Иван Недић Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Уџбеници веронауке за ниже разреде основне школе добили су конкурента у погледу неприлагођености узрасту за који су намењени: http://kojeodgovoran.rs/Video/klip/bruka!-sta-pise-u-udzbeniku-za-3-razred-osnovne-skole- Јанко and drvce је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Video sam ovo pre neki dan, i mislio sam da je neka provala. Kad ono izgleda da nije... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Udzbenik za fizicko za osnovnu skolu? Udzbenik? obi-wan, Ћириличар, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Bilo bi interesantno udzbenickim jezikom opisati stav i pokrete za pripremu, tok izvodjenja i vracanje u neutralan polozaj nakon lupanja samarcine ucitetlju (i uciteljici, dabome) koji zatrazi kupovinu ovog udzbenika. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Их дрвце, па не траже учитељи куповину уџбеника. То иде одозго. Они само направу спискови и пошље по том писанију разделе детињарији уЧбенике. Onda, da se opise i doskok do sledeceg u rangu koji je zasluzio batine. Снежана and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 http://www.antikvarne-knjige.com/knjige/images/products_thumbs/770_1.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Udzbenik za fizicko za osnovnu skolu? Udzbenik? Кад сам био клинац, у шупи сам нашао очев или теткин уџбеник физичког из доба СФРЈ. Садржао је опис важнијих спортова (кошарка, рукомет, одбојка, не сећам се да ли и фудбал, гимнастика, пливање...) Била су објашњена правила спортова (за ове екипне), правилни положаји тела и слично. Нпр, објашњено је како се пуца слободно бацање, са све скицама и правим фотографијама. Уџбеник је у ствари био скроз ОК. Као бонус, на наслвној страници је била фотографија једне гимнастичарке у слободном лету. RYLAH, drvce and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Кад сам био клинац, у шупи сам нашао очев или теткин уџбеник физичког из доба СФРЈ. Садржао је опис важнијих спортова (кошарка, рукомет, одбојка, не сећам се да ли и фудбал, гимнастика, пливање...) Била су објашњена правила спортова (за ове екипне), правилни положаји тела и слично. Нпр, објашњено је како се пуца слободно бацање, са све скицама и правим фотографијама. Уџбеник је у ствари био скроз ОК. Као бонус, на наслвној страници је била фотографија једне гимнастичарке у слободном лету. Izobilje je bilo nekad u supama! Juanito је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Па шта ви мислите, је л' Ђоковић постао најбољи тако што је млатарао оним рекетима!? Јок, синови, него лепо књигу у руке па онда из замаха зањихом искрет напред увис узнето, вис стрмоглави, вис узнето, спуст увис стражњи, издржај, вучењем вис узнето, спуст увис предњи (полако), саскок и затим њих у потпору и саскок у зањиху; на почетку разбоја наскок у упор, њих у упору и на крају, саскок у зањиху. Извор Човек Жоја, Снежана, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Pa zar vi mislite da ce deca stvarno da citaju knjige iz veronauke...osim ako nisu ekstremno radoznala ili ako te knjige ne citaju sve poznate face u skoli ... ili ih roditelji zakljucaju u stan i citaju im naglas dok ona trce u krug oko stola...zapusivsi usi rukama Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Па шта ви мислите, је л' Ђоковић постао најбољи тако што је млатарао оним рекетима!? Јок, синови, него лепо књигу у руке па онда из замаха зањихом искрет напред увис узнето, вис стрмоглави, вис узнето, спуст увис стражњи, издржај, вучењем вис узнето, спуст увис предњи (полако), саскок и затим њих у потпору и саскок у зањиху; на почетку разбоја наскок у упор, њих у упору и на крају, саскок у зањиху. Извор Genije popravio si mi noc. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Па шта ви мислите, је л' Ђоковић постао најбољи тако што је млатарао оним рекетима!? Јок, синови, него лепо књигу у руке па онда из замаха зањихом искрет напред увис узнето, вис стрмоглави, вис узнето, спуст увис стражњи, издржај, вучењем вис узнето, спуст увис предњи (полако), саскок и затим њих у потпору и саскок у зањиху; на почетку разбоја наскок у упор, њих у упору и на крају, саскок у зањиху. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јун 29, 2015 Пријави Подели Написано Јун 29, 2015 Pa zar vi mislite da ce deca stvarno da citaju knjige iz veronauke...osim ako nisu ekstremno radoznala ili ako te knjige ne citaju sve poznate face u skoli ... ili ih roditelji zakljucaju u stan i citaju im naglas dok ona trce u krug oko stola...zapusivsi usi rukama Могу ти рећи да не мислим него знам да хоће... И зато сам пре коју годину одлучио да им не набављам ове што их је потписао в. Игњатије... Што је сигурно, сигурно... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Севастократор Написано Јун 29, 2015 Пријави Подели Написано Јун 29, 2015 Уџбеници из физичког су намењени наставницима, не ученицима. Не волим када новине сензационално, па све са знаком узвика, открију топлу воду. Неко ко чита такве вести, помислиће да деца имају уџбенике из физичког и да одатле треба нешто да уче или разумеју! Код куће сам имао уџбеник физичког из 1970-их, такође је био препун тих термина, наскок, зањих и сл., тако да не верујем да су се те ствари битно мењале. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Bili su autori udzbenika pre neki dan gosti u nekoj emisiji, mislim kod Kesica, i koliko sam razumeo bas su pravljeni za djake. Da su samo za nastavnike, verovatno da ne bi ni dospeli u novine, a verovatno da ih ni on ne bi zvao u emisiju... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука