Jump to content

Оцени ову тему

ivona

Препоручена порука

• Одговори 96
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ih!... ovaj je bas dobar. A ovaj pretposlednji gore iznad bas podseca na staru Enigmu... :)

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ih!... ovaj je bas dobar. A ovaj pretposlednji gore iznad bas podseca na staru Enigmu... :)

samo da znas bukvalno stalno mi je ukljucen live365 i tu sam cula po prvi put muziku koja je savrsena znaci otkrovenje prve vrste, jos jednom hvala!!!

• Волим 1

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

samo da znas bukvalno stalno mi je ukljucen live365 i tu sam cula po prvi put muziku koja je savrsena znaci otkrovenje prve vrste, jos jednom hvala!!!

Negde od pocetka prosle jeseni, kad sam prvi put potrazio neki dobar internet radio sa laganom muzikom, mesecima nisam silazio sa ove stanice. Sta god da radim preko dana ukljucena je neka od tih muzika, a videla si kako ih ima dobrih.

E sad, ima i reklama povremeno, ako nisi premium korisnik, ali meni je to super, pravi radio. U nizu muzike cujes malo i ljudski glas, pa opet muzika. Za moj pojam to je prakticno idealno, a izbor je takav da mi izuzetno prija.

:)

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Znaš šta se meni svidja, što je program takav da se ne drže mainstreama već stvarno izabrani komadi sa više nego istančanim ukusom, ali postoji opasnost zbog upravo takog protoka predobre muzike da jednostavno ne možeš da daš odredjenoj pesmi zasluženu pažnju,posebno kod piano žanra, ne znam da li ti imaš takvih nedoumica,ali meni to ume da bude problem

• Волим 1

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

Znaš šta se meni svidja, što je program takav da se ne drže mainstreama već stvarno izabrani komadi sa više nego istančanim ukusom, ali postoji opasnost zbog upravo takog protoka predobre muzike da jednostavno ne možeš da daš odredjenoj pesmi zasluženu pažnju,posebno kod piano žanra, ne znam da li ti imaš takvih nedoumica,ali meni to ume da bude problem

Delimicno si u pravu, medjutim, posto sve to slusam vec 7-8 meseci, i to prakticno neprestano, znam da se muzika nakon nekog vremena ipak ponavlja. Na klavirima, lista za premium korisnike je dugacka nekih 2000+ melodija, za nas besplatne je visestruko kraca.

Ipak, i to je vise nego dovoljno da ti uvek bude sveze, a da se opet i ponavlja, pa da mozes neke da slusas i po mnogo puta. Neke sam tako i nasao kasnije na tubetu, i skinuo ih kao zvuk (samo audio, mp3, i to sam skinuo nekih 40-tak melodija, ako ne znas kako, rekni ovde da te uputim na lagan programcic), da ih imam i da mogu da ih slusam kad ja `ocu.

Znaci, prosto im daj malo vremena, ako budes slusala duze videces i sama, neke melodije ces vrlo lako da prepoznas, a onda ako hoces moci ces i da ih preuzmes sa tubeta.

Evo nekih, da ti malo otvorim pricu sa te strane... inace, druga u nizu mi je jedan od favorita, mada su sve vise nego izvrsne... :)

Naravno, sve sam ih prvi put cuo na ovom radiju.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

moj favorit

a ja sam inače pronašla foru da lajkujem i onda sve moje lajkove sakuplja na jedno mesto gde kao registrovan korisnik imam uvid u pesme koje su mi se svidele, što se tiče addinova za skidanje sa youtube, jel na njih misliš, ja korstim  za mozillu downloadhelper? ima neki bolji?p onda imam foru da mp4 sa download helpera konvertujem na zamazaru na mp3 i takoc ...:)

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

ja korstim za mozillu downloadhelper

Ima toga dosta, ja volim programe i servise kojima unapred kazem sve sto treba, i onda sami odrade sve do kraja.

Ovaj servis trenutno koristim, ne instalira se nista, podesavanja su prilicno bogata. Pogledaj, mozda ti odgovara. I da te ne zbuni, pri preuzimanju iskoci jedno prozorce sa nekom reklamom, ali nije strasno, samo odes do njega i iskljucis ga. Resto sve ide k`o podmazano.

http://www.clipconverter.cc/sr/

Od programa koji se instaliraju ima opet dosta, a ovi su medju najboljima, drugi i treci odozgo su najbitniji.

Naravno, i ovi programi su potpuno i bezuslovno besplatni.

http://www.freemake.com/downloads/

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ima toga dosta, ja volim programe i servise kojima unapred kazem sve sto treba, i onda sami odrade sve do kraja.

Ovaj servis trenutno koristim, ne instalira se nista, podesavanja su prilicno bogata. Pogledaj, mozda ti odgovara. I da te ne zbuni, pri preuzimanju iskoci jedno prozorce sa nekom reklamom, ali nije strasno, samo odes do njega i iskljucis ga. Resto sve ide k`o podmazano.

http://www.clipconverter.cc/sr/

Od programa koji se instaliraju ima opet dosta, a ovi su medju najboljima, drugi i treci odozgo su najbitniji.

Naravno, i ovi programi su potpuno i bezuslovno besplatni.

http://www.freemake.com/downloads/

sve sam ih lično upoznala, nešto ranije i shvatila da mi je downloader tu najpouzdaniji, a da ne grešim dušu, mislim da je neki od ovih programčića nosilac malware i ume da se zapate silne gnjavaže na kompu, nisu def.bez razloga za dz !

U svakom slučaju hvala!!!

• Волим 1

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...