Jump to content

NESTAO/LA..POSLEDNJI PUT VIĐEN/A.. HITNO!!!

Оцени ову тему

Nikolajj

Препоручена порука

Policija traga za vozilom tamne boje u kome se, kako se pretpostavlja, nalazi dečak iz Banatske Subotice za kog se sumnja da je otet, nezvanično saznaje B92.

1674429326557c68a7afe98824327829_v4%20bi

MUP je objavio fotografiju dečaka i pozvao građane da ako imaju informacije o njemu jave policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima, trinaestogodišnji dečak nalazi se u automobilu tamne boje, a policija je blokirala okolne puteve i granicu sa Rumunijom.

Kako B92 saznaje, oko podne je u policijsku stanicu u Beloj Crkvi stigla informacija da je dečak otet. O tome je obaveštena policija u Pančevu i preduzete su sve mere koje se u takvim slučajevima preduzimaju.

Policija zaustavlja i pretresa sva vozila, a blokiran je i granični prelaz sa Rumunijom.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije pozvalo je građane da, ako prepoznaju dete sa fotografije i imaju bilo kakve informacije o njemu, pozovu dežurni centar Policijske uprave Pančevo na telefon 013-325-202 ili da prijave najbližoj stanici policije.

Dečak je poslednji put viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva i na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke".

Dečak je visine 130 centimetara, braonkasta kose i braon očiju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da pančevačka policija radi na slučaju prijave nestanka trinaestogodišnjeg dečaka.

"Imamo neke informacije i Policijska uprava u Pančevu radi na tom slučaju i očekujem da ćemo večeras imati više informacija", rekao je Stefanović.

Ministar je dodao da zbog interesa istrage ne može da daje više informacija o tom slučaju jer, kako je naveo, ovih nekoliko sati su najnačajniji za rešavanje slučaja.

Uskoro opširnije...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=06&dd=13&nav_category=16&nav_id=1004004

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ovo ucestalo sa otimanje  dece je katastrofa.... :sossos:

Ludi cuvajte decu.....uzas. Da da Bog da se mali pronadje....

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

ovo je skandalozno u smislu na šta sve ukazuje...ako uporedimo otmicu u Beogradu i ovu ovde, jasno je kakvo je percipiranje otmičara o stanju naše države kada su u sred bela dana u Beogradu pokušali otmicu koji nije ni b od blizu granice za razliku od Bele Crkve, dakle jeste alarmantno za sve roditelje i čini me toliko uznemirenom pored svih silnih strahova kojim nas bombarduju tendenciozno.

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

22:03 - Стефан киднапован 150 метара од куће, црни “пунто” којим су га отели имао ковиначке таблице!

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Гости

Бела Црква: Стефан киднапован 150 метара од куће, црни “пунто” којим су га отели имао ковиначке таблице!

Е. В. Н. | 13. јун 2015. 17:34 > 22:03 | Коментара:

Дечак са братом кренуо ка атару у коме су родитељи чували овце. Дечакови родитељи су задржани у полицијској станици. Мештани: Такво возило смо виђали по селу протеклих дана 

hro-mesto-gde-je-otet_620x0.jpg

Место где је отет дечак

•  

ДВАНАЕСТОГОДИШЊИ дечак Стефан Илић, из села Банатска Суботица код Беле Цркве, је отет! Дете је последњи пут виђено око подне, недалеко од своје куће где је, према речима очевидаца, убачен у аутомобил тамне боје. Од тада му се губи сваки траг, а полиција још увек покушава да пронађе дечака.

У Министарству унутрашњих послова, “Новостима” је потврђено да је у селу Банатска Суботица отето мушко дете рођено 2002. године.

Према нашим сазнањима, Стефан се са млађим братом, који има девет година, кренуо преко ливаде, према родитељима који су у атару чували овце. Када су се налазили 150 метара од куће у којој живи са родитељима, поред њих се зауставио аутомобил тамне боје у коме су се налазила тројица мушкараца. Један од њих је децу, наводно, упитао да ли знају где се налази кућа која је на продају. Стефан је, према причи млађег дечака, сео у возило како би им показао где се налази тај објекат. Од тада му се губи сваки траг.

Млађег дечака на улици пронашла је комшиница Анђелка Иванов, којој је Стефанов брат испричао шта се догодило. Њен супруг Верољуб истовремено је приметио црни аутомобил марке “фијат пунто” са затамљеним стаклима, који га је обишао великом брзином. Према његовим речима, возило је регистровано у Ковину.

Један од мештана Банатске Суботице, Озрен Болић, сећа се да су возило таквог описа виђали по селу протеклих дана.

- Имали смо утисак да људи из тог аутомобила разгледају куће, јер је доста њих на продају - испричао нам је комшија.

Стефанова породица је одмах обавестила надлежне у Белој Цркви о нестанку дечака и од тада траје интензивна потрага.

hro-stefan-Kuca-u-kojoj-ziv.jpg

* Кућа у којој живи дечак

На решавању случаја су, како смо сазнали, ангажовани припадници МУП-а из Панчева, а оформљен је и специјални полицијски тим који трага за дететом. Поводом нестанка огласио се и министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић.

- Имамо неке информације и Полицијска управа у Панчеву ради на том случају - изјавио је Стефановић. - Очекујем да ћемо ускоро имати више детаља о случају. Због интереса истраге не можемо да откривамо више информација.

Како смо незванично сазнали, полиција је дошла до одређених видео-записа, који су скинути са безбедносних камера неких објеката у селу, али и широј околини. У току је њихова детаљна анализа и преглед како би се утврдио евентуални идентитет отмичара и марка аутомобила. О целом случају обавештено је и Више јавно тужилаштво у Панчеву.

Тренутно се у полицијској станици налазе родитељи дечака као и човек код којег они станују и раде.

АПЕЛ МУП

МИНИСТАРСТВО унутрашњих послова Републике Србије позвало је грађане који препознају дете са фотографије и имају било какве информације о њему, да позову дежурни центар Полицијске управе Панчево на телефон 013 325 202, или да пријаве најближој станици полиције.

У апелу полиције пише да је дечак последњи пут виђен у селу Банатска Суботица, општина Бела Црква, и да је на себи имао светлозелену мајицу, црни шортс и црне патике “старке”. Дечак је висине 130 центиметара, браонкасте косе и браон очију.

И на друштвеној мрежи “Фејсбук” је објављена слика малишана рођеног 2002. године, поред које је написана молба да се јави уколико га неко негде види.

На број телефона који стаји испод Стефанове слике нам се, приликом првог позива, јавио женски глас који нам је поручио да нема времена да разговара, а након тога се нико није одазивао.

У проналажење дечака укључили су се и многобројни мештани Беле Цркве који по граду лепе плакате са Сефановом сликом.

hro-stefan-patrole.jpg

Полицијска управа Панчево је, иначе, блокирала све путеве око овог града и поставила контролне пунктове. У потрази за несталим дечаком припадници МУП-а заустављали су сва возила која су се кретала јужнобанатски друмовима, али и она која су ишла ка граници са Румунијом. Панчевачки оперативци надомак овог града заустављали су и аутобусе и детаљно су контролисали сваки.

У полицијској станици у Белој Цркви, како смо сазнали, налазе се Стефанови родитељи. Иначе, у Панчево су, у суботу по подне стигли и министар Стефановић, као и директор Полиције Србије Милорад Вељовић.  

Подели на овим сајтовима

Koliko god mi je strasno sto moram decu da ucim da nisu svi ljudi dobri, ipak im vec sada stalno trubim da se nikad ne priblizavaju tudjim automobilima, da ne razgovaraju sa nepoznatim ljudima ako mi nismo pored njih, da ne veruju u svaki osmeh i lepu rec koje im ljudi upute... Uzasno je i srce mi se cepa sto moram to da im pricam, ali bilo bi mi mnogo gore da im se nesto ovako desi... Pritom ovim ne mislim ni najmanje da nesto osudim decakove roditelje, pa ni mene moji nisu tome ucili, kod nas je ipak dosad bilo manje ovakvih stvari... Ovde u blizini mesta u kom zivim su bas nedavno bila dva-tri slucaja pokusaja otmice dece bas na tu foru da se namame u auto, i svaki put su sama deca pobegla, nisu se priblizila automobilu. Daj Boze da ga nadju i da sve prodje bez posledica...

Подели на овим сајтовима

Ја сам у шоку данас цео дан. Не могу да верујем да се то у мом селу догодило.  Родитељи деце су сиромашни, баве се чувањем стоке, бар отац. Мајка је кући, чува децу, пошто их има око десет. 

Са децом сам пар пута поразговарао, и мислио сам да су бахата и неваспитана. Међутим, био сам потрешен и дирнут. Деца су фина, васпитана и добра. Често су долазили у Цркву Стефан и још двојица браће и сестрица.Село има мање од 150 становника

Искрено се сви надамо да ће се Стефан пронаћи. 

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Ни ја не могу да се отргнем утиску,у којој бре ми држави живимо...

Оно што највише боли,јесте да ако су нас већ дресирали да живимо у немаштини ,дајте нам бар неку сигурност,да не бринемо за нашу децу...

А за старце,који већ увелико гину од сиромаштва и глади,само у ових пар дана троје стараца је нађено мртво,вероватно никога није ни брига...

Не знам,неће ово на добро да изађе,никако,а народ ћути и трпи...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости

I dalje ni traga od nestalog dečaka

Policija je obavila razgovore s velikim brojem ljudi radeći na rasvetljavanju nestanka dvanaestogodišnjeg dečaka Stefana Ilića, ali dosad još niko nije uhapšen.

244736555557d358ec54b5155025092_v4%20big

Ovo je rečeno je agenciji Beta u pančevačkoj policiji.

Intenzivna potraga za dečakom i dalje traje na teritoriji južnog Banata, rekao je sagovornik Bete.

Kako je navedeno, policija nastavlja da kontroliše sva vozila na putevima u tom regionu u potrazi za dečakom iz Banatske Subotice čiji nestanak je prijavljen juče. 

Mnistarstvo unutrašnjih poslova Srbije pozvalo je u subotu uveče građane koji imaju bilo kakve informacije o dvanaestogodišnjem dečaku da pozovu dežurni centar Policijske uprave Pančevo na telefon 013-325-202 ili najbližu policijsku stanicu. 

MUP je naveo da je dečak poslednji put viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva, da je na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke". Visine je 130 centimetara, braonkaste kose i braon očiju. 

Policija traga za vozilom tamne boje u kome se, kako se pretpostavlja, nalazi dečak iz Banatske Subotice za kog se sumnja da je otet, nezvanično saznaje B92. 

Na svim prilaznim putevima postavljeni su policijski punktovi, a policajci dežuraju i na prelazima sa Rumunijom, koja je u neposrednoj blizini. 

Kako RTS nezvanično saznaje na informativni razgovor privedena su trojica muškaraca zbog sumnje da imaju veze sa ovim slučajem, ali niko nije uhapšen. 

Prema nezvaničnim saznanjima, Stefan Ilić (13) je, nedaleko od svoje kuće, sa mlađim bratom ostao sam oko 11 sati jer je otac morao da ode na 15 minuta

Dok su dečaci bili sami naišlo je vozilo tamne boje, Stefan je otet, a mlađi brat uspeo je da pobegde, nezvanična je informacija. 

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da pančevačka policija radi na slučaju prijave nestanka trinaestogodišnjeg dečaka. 

"Imamo neke informacije i Policijska uprava u Pančevu radi na tom slučaju i očekujem da ćemo večeras imati više informacija", rekao je Stefanović.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=06&dd=14&nav_category=16&nav_id=1004099

Подели на овим сајтовима

За сада су приведена тројица мушкараца у селу Маргита код Вршца. Приведени су јер се сумња да имају везе са овим случајем.

Више: http://www.telegraf.rs/vesti/1611634-policija-na-tragu-otmicarima-malog-stefana-privedena-trojica-muskaraca-nedaleko-od-vrsca

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

13.05 - У току велика полицијска акција, претражује се метар по метар терена, јавља дописник РТС-а из Вршца. Рониоци претражују и реку Караш.

16.50 - Рониоци Жандармерије, који су од јутрос претраживали Караш, окончали су претрагу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...