Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Јел гледа неко овог магарца кесића на бу92 у 24 минута ? САД? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Јел гледа неко овог магарца кесића на бу92 у 24 минута ? биле рекламе сад гледам. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 сад је касно гледај репризу, углавном испрдао се са црквом на један ступидан и идиотски начин примерен свим мајмунима који имају трип да су људи цркве примитивци и необразовани средњевековни инквизитори који још увек прогоне Галилеа Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Na ovo Da muzej nije mesto u kome treba da budu pohranjeni nečiji posmrtni ostaci, verujem, složiće se većina, ocenio je Porfirije. Naročito, ukazuje on, ako je reč o Nikoli Tesli, krštenoj duši, sinu pravoslavnog sveštenika je upitao da li ovo znaci da svi treba da se sahranjuju u firmama u kojima im je otac sluzbovao, ili tako nekako. Kao, da mu je otac bio kustos, mogao je u muzej a ovako nema smisla. Meni je zanimljiva opaska Ono za ravnu plocu je bezveze i otrcano. Ali naravno da nije mogao propustiti ovaj penal u vezi urne... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Na ovo je upitao da li ovo znaci da svi treba da se sahranjuju u firmama u kojima im je otac sluzbovao, ili tako nekako. Kao, da mu je otac bio kustos, mogao je u muzej a ovako nema smisla. Meni je zanimljiva opaska Ono za ravnu plocu je bezveze i otrcano. Ali naravno da nije mogao propustiti ovaj penal u vezi urne... То што им је ово одлична прилика коју користе не умањује то да се ипак спрдају са Црквом и верским осећањима већине у Србији. Били су и остали окупаторски медиј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Н а крају колико је јадан тај кесић спрдајући се са Црквом и људима цркве као неписменима и необразованима сам показује изузетну необразованост управо у овој емисији говори како је Међугорје у Хрватској. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 То што им је ово одлична прилика коју користе не умањује то да се ипак спрдају са Црквом и верским осећањима већине у Србији. Били су и остали окупаторски медиј Ma nije bilo strasno (ili sam ja tolerantan), za urnu ne smeta da ih malo oplete. Ja sam ocekivao da ce Voja Antonic da se raspistolji, ali izgleda je njega iskontrolisao. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Они ће бити узрок појаве православних бехабија у Србији Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 ок да ли то сад значи да православни попови могу да дођу у музеј и обаве парастос Николи Тесли и наравно како то ред налаже на крају прелију место погреба вином у знак крста? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Pa ne znam ima li sluzba prelivanja vinom urne, ako ima i ako muzej dozvoli - zasto da ne. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Шешељ изјавио да је Тасовац грешка еволуције зато што не да урну Цркви Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Pa ne znam ima li sluzba prelivanja vinom urne, ako ima i ako muzej dozvoli - zasto da ne. Прелива се место погреба, не мора то бити сама урна него цео тај простор на коме је урна. А мислиш да ће музеј ово да дозволи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Не заиста СПЦ треба да тражи да сваки дан по један чредни поп обаве ујутро парастос Николи Тесли ипак је то наш један великан нема смисла да му се црква својим молитвама не одужи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Кад може тамо онај абориџин да медитира тим пре може православна Црква којој Тесла по крштењу припада( а и по опредељењу) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 A ne moze parastos u crkvi da se odsluzi, mora tamo gde je pepeo? Kako ja svake godine zovem popa da mi odsluzi pomen za pokojnog oca, posto mi je groblje oko 500 km udaljeno. Tako moze i ovo da se uradi, osim ako neko nece da se inati. Meni samo nije jasno sto su popovi toliko zapeli oko ovoga... Manolis, cloudking and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука