Аљонка Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Nikola Hadzi Nikolic Frontmen grupe 357... jedan izuzetan lik! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Ма нема он везе са православљем, националиста-традиционалиста "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 O`ladite malo ljudi... ni ne znate coveka... Aaaa to je Max.. pa da, on sve i svakog zna Uzivajte! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Глумац Иван Босиљчић, забављао се дуго са једном Чачанком, па је шутнуо. Толко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?????? ???? ????????, ???????? ?? ???? ?? ?????? ????????, ?? ?? ??????. ?????. MIslis, razisli se? Desava se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Цане ''Партибрејкерс'', Дејан Лекић (фудбалер Црвене Звезде), Матеја Кежман (фудбалер ПСЖ-а) И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Не треба много обраћати пажњу на ону глупу Фарму. Мислим да је то све исценирано, чист бизнис. Дође ми да једном баш питам Мају у вези тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
astronaut Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Биљана Плавшић! Стално долази на Литургију, чак и када је било најхладније. Побожна је, прави верник. Иначе, од ње је и почела прича о веронауци у Републици Српској. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 I ja sam видео Мају са децом у Цркви деца су се причестила за њу не знам то је прошле недеље било. Поменуо бих Николу Пејаковића, он је од атеисте дошао до ревносног верника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 узгред "хм" (које сам написао) више значи "нисам то знао-интересантно"....него ли знак за негацију.. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 KAKA' ... fudbaler ... samo , mislim da je neka manja crkva u pitanju (sekta , sto bi se reklo) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 брате наш, колико се твоја перцепција разликује од просечног православца 0202_238 не ниподаштавам, само кажем ... мислим да је то једна најочигледнија разлика између неког ко није припадник једне вере и припадника друге .. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 namerno sam tako rekao ... ako cemo o sektama, i hriscanstvo je u neku ruku - sekta ! sve pocinje od jevrejske vere , ciji je pripadnik bio i sam Isus ... ali , nemojmo o tome ovde .... ako znas boje mesto (odgovarajucu temu) - kazi ... dolazim tamo . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 1) Небојша Дугалић, глумац 2) Глоговац, глумац 3) Прљета Миљан, глумац 4) Тања Бошковић, глумица 5) глумица Слобода из серије "Рањени орао" 5) ...и сви ми обични смртници славни познанством Божијим... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 umetnik Lionel Messi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука