. 2015. at 11:21, Arsenija рече Da sam ja muskarac,deckic od 18 godina,ne bih dozvolila-o da me neko zavodi,to bi mi bilo nekako ispod casti...Sta mislim,pa nista...Da sam ja ta dama u godinama,vec bih nasla nevinog i poslusnog muza da sa njim docekam duboku starost...i ne bih uopste imala takta da se zamlacujem sa tom decom...to bi mi bilo ispod casti...Ali ko zna...ne sudi,da ti se ne sudi. Razumljivo je da tako mislis posto zakoni biologije nisu dozvolili da ikad vidis svet ocima muskarca-deckica od 18 godina. Istina sve zavisi od toga koliko je starija dama fizicki atraktivna ali to je i licno i u drustvu deckica od 18 godina velika cast i zasluga ako uspe da ga neka starija atraktivna zena zavede. Ovo je primer gde stoji ona podela na Mars i Venus. Јефимија Крунић and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 On 24. 6. 2015. at 11:34, Дани рече Моја пријатељица има момка који је 17 година млађи од ње... Понекад је жалим, измучи се јадна да бих изгледала што млађе и опет се види да је старија, џаба јој сва та козметика, нега, брига, подмлађивање итд..мени то помало дође и болесно. Да се разумемо немам ништа против ако је жена старија 2-3 до 5 година. Просто се људи пронађу и то је то. Имао сам и ја једну другарицу моје тетке, нажалост покојну, имала је момка млађег 17 година, и били су диван пар, срећни, он је није напустио кад се разболела и нажалост отишла.. Видело се да је разлика али су обоје били тако пуни живота, тако насмејани... Сада тај момак, већ човек, има своју породицу са једном фином женом његових година, Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 @@Драшко, Различита су искуства, зависи и то у ком доба се сретну...дечко моје пријатељице има 21 годину.. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 On 24. 6. 2015. at 11:08, Gospođa Pufna рече Ko voli,naravno, te psihološko-biografske knjige Можда ти ова емисија посвећена њој буде занимљива: Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 кугуарке су ок али предлажем да се позабавимо и православним милфовима. Знате на шта мислим - свака црква их има Kaludjerovic Sreten, RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2015 On 24. 6. 2015. at 22:04, w.a.mozart рече кугуарке су ок али предлажем да се позабавимо и православним милфовима. Знате на шта мислим - свака црква их има Može,al na nekoj drugoj temi :P w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 25, 2015 Пријави Подели Написано Јун 25, 2015 On 24. 6. 2015. at 22:04, w.a.mozart рече кугуарке су ок али предлажем да се позабавимо и православним милфовима. Знате на шта мислим - свака црква их има Јашта, воле путовања по манастирима, посебно у групама. Тако крену да причају са мушкарцима из групе о Богу, животу, философији, породичној ситуацији, мушко - женским односима, чедности, сексу, па се случајно подају а нису планирале и томе слично... Воле углавном млађане јер неће обавезе, па се могу сврстати и у кугуарке. У једном их манастиру зову "преподобне". w.a.mozart and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 25, 2015 Пријави Подели Написано Јун 25, 2015 On 25. 6. 2015. at 6:40, RYLAH рече Јашта, воле путовања по манастирима, посебно у групама. Тако крену да причају са мушкарцима из групе о Богу, животу, философији, породичној ситуацији, мушко - женским односима, чедности, сексу, па се случајно подају а нису планирале и томе слично... Воле углавном млађане јер неће обавезе, па се могу сврстати и у кугуарке. У једном их манастиру зову "преподобне". Čekaj, pa to stvarno postoji ? Ove "pravoslavne" ? ivanaika and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука