Гости Guest ага пије млеко Написано Март 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2010 урадио бих следеће : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Ова тема је супер, ми баш желимо да чујемо ваша мишљења. Наравно, не личне нападе којима су многи склони, већ шта би неко урадио као модератор. Тако нам може помоћи, тј. он сам као модератор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Ја бих тражио да ми дају регрес и топли оброк. Давидова је реаговао/ла на ово 1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Ја бих тражио да ми дају регрес и топли оброк.Много... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Извините братијо, али моји савети имају цену! Нема ништа за џ данас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Извините братијо, али моји савети имају цену! Нема ништа за џ данас! Има, наши месечни календари dobrodosli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Провалио си их Лионе, хехе, то је она фора, као да и ми, форумаши имамо право гласа dobrodosli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Ја бих тражио да ми дају регрес и топли оброк.Много... Онда нећу да будем модератор. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Џабе покрећете тему, пар пута сам предлагао у неким темама да се издвоје и направе нове. Скоро је била тема о Св.Христофору на пример. Предлози су били умесни и други су се слагали. И слично... Ово дође као пре у школи, позову пар добрих ђака да они кажу нешто о њиховим дечијим правима, а после никоме ништа... Није баш тако, све се то уважава, али се на састанку Модерације закључи да ли је добро или није.У сваком слуучају, тема је шта би сте урадили као модератор овога форума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Извините братијо, али моји савети имају цену! Нема ништа за џ данас! Има, наши месечни календари Зеза ми се али бојим се да ћу некога да увредим, нехотице, стога боље да 8086.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='dobrodosli' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Провалио си их Лионе, хехе, то је она фора, као да и ми, форумаши имамо право гласа Ето, сад треба и да се правдамо. dobrodosli Нећу да се играм са вама вратите ми моје сличице. 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Да сам ја модератор на б92 , трудио бих се свим силама да компромитујем тај сајт и форум и довео бих много људи који не мисле по званичној јеврослинавој политичкој линији. А на крају и неког хакера који би ми оборио сајт. dobrodosli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Провалио си их Лионе, хехе, то је она фора, као да и ми, форумаши имамо право гласа Ето, сад треба и да се правдамо. dobrodosli Нећу да се играм са вама вратите ми моје сличице. 8086.gifТо је продукт фазе ''зеза ми се''.Стога, одох ја са теме док је време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Ма ја сам ти тотални аутсајдер, ал волем да речем оно што ми на срцету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Ja ne bih da sam moderator! administrator .... hmmmm... takođe NE! Ivane, pošto ovaj sajt? (a, šta bih posle uradio sa njim ... ? otpustio bih sve moderatore i administratore i uveo bih diktaturu !) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука