о.Небојша Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Заиста свака част за издање. Колико видим, прилично луксузно издање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Код нас само тако се издаје. Пазимо на ниво. :good2: мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Јел' то пише "за сваки даун у години"? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 То је тест за прозорљиве А можда о.Филимон или о.Милан дају неки попуст онима који примјете грешку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Филимона сам упознао у Хиландару, био сам скоро код њега у Каони. Дочекао ме како ме рођени не дочека. Пробаћу неки попуст да искукам или бар на рате Хаха sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 То је тест за прозорљиве А можда о.Филимон или о.Милан дају неки попуст онима који примјете грешку. Најволијем да чатим акатисте - да ме ап кад сам даун! :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука