Jump to content

Neprijatnost u stanu

Препоручена порука

Па не морају да те врбују, па им ниси интересантан. Ај пробај да постанеш верујући, па да видиш онда кад навале на тебе

Подели на овим сајтовима

• Одговори 306
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Meni se nisu javili, cak ni sa nekim dobrim dilom. :(

kako znas da nisu, jel rece gordana  svakome po njegovim slabostima a ako nisi svjestan uspijeh im je zagarantovan...

ko zna koliko njih tebe drzi, mozda bi ih trebalo maljem iscerivati))) 

mislim ja nemam diplome al  bi ti pomogao od srca

Подели на овим сајтовима

Da glumim odlazau crkvu da bih im privukao paznju, a onda spremio spisak zahteva ako hoce da pregovaraju? Oni zapravo ne mogu da znaju da li blefiram ili stvarno idem da budem prepodoban. :)

Odlican predlog.

Па мислим...предлог ти је пропао, јер си га обзнанио јавно.

Најбоље је да пробаш истински од срца да се помолиш Богу. Нешто типа: "Искрено не верујем да ти Боже постојиш али ако ипак неким случајем постојиш ево молим ти се од срца да и ја недостојни грешни раб твој и црв бедни заслужим милост велику од Тебе.

Научи ме путевима твојим и мноштво атеиста ћу ти довести у цркву. Амин!"

Подели на овим сајтовима

ali demoni ne mogu da znaju sta je meni u glavi

Ocigledno da moras jos da odslusas Mikija i slicne, jer ces tu saznati da demoni znaju sta je u tvojoj glavi preko biometrijske licne karte, telefona, TV-a (pogotovo ako si se sada digitalizovao jer si tako direkno povezan sa HAARP-om, ranije nije moglo sad je to omoguceno, zato je juce-prekjuce bio skup masona u Beogradu), racunara i ostalih mind control instrumenata. 

Nabavi sto pre aluminijumsku kapicu. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ovih dana moram napraviti jednu alukapicu.cisto da vidim el radi i da istrazim trziste.

Подели на овим сајтовима

Pa ti radi na tome, nema to veze sa ovim. Hoces da vidis demone na delu, pomoli se iskreno i budi spreman za fajt. Ako ti nije frka, jelte.

Подели на овим сајтовима

Pa jeste, Bog bi znao. Nemoj blefirati i traziti nesto sto ne zelis. KAzi mu iskreno kako stvari stoje, da si samo radoznao.

Подели на овим сајтовима

Ocigledno da moras jos da odslusas Mikija i slicne, jer ces tu saznati da demoni znaju sta je u tvojoj glavi preko biometrijske licne karte, telefona, TV-a (pogotovo ako si se sada digitalizovao jer si tako direkno povezan sa HAARP-om, ranije nije moglo sad je to omoguceno, zato je juce-prekjuce bio skup masona u Beogradu), racunara i ostalih mind control instrumenata. 

Nabavi sto pre aluminijumsku kapicu. 

Opet sa druge strane, ja sam poprilicno obazriv, oko toga sta demoni znaju a sta ne znaju.

Definitivno da znaju ako si pod demonskim uticajem uradio neko delo.

To delo prati i odredjene misli, pre ucinjenog dela i posle ucinjenog dela.

Da demoni mogu, da udju u glavu, to ne mogu ali mogu da lazu, da su u glavi, to mogu, ponajvise preko Miroljuba i slicnih.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Pa ne izgleda da je pogresno sto povezujes, jer uzrok panicnih napada moze biti stres zbog nekih zivotnih promena, a preseljavanje je jedno od tih. Prosto, ako si imala pre napade pa ih se nekako resila, bila si mirna sve do momenta kada si se preselila sto je bila stresna situacija. E vidis, taj stres je mogao ponovo da aktivira te napade kojih si se resila.

Izvini sto pitam, a jel znas mozda koji bi uzrok mogao biti tih davnih panicnih napada? Koje su najcesce okolnosti u kojima su se desavali? Ovde je to trenutno stan, ambijent da tako kazem, a sta je bilo pre? Isto ti se desavalo u stanu ili je nesto drugo, desavalo se nevezano za mesto nego bilo gde? 

I da, nije mi jasno to sa majkom tvog muza. I ona je isto imala panicne napade i uznemirenost u stanu u kom sad zivis, na to mislis? 

Njegova majka je pricala kako joj se ne ulazi u stan, kako se ne oseca prijatno u njemu.

Panicni su mi krenuli zbog stresa iz nekih drugih razloga, a sve sam potiskivala u sebi, kazu moralo je na neku stranu da ispliva... Ma sad sam bila presrecna sto pocinjemo da zivimo zajedno.

Подели на овим сајтовима

Zamolio bih nekog admina da odvoji ovo u neku opstu temu o demonima, a da ova ostane cista za diskusiju o stacioniranim demonima.

Pa bolje pune bolnice nego pune Crkve.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...