Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Dovoljno je samo da naucis oce nas naizust i vec si pravoslaac i po, i nada i buducnost zemlje.. Mogu slobodno da tvrdim, da je dovoljno samo, da verujes u Isusa Hrista i nista drugo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Eto, zasto citate javno ako je sam Isus lepo rekao da se to radi tajno? (fala Avocadu na ovim citatima) Koja ste vi deca, pa ovo je dostojno kacavende. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Prijatelju ovo je sramotno. Баба је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Ko želi preobraženje taj uzima Pismo u šake, brojanicu ili drugo, bega od mase i sveta taštine, uči se da podnosi ljude oko sebe i samog sebe, moli dobrog Bogu da ne poludi i sa verom da sve ovo nešto znači i ima smisla ide u crkvu. Tako jedno 40-50 godina, pa onda možda bude nešto. U suprotnom, nekroza je jedina izvesnost. Dovoljna je samo vera u Isusa Hrista, sve taj Otac ispravi, moze i instant, onako od 3 dana, kao sto je vec jednom covecanstvu darovao. Secas se? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 @, Ne, mislim da promašuješ. Bojim se da bi ista ova masa ljudi koja je danas vikala očenaš sutra opet raspela Isusa kad bi se pojavio. A mozda ih Isus postedi, kako se ti ne bi vise bojao da ce ga dva puta ubiti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Како сад, "Четничка омладина", мајице, прослава титуле, заједничка молитва и подршка негдашњем епископу... Нешто ту не штима :.mislise. http://udruzenjecetnika.blogspot.com/search/label/Саопштења%20и%20Активизам Prosto ko pasulj Rakicu. Reprezentacija Srbije je pobedu donela SVIM Srbima a ne samo Brozovim pionirima. Svi mogu da se raduju pa i ateisti i vernici i cetnicka omladina. ... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Твој контекст је исправан. Само, не очекујеш ваљда да хришћани, у тренутној занесености овим празнослАвљем, признају да им је атеиста одржао лекцију цитатом из Писма. То боли. :-) Ајде. Значи ти се не молиш нигде сем у својој кући? Редовно мажеш главу када су постови? Никад ниси на улици дао просјаку паре? Молио бих да ми даш неке референце ка тумачењима тог дела Јеванђеља које поткрепљују твоје твдрње, или је то твоје произвољно тумачење? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Срам их било. Прекршили члан 11. Устава републике Србије, да је Србија световна држава. Crveni Baron, Човек Жоја and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Није поштеније јер није истина све наведено. Само ме занима како овакво понашање неко сматра исијавањем (хришћанске) радости (мислим на саму лакрдију од дочека ових момака, а не на њихов успех колико год да је успех). Радост не треба да се манифестује у оваквом спољашњем, световном радовању, већ оно пребива у смирењу и област је унутрашњег живота. Заиста се упињем да пронађем ту природну и чисту радост на приказаној фотографији, али не иде. Изгледа да је моје око рђаво. А, да, и најважније када је понашање у питању - хришћани су позвани да радије посећују места где је мука, беда и жалост (Тања1 је јако лепо срочила мисли на ту тему, у духу великих ауторитета Цркве), а не различите позорнице где се урла, једе, пије, пева, и весели без смисленијег, узвишенијег повода. Ама какво исијавање хришћанске радости, какво преображење народа, какви бакрачи... људи моји где ви то видите да је написано на овој теми, где видите да је то написано у новинама, речено на тв-у. Да не знам шта се дешавало, а читајући ваше коментаре, помислио бих да је у питању био неки догађај под покровитељством СПЦ на ком се верни народ понашао нехришћански. Помешали сте неке ствари, то је био дочек ФУДБАЛЕРА због златне медаље, дочекао их је НАРОД, и старо и младо, и верници и атеисти, и пијани и трезни. Није се окупио црквени клир и верници на Литургији или каквом другом верском сабрању. Потом су клинци рекли шта су радили пред сваку утакмицу и позвали да ко хоће то исто понови заједно са њима, и део народа је радио исто што и они, неко вероватно искрено неко не, већина би вероватно запевала и песму од лепе Брене да су ови са балкона позвали масу да то уради. Овде је поента у Орлићима, који су испољили нешто што до сада није виђано на овим просторима. Поред спортске културе и понашања на терену, ретко виђеног заједништва и слоге, изузетног васпитања... виђено је и да су се уздали у Бога. Е сад, да ли је то искрено или лицемерно не знам то не знам, препуштам то вама срцезналцима. Са друге стране имамо неколико вас великосхимника, које је Бог удостојио да знате оно скривено у људима. Па тако рецимо ти, у свом пречистом испољавању хришћанства, оцењујеш ко је какав и због чега је такав, и то по једној фотографији за коју си се ухватила као пијан плота. Знаш да су му мишићи такви какви су од нерада, знаш да је онај овакав или онакав по фризури?! Сачувај ме Боже од такве чистоће хришћанства. Онда овај пророк нам овде говори да ту нема никаквог преображаја народа (иако се нисам нигде прочитао да је неко тврдио другачије), пази ОН ЗНА да нема преображаја, ОН ЗНА да би Га већина опет распела, ОН нама са сигурношћу нешто тако тврди. Смирење за десетку. Неколицина, да би оправдала своју аверзију према оваквим догађајима, узме да тумачи буквално део ЈпМ. Ајде још једном тражим да ми се нађе православно тумачење НЗ где се каже да се ти стихови односе на забрану молитве у јавности?! Пре неки дан гледам неку стару емисију са Митрополитом Порфиријем где он током целе емисије врти бројаницу, што је јасан знак да се моли, еееј моли се пред ко зна колико хиљада људи испред тв-а!!! Надам се да ћете му у својој ревности скренути пажњу на такав пропуст. Свети Златуст рече да се џаба затвараш и у ћелију своју, због молитве, ако ти срце није чисто. Не знам како то чисто срце побуђује да будеш судија другима... Дијана., Crveni Baron, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Пре неки дан гледам неку стару емисију са Митрополитом Порфиријем где он током целе емисије врти бројаницу, што је јасан знак да се моли, еееј моли се пред ко зна колико хиљада људи испред тв-а!!! Надам се да ћете му у својој ревности скренути пажњу на такав пропуст. Па шта ако врти бројаницу испред тв-а? Напоран си! Врти па шта! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Мали оф, а везано за овакве и сличне догађаје Мислим да је био и кажњен од Грчке Цркве због оваквих активности. Када су га једном интервијуисали како то да се понаша тако непреимерено за једног свештеника, рекао им је (парафразирам) ''да сем што јако воли ПАОК, воли и да буде у друштву те деце, добри су они, нису лоши, колико сам их само скинуо са дроге, сада су породични људи...'' Маните се суђења другима, боље радите на себи. Дијана., Agaton Vuzman, Broken and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Па шта ако врти бројаницу испред тв-а? Напоран си! Врти па шта! е када сам дочекао да ми ти кажеш да сам напоран онда ћу морати озбиљно да се замислим. Crveni Baron, Manolis and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 е када сам дочекао да ми ти кажеш да сам напоран онда ћу морати озбиљно да се замислим. ) Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 е када сам дочекао да ми ти кажеш да сам напоран онда ћу морати озбиљно да се замислим. Извини, опрости, можда нисам добро разумела на кога се односи : Надам се да ћете му у својој ревности скренути пажњу на такав пропуст. Шта си овим мислио рећи? Да је у реду што врти бројаницу испред тв-а или да није у реду? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Извини, опрости, можда нисам добро разумела на кога се односи : Надам се да ћете му у својој ревности скренути пажњу на такав пропуст. Шта си овим мислио рећи? Да је у реду што врти бројаницу или да није у реду? Ако се буквално тумачи стих из ЈпМ, како то да један (тада Еписком) Митрополит врти бројаницу пред камерама? Јасно је шта монах ради док врти бројаницу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука