Гости Guest Написано Јун 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Лидер НВО „ЦПЦ“ Мираш Дедеић, изјавио је данас да су 23 земна остатка црногорских и зетских митрополита, које ће Митрополија Црногорско-приморска сахранити у Цркви на Ћипуру, уствари остаци Турака који су нападали Цетињски манастир. Вођа ове НВО је појаснио да су при млетачком минирању Цетињског манастира у 17. вијеку изгинули и придошли Турци, „што указује да ови земни остаци могу и њима припадати“. Подсјетимо, у суботу, 20. јуна у 9 сати, на Ћипуру ће бити сахрањена тијела извађена из гробова осамдесетих година прошлога вијека, приликом археолошких истраживања на овом локалитету, јавила је јуче „Светигора прес“ „У времену од саздања старог Цетињског манастира на Ћипуру 1484, до разарања 1692. године у њему је, према постојећем каталогу – диптиху, столовало 25 митрополита зетских, црногорских и приморских. Сасвим је извјесно да је у оквиру старог Цетињског манастира на Ћипуру, као сједишта Митрополије, сахрањено 23 од 25 митрополита зетских, црногорских и приморских“, наводи се у саопштењу Митрополије Црногорско-приморске о овом значајном догађају. http://www.in4s.net/index.php/miras-srpska-mitropolija-sahranjuje-turke-na-cipuru/ Подели ово: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Опет се овај вођа црногорске секте трпа где му није место. Имамо ми стручњаке у СПЦ који ће да мисле о томе. Своја посла тамо... Драгана Милошевић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Април 18, 2023 Пријави Подели Написано Април 18, 2023 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Април 18, 2023 Пријави Подели Написано Април 18, 2023 Кој ги прислушкувал? Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука