SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Kad čovek pomisli da je djavdjav naivan, mlad, glup i patetičan .... ja mislim da nije, evo postavio je Vučka za predsednika vlade. Ali nije đavo ...svaka vlast je od Boga kaza Apostol Pavle a Isus Pilatu kaza da ne bi bio tu da Bog to nije hteo tako da....sve što mogu da rečem je...čudni su to putevi.... :good2: 8086.gif Volim_Sina_Bozjeg, Crveni Baron and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Ali nije đavo ...svaka vlast je od Boga kaza Apostol Pavle a Isus Pilatu kaza da ne bi bio tu da Bog to nije hteo tako da....sve što mogu da rečem je...čudni su to putevi.... :good2: 8086.gif Mislio je na suverenu i nezavisnu vlast, patriotskih manira i bez ličnih koristi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Tačno, svaka vlast je od Boga, tj. po Božijem dopištenju. Ali nije svaka vlast po Božojoj volji. Razlika je drast'ćna. 8086.gif A što onda Apostol Pavle recimo poziva robove da budu poslušni Bogu tako što će da budu poslušni svojim gospodarima?I da su ti gospodari postavljeni baš po božijoj volji i da su oni robovi baš po božijoj volji? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 12, 2015 Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 Kad čovek pomisli da je djavdjav naivan, mlad, glup i patetičan .... ja mislim da nije, evo postavio je Vučka za predsednika vlade. Vi ozbiljno mislite da aleksandar vučić, sa svojom "ekipom" ministara, svojom stručnošću, radom i zalaganjem, mogu obezbediti bilo kakav rezultat, koji recimo u brojkama postoji a Nemačka naprimer ima reči ohrabrenja i podstreka. Rezultat zatezanja kajiša, koji pri tom razvali kompletnu srpsku opoziciju u paramparčad, gde više ne postoji mišljenje a da nije dobijeno posle zadatog domačeg zadatka aleksandra vučića, profesora svih svera u državi? Liči li bre ovo na državu ili na kremansko proročanstvo? Žao mi je što sam se smejao dok sam jeo sendvič tomi nikoliću, koji nije savladao ni najosnovnije protokolarno ponašanje... Žao mi je što sam ikada pomislio ili barem nisam rekao, da aleksandra vučića nisu uzeli pod svoje............. Svi pokrenuti procesi protiv korupcije i kriminala su doneli jednu bezobraznu dramsku predstavu pavićevskog tipa. Srbija će i u narednom periodu imati rezultata i to samo ekonomskih, mini pomaka, dobijaćemo pohvale a narod srbije je već zaposlen i to čak i onaj deo naroda koji do danas još nije ni rodjen. Direktor nam je Vučko i on samo radi za platu u to budite sigurni. Ko je gazda ovog broda, ne znam ali znam da srećom brod ludaka ume da pristane i sam. Sve ovo su moje insinuacije a šta ću kad je realnost još gora. Ako nista drugo nije postigao barem mu hvala sto nas je oslobodio izdajnicke, lopovske i nesposobne opozicije u vidu DS-a i ostalih ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 12, 2015 Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 Mislio je na suverenu i nezavisnu vlast, patriotskih manira i bez ličnih koristi. Oooooo .... Poceo si da citas misli pa sada znas sta je neko mislio pre 2000 godina ... Kakav baja .... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 Ako nista drugo nije postigao barem mu hvala sto nas je oslobodio izdajnicke, lopovske i nesposobne opozicije u vidu DS-a i ostalih ... A koga tacno te oslobodio? Alfu i omegu premijera Zorana Djindjica u liku Gorana Vesica sto je na vlasti u Beogradu ? Mozda Bebe Popovica medijskog pokrovitelja A.Vucica? Da nisi mozda mislio na Bozu Djelica,sto je sad na pravoj sns strani? Cek,Boris Tadic? Mozda Vuk Draskovic onaj na listi Sns-a? Mozda Dinkic? On se isto uhlebio uz pomoc Sns-a. A ne sad sam te skontao,hahah dobar si dobar ti mislis za one sto su lopovski vrsili privatizaju u Srbiji! e pa to je onda u redu,a cekaj Sinisa Mali on bese gradonacelnik Beograda u ime Vucica? Cvetkovic? pa on saradjuje sa ovom vlascu. Ne sad sam siguran na koga mislis, MK Kole,Vlahovic i com sto su kupovali po Srbiji za 3 eura,a cek cek,nemoguce da mislis na njih pa oni su saradnici Aleksandra Vucica. Cekaj,cekaj,cekaj...sad znam na koga mislis,mislis na lopove iz Sps-a,sa nadjenim koferima,saradnicima Banane i Sarica,a ne los primer..ipak su oni na vlasti sa Vucicem. Ekipa Svilana,Pitic i com? uuu gde njih nadje,jos Dijana Dragutinovic pomocnih guvernerke Tabakovic. Da prostis ja ne znam na koga ti mislis... Vise medju saradnicima Sns-a i direktnim ucesnicima na vlast ima ljudi iz zutog preduzeca nego u samom zutom preduzecu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 12, 2015 Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 Oooooo .... Poceo si da citas misli pa sada znas sta je neko mislio pre 2000 godina ... Kakav baja .... ) Nijesi ti ceo srbin mame mi pa ti ne umes vise ni da citas srpskki o maj gad ti si italijanski ivo lola ribar Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука