Гости Guest свештеник Иван Написано Март 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2010 https://www.pouke.org/news.php?do=view&cid=1&id=2478 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Poslije istine je najveća zabluda! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Dugo nisam procitala ovako nesto lijepo. Slava Gospodu Bogu.Nema ljepse vere od Pravoslavne. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0202_238 dada klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Poslije istine je najveća zabluda!После спознања заблуде долази ослобађајућа истина. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Na vašu tvrdnju da:После спознања заблуде долази ослобађајућа истина. Da u pravu ste i u kontekstu toga što rekoste da bi se potvrdila vaša tvrnja pogledajte sljedeči klip: Kako su pop i pastor primili islam( ovo ukucajte na googlu i uvjerit ćete se da ste u pravu) Na ovom videu Jusuf Estes, bivsi svestenik, na jedan jako duhovit nacin prica o tome kako je zelio da prevede na krscanstvo (protestantizam) jednog egipcana-muslimana i jednog katolickog popa. Medjutim, Uzviseni Allah je imao druge planove... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Na vašu tvrdnju da:После спознања заблуде долази ослобађајућа истина. Da u pravu ste i u kontekstu toga što rekoste da bi se potvrdila vaša tvrnja pogledajte sljedeči klip: Kako su pop i pastor primili islam( ovo ukucajte na googlu i uvjerit ćete se da ste u pravu) Na ovom videu Jusuf Estes, bivsi svestenik, na jedan jako duhovit nacin prica o tome kako je zelio da prevede na krscanstvo (protestantizam) jednog egipcana-muslimana i jednog katolickog popa. Medjutim, Uzviseni Allah je imao druge planove... Опет се меша Православље и остале хришћанске конфесије са којима ми православни немамо везе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Oni razlikuju Hriscanske konfesije kao sto ja razlikujem site i sunite ,odnosno ne razlikujem ih! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Poslije istine je najveća zabluda!da, nadaleko ste poznati po podebljanom!Vidis da se ipak oko neceg mozemo sloziti dobrodosli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Poslije istine je najveća zabluda!da, nadaleko ste poznati po podebljanom!Vidis da se ipak oko neceg mozemo sloziti 0110_hahahaTo ste vi smješka okrenuli prema vama pa se sami sebi smijete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Овакве теме мислим да немају неког смисла. Тих појединачних преумљавања и промена вере има на свакој страни. Тиме се ништа нити говори нити доказује. Јер, једнако задовољство осећају и поп који је прешао у ислам и муслиман који је прешао у хришћанство - под условом да су то учинили својом слободном вољом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Aleksandre to mi je i bio cilj kroz navođenje ovog klipa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Ја не замерам тим људима ништа, то је њихова слободна одлука. Међутим, замерам исламу став према оваквим људима. Да ли је истина да шеријатски закон, или шта већ у исламу, говори да муслимана који се превери треба погубити? Ако је то тачно, онда је то стварно за сваку осуду. Каква је то онда вера ако ја не могу да слободно изразим свој став о њој. У хришћанству вас нико неће ни криво погледати ако напустите Цркву, а камоли да вас убије. Молим тумачење овог питања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Aleksandre po određenim pravnim školama takva osoba se ubija to je tačno.Dok po hanefijskoj pravnoj školi se ne ubija.Da obrazložim: Svaki čovjek koji želi preći u islam on se upozna sa islamskim učenjima.Nema pravo ga niko prisiliti, ali isto tako islam ne dozvoljava da se neko poigrava sa njegovim propisima.stoga te pravne škole imaju taj stav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Aleksandre po određenim pravnim školama takva osoba se ubija to je tačno.Dok po hanefijskoj pravnoj školi se ne ubija.Da obrazložim: Svaki čovjek koji želi preći u islam on se upozna sa islamskim učenjima.Nema pravo ga niko prisiliti, ali isto tako islam ne dozvoljava da se neko poigrava sa njegovim propisima.stoga te pravne škole imaju taj stav. Значи, кад неко одлучи да не жели да буде муслиман.... Ух, брате, то ми се никако не свиђа. Па где је ту људска слобода? Сад, реците ми, поменусте школе, различите школе. Значи ли то да постоје различите праксе у исламу поводом овога? Ако постоје, значи ли то да ислам није јединствен по овом питању? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука