Jump to content

Ко је Аллах а ко је Света Тројица?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Доста више!

Одоговор си добио безброј пута,детаљне дефиниције и образложења које би и мало дете схватило,а не ти као зрео човек...не можемо ти објаснити,а поломисмо се објашњавајући и пишући, јер ти у ствари не желиш да схватиш,нити да се потрудиш да прочиташ и разумеш...не можеш да разумеш и тачка!

Ставићу тему под кључ ако се овако настави,разумеш?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 264
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

u stihu stoji da Isus ne radi po svojoj volji nego po volji Oca- daimaju istu volju onda bi ovaj stih bio potpuno suvisan

Молим те,једном заувек,ма колико не прихватао то као истину,да покушаш да разумеш шта ти се прича! Отац је узрок бића Божијег,узрок Сина и Духа којима равночсатно додељује биће и који му узвраћају личностно постојање 8док год не схватиш шта је и како постоји "личност" нећети бити јасно ништа што причамо)...једна божанска природа,једна воља једна енергија,једно дејство,али све иде од Оца као предвечног начела и извора Триипостасног Бога...РАЗУМЕШ?

Evo pokusavam ali kako da razumem Isusa koji kaze"ja ne radim svojom voljom (znaci ima svoju volju ) nego radi povolji Oca.Zasto bi to uopste govorio ako je on istovremeno i Otac?Zasto bi pominjao da ima svoju volju kad je save Oceva volja?

Ух, па ти стварно ништа не схваташ. Ко каже да је Христос истовремено и Отац? Добро ти је рекао Симеон Кане, мораш да изучиш наше разликовање суштине (природе) и личности. Ондаће ти ове ствари бити јасније.

Подели на овим сајтовима

u stihu stoji da Isus ne radi po svojoj volji nego po volji Oca- daimaju istu volju onda bi ovaj stih bio potpuno suvisan

Молим те,једном заувек,ма колико не прихватао то као истину,да покушаш да разумеш шта ти се прича! Отац је узрок бића Божијег,узрок Сина и Духа којима равночсатно додељује биће и који му узвраћају личностно постојање 8док год не схватиш шта је и како постоји "личност" нећети бити јасно ништа што причамо)...једна божанска природа,једна воља једна енергија,једно дејство,али све иде од Оца као предвечног начела и извора Триипостасног Бога...РАЗУМЕШ?

Evo pokusavam ali kako da razumem Isusa koji kaze"ja ne radim svojom voljom (znaci ima svoju volju ) nego radi povolji Oca.Zasto bi to uopste govorio ako je on istovremeno i Otac?Zasto bi pominjao da ima svoju volju kad je save Oceva volja?

Ух, па ти стварно ништа не схваташ. Ко каже да је Христос истовремено и Отац? Добро ти је рекао Симеон Кане, мораш да изучиш наше разликовање суштине (природе) и личности. Ондаће ти ове ствари бити јасније.

Pa ako nisu istovremeno i Otac i Sin jedno sta su onda?dvoje ili troje?
Подели на овим сајтовима

Доста више!

Одоговор си добио безброј пута,детаљне дефиниције и образложења које би и мало дете схватило,а не ти као зрео човек...не можемо ти објаснити,а поломисмо се објашњавајући и пишући, јер ти у ствари не желиш да схватиш,нити да се потрудиш да прочиташ и разумеш...не можеш да разумеш и тачка!

Ok bez uzrujavanja.ako bi i malo dete shvatilo zasto onda ne shvataju danas milijkarde ljudi?

I molio bih bez takvog tona.jer ja postavljam stihove.Amoio bih vas da mi navedete jedan jedini stih gdje stoji da Isus kaze "ja sam Bog klanjajte se meni"

Подели на овим сајтовима

Доста више!

Ok bez uzrujavanja.ako bi i malo dete shvatilo zasto onda ne shvataju danas milijkarde ljudi?

I molio bih bez takvog tona.jer ja postavljam stihove.Amoio bih vas da mi navedete jedan jedini stih gdje stoji da Isus kaze "ja sam Bog klanjajte se meni"

Друга опомена!

Подели на овим сајтовима

Добро ти је рекао Симеон Кане

Srbija_smesko Е,брате орасположи ме у трену! Хвала ти!  kolo2  kolce  0110_hahaha
0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Рекао је апостолима да је Бог и то је веома јасно записао апостол Јован. Читај његово Јеванђеље и ту ћеш најасније наћи да је Христос Бог. Јасно је то и Петар исповедио испред осталих апостола и Христа, зашто то прескачеш.

"У почетку беше Реч (Логос, Син) и Реч беше у Бога (Оца) и Реч беше Бог." Јн 1, 1

Израз "беше" (грчки "ин") је имперфекат глагола "бити" - прошло несвршено време. Тиме апостол указује на Синовљеву беспочетност, вечност.

Читај ово Јеванђеље и ту ћеш најбоље наћи ово што питаш.

Подели на овим сајтовима

Добро ти је рекао Симеон Кане

0205_whistling Е,брате орасположи ме у трену! Хвала ти!  0442_feel  0442_feel  0110_hahaha
0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
Brate Aleksandre snaga argumenta je ta koja presuđuje a ne smješka, smao juče si ona moja dva izbrisao!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Доста више!

Друга опомена!
Solomon kane, brate pozdrav.Zar danas nedjeljom nemate sedmični molitvenik.Kao ovi katolici.Ali nebitno kako ste mi danas.Vidim ovaj moj Selkoba ima dvije opomene!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Доста више!

Друга опомена!
Solomon kane, brate pozdrav.Zar danas nedjeljom nemate sedmični molitvenik.Kao ovi katolici.Ali nebitno kako ste mi danas.Vidim ovaj moj Selkoba ima dvije opomene!
Поздрав и теби! Не знам шта је седмични молитвеник код римокатолика,али знам да се малопре вратих са Свете Литургије и из шетње са породицом.

Твој селкоба се својски труди да одлепрша у "зону сумрака" ...али "даћу све од себе" да га спречим у том "самоубилачком чину"!  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Објасните ми, зашто је у Москви усред храма Божјег убијен пиштољем у главу православни свештеник који је преводио муслимане у Православље, само зато што је то чинио? Зашто муслимани кажњавају смрћу оне који се одричу Мухамеда?

Имате сведочанства византијских писаца који су живели такорећи у време Мухамеда.Они су имали спорове са муслиманима.

Објасните ми ово.Постоји нека цивилизација читава, а зове се Ромејска империја која вековима до појаве муслимана говори да право славе Бога. Векови пролазе, историја кроз мученике, и све што се дешавало а хвала Богу имамо документе иоз тг периода потврђује Христово Јеванђеље кроз које је почело.

И појављују се неки муслимани. Зашто се онда Алах имао јављати Мухамеду? Шта то није било у реду с Јеванђељем из кога је проистекло правилно слављење Бога-Православље?Зар Творац није могао то другачије да уради?

Дакле, Његов Син умире на Крсту,Црква основана на Крви Бога, па мученици....е сад , то не ваља вели Творац дај Мухамеду истину.

То је ван сваке памети.

Није Мухамед у то време могао имати појам о једном Боги осим кроз хришћанство. Он је био ученик једног јеретика хришћанског. То је по документима из 7. века.

Подели на овим сајтовима

Само дијалог: смејао сам се само свом лапсусу (Симеон  Кане уместо Соломон Кане) и ничему више, а ништа нисам брисао, ничији пост па ни ваш.

А брату (или оцу?) дибидусрусу поручујем да смо на изнесене историјске чињенице о Христовом страдању и смри добили одговор да је Аллах то учинио као привид, док се стварно Исус жив и здрав, без патње и страдања, вазнео на небеса, како то и учи Куран.

Ово кажем да се има у виду када се постављају питања/одговори. Значи, џабе им на ши докази када је све то само привид и апостоли су записали само оно што им се учинило. Ко има вере нека верује, а ко има уши да слуша нека слуша, а ко има очи да види нека види. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Доста више!

Друга опомена!
Поздрав и теби! Не знам шта је седмични молитвеник код римокатолика,али знам да се малопре вратих са Свете Литургије и из шетње са породицом.

Твој селкоба се својски труди да одлепрша у "зону сумрака" ...али "даћу све од себе" да га спречим у том "самоубилачком чину"!  0104_cheesy

Mi muslimani kada vidimo hriščanina da ide u crkvu kažemo ide na molitvu.Takođe kada mi idemo na džumu oni ljudi koji ne poznaju islam kažu otišli su u džamiju na molitvu!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...