Jump to content

Да сам ја модератор..Demokratizacija foruma?..

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Pa ono jest ali ako si u dobrim odnosima sa adminom SVE JE MOGUĆE 0110_hahaha 0212_rolleyes

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

зашто је твој ник "босанац" да ли као географска одредница или како национална припадност?

Подели на овим сајтовима

зашто је твој ник "босанац" да ли као географска одредница или како национална припадност?

facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

ок, ја сам онда републикосрбин, јер ако напишем Србин може неко да се увриједи 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Izbacio bih nacionaliste sa žru.Ovo je vjerski a ne nacionalistički sajt.

Ovdje po tom pitanju nije iskristilizirano.

подржавам иницијативу, ал да се задржимо на национализму, који је ионако наказан сам по себи и без етнофилетизма.

не националисте, како могу лепо да се коригују у патриоте.

Подели на овим сајтовима

Izbacio bih nacionaliste sa žru.Ovo je vjerski a ne nacionalistički sajt.

Ovdje po tom pitanju nije iskristilizirano.

И оставио би ( да се ти питаш, наравно ): антинационалисте, интернационалисте, квазинационалисте и глобалисте.

Ово је смешно, као и твоје појмовно разликовање шовинизма и национализма.

Национализам, или национална свест, нема негативну конотацију и у основи подразумева љубав према својој нацији, добро познавање националне историје и културе, истицање националних обележја, национални понос и залагање за национални просперитет.

Тачно је да је религиозност изнад националнe свести, али је не искључује. И једно и друго су интимна осећања припадности, и изузетно је некултурно када о томе расправља неко друге вероисповести. А нарочито кад покушава да раздваја ту... постоје забележена и размишљања србских Светитеља на ту тему.

Св. Владика Николај Српски, Национализам Светог Саве

Не разумем, шта би се ту више "iskristiliziralo"?

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1315263605' post='494463]

подржавам иницијативу, ал да се задржимо на национализму, који је ионако наказан сам по себи и без етнофилетизма.

не националисте, како могу лепо да се коригују у патриоте.

'Де си Милане?

Подели на овим сајтовима

ја сам хришћанин,али сам и националиста,и?

добро, па?

јел ти ја личим на неког ко је искључив и презрив и да ће сад да ти тупи мозак у наспрамности једног и другог?

нећу, узми читај шта је национализам, шта је патриотизам и шта је космополитизам, ти барем волиш да читаш.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1315281425' post='494516]

ево и штиво за читање, ово су валидне дефиниције.

родољубље/патриотизам

национализам

космополитизам

И ето сад, попадаше "валидне дефиниције" к'о шљиве у балегу... пућ, што би 'но казло.

Мој Милане јабуко са гране... можда би размишљања Светог Владике Николаја Велимировића била валидније "штиво за читање" теологу-аматеру твог калибра. И космополити. Ман' се ове Википедије, слободне енциклопедије, док још имаш иоле разума.

Скоро нисам видио да неко елоквентно утроји синониме у наки, чудан, међусобан однос... који би ваљад требао да буде и критика. А исп'о од једаред триред плеоназам.

Ај' што се брат boske погубио к'о прасе у Техерану, то и да разумем, ал' шта с тобом би? Мој Милане крушко из Боцване...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...