Jump to content

СКАНДАЛ: Бомбе НАТО обрисали фотошопом

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Prave i jedine ubice su one koje su svojim postupcima i razornom politikom dozvolile da NATO uopšte interveniše, razmisli ko je tada harao i palio po srbiji...pa opet dobro razmisli čiji su ti civili žrtve.

To je danas toliko jasno, da ovo "milosrdni anđeo" se danas potura samo u krugovima koji su podlegli opštoj propagandi i zaostaju u svakom pogledu.

О чоче, не заостајемо, него вас ћерамо у НАТО.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Pa imaš li obraza.Milošević ti nije pao na pamet?One "sprske" snage koje su pod parolom odbrane teritorije od Nato agresije ubile 7000 albanaca, to ti nije palo na pamet?

Само ти очијукај.....

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Prave i jedine ubice su one koje su svojim postupcima i razornom politikom dozvolile da NATO uopšte interveniše, razmisli ko je tada harao i palio po srbiji...pa opet dobro razmisli čiji su ti civili žrtve. To je danas toliko jasno, da ovo "milosrdni anđeo" se danas potura samo u krugovima koji su podlegli opštoj propagandi i zaostaju u svakom pogledu

SHADOWS OF THE LIGHT, on 27 May 2015 - 14:30, каже: Faza broj 2 će biti ispiranje mozga i zaborav,očigledno kod nekih je su već u završnoj fazi brejnvošinga.   Уклањање, убиство личности. Дакле смрт мучењем.   Коначно би ово требало да уђе у војне уџбенике у рангу рата са нуклеарним главама.   Заиста је дошло време, да се о оваквој војној инвазији о којој си говорио, посвети већа војно јавна пажња.

Како си? 

Подели на овим сајтовима

Uostalom, nemam namjeru da produbljujem diskusiju, jer nema smisla diskutovati sa onima koji nemaju mozga i dalje žive u ubijeđenju o milosrdnim anđelima, guraju pod tepih uzrok velikog zla koje je pogodilo region, koji ne gledaju u svoje dvorište i ono zverinje koje je "branilo srpstvo" tako što je ubijalo i klalo, krive NATO za jednu od dobro promišljenih  intervencija koja je stala na glavu toj velikoj zmiji zla.

Drugo, iz CG sam i radujem se ulasku moje zemlje u taj savez.

Treće, ponoviću ono što sam rekao gore a to je "Caru carevo, a božije Bogu".Kao hrišćani nije naše da se opterećujemo da li ćemo ući u NATO ili nećemo, da li će na vlasti biti ovaj ili onaj.Zemaljsko carstvo će biti takvo i takvo, daćemo tom caru što se od nas traži, ali naše carstvo nije od ovoga svijeta.Naše "intervencije" u ovom svijetu treba da budu svedene na minimum, u iščekivanju tajni budućih vijeka koji dolazi.

Подели на овим сајтовима

ali avaj, on traži natrag svoj kretenizam..

Тачно, није проблем бити кретен, него истрајавати у томе.

Иначе, бомбе прогресивне организације каква је НАТО, на Балкану не могу бити избрисане и заборављене, не због тога што ми то хоћемо или нећемо, него што "Милосрдни Анђео" није убијао само у једном маху, него и даље наставља да убија, постепено. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Pa imaš li obraza.Milošević ti nije pao na pamet?One "sprske" snage koje su pod parolom odbrane teritorije od Nato agresije ubile 7000 albanaca, to ti nije palo na pamet?

Жалим, не гледам CNN . А откад су објављивали информације да су Срби силовали милион муслиманки у Босни, срушили мост у Мостару и слично , и не верујем им превише .

Подели на овим сајтовима

Uostalom, nemam namjeru da produbljujem diskusiju, jer nema smisla diskutovati sa onima koji nemaju mozga i dalje žive u ubijeđenju o milosrdnim anđelima, guraju pod tepih uzrok velikog zla koje je pogodilo region, koji ne gledaju u svoje dvorište i ono zverinje koje je "branilo srpstvo" tako što je ubijalo i klalo, krive NATO za jednu od dobro promišljenih  intervencija koja je stala na glavu toj velikoj zmiji zla.

Их чудна ми чуда што се дукљанин радује уласку у злочиначки НАТО пакт!

Па и Секула Дрљевић се радовао савезу са Хитлером... (и све, узгред, лапрдао како треба цару царево...)

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Milogorci gori od ustasa i siptara zajedno.  

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Тачно, није проблем бити кретен, него истрајавати у томе.

Иначе, бомбе прогресивне организације каква је НАТО, на Балкану не могу бити избрисане и заборављене, не због тога што ми то хоћемо или нећемо, него што "Милосрдни Анђео" није убијао само у једном маху, него и даље наставља да убија, постепено. 

Što se tiće teme i ulaska u NATO, mišljenja sam treba ići tamo i sa onim od kojih ćemo dobiti više bez obzira na prošlost. Ali mislim da bi se Srbija, ali i CG za****la ulaskom u NATO, pogotovu CG zbog uticaja Rusije.

A što se tiče ovoga i dalje nas ubija psotepeno, ili kad neko kaže "Au dobio je kancer, Amerika sa čime nas sve nije gađala, prokleti da su" itd. Kada bi mogli da razjasnimo jednom za svagda:

Depleted uranium is not classified as a dangerous substance radiologically, though it is a potential hazard in large quantities, beyond what could conceivably be breathed. Its emissions are very low, since the half-life of U-238 is the same as the age of the Earth (4.5 billion years). There are no reputable reports of cancer or other negative health effects from radiation exposure to ingested or inhaled natural or depleted uranium, despite much study.

However, uranium does have a chemical toxicity about the same as that of lead, so inhaled fume or ingested oxide is considered a health hazard. Most uranium actually absorbed into the body is excreted within days, the balance being laid down in bone and kidneys. Its biological effect is principally kidney damage. The World Health Organization (WHO) has set a tolerable daily intake level for uranium of 0.6 microgram/kg body weight, orally. (This is about eight times our normal background intake from natural sources.) Standards for drinking water and concentrations in air are set accordingly.

Like most radionuclides, it is not known as a carcinogen, or to cause birth defects (from effects in utero) or to cause genetic mutations. Radiation from DU munitions depends on how long since the uranium has been separated from the lighter isotopes so that its decay products start to build up. Decay of U-238 gives rise to Th-234, Pa-234 (beta emitters) and U-234 (an alpha emitter)m. On this basis, in a few months, DU is weakly radioactive with an activity of around 40 kBq/g quoted. (If it is fresh from the enrichment plant and hence fairly pure, the activity is 15 kBq/g, compared with 25 kBq/g for pure natural uranium. Fresh DU from enriching reprocessed uranium has U-236 in it and more U-234 so is about 23 kBq/g.)

In 2001, the UN Environment Programme (UNEP) examined the effects of nine tonnes of DU munitions having been used in Kosovo, checking the sites targeted by it5. UNEP found no widespread contamination, no sign of contamination in water of the food chain and no correlation with reported ill-health in NATO peacekeepers. A two-year study6 by Sandia National Laboratories in USA reported in 2005 that consistent with earlier studiesn, reports of serious health risks from DU exposure during the 1991 Gulf War are not supported by medical statistics or by analysis.

An editorial in the Radiological Protection Bulletin of the UK's National Radiation Protection Board stated: "DU is radioactive and doses from inhalation of dust or from handling bare spent rounds need to be assessed properly. However, the scientific consensus at present is that the risks are likely to be small and easily avoidable, especially compared with the other risks the armed forces have to take in war."8

Thus DU is clearly dangerous for military targets, but for anyone else – even in a war zone – there is little hazard. Ingestion or inhalation of uranium oxide dust resulting from the impact of DU munitions on their targets is the main possible exposure route.

http://www.world-nuclear.org/info/nuclear-fuel-cycle/uranium-resources/uranium-and-depleted-uranium/

I da naziv milosrdni anđeo smo izmislili mi sami ne Amerikanci

Подели на овим сајтовима

I da naziv milosrdni anđeo smo izmislili mi sami ne Amerikanc

Баш смо глупи.

Та супротна међународном праву акција, је урадила све што је наводно требала да спречава а то је убијање насумице са циљем предаје друге стране.

Личи мало и на Хирошиму ел да?

Дакле међународног права више нема, што рече хрватски председник месић: Испунио сам задатак југославије више нема. ..ух ..чек чек није то тај задатак, већ овај: Испунио сам задатак у Црној Гори више слободе нема.

Подели на овим сајтовима

Treće, ponoviću ono što sam rekao gore a to je "Caru carevo, a božije Bogu".Kao hrišćani nije naše da se opterećujemo da li ćemo ući u NATO ili nećemo, da li će na vlasti biti ovaj ili onaj.Zemaljsko carstvo će biti takvo i takvo, daćemo tom caru što se od nas traži, ali naše carstvo nije od ovoga svijeta.Naše "intervencije" u ovom svijetu treba da budu svedene na minimum, u iščekivanju tajni budućih vijeka koji dolazi.

Надам се да имаш кућу на мору, оно, мислим, да баш не мораш паприке да продајеш поред плаже, да би се купао.

Подели на овим сајтовима

Их чудна ми чуда што се дукљанин радује уласку у злочиначки НАТО пакт!

Па и Секула Дрљевић се радовао савезу са Хитлером... (и све, узгред, лапрдао како треба цару царево...)

Etiketeiranje protivnika je omiljena igra ljudi koji baš i ne razmišljau  svojom glavom, i koji se argumentovano ne bave poslediciama Nato interevencije...nego  direktno brane zlo koje su imali u svom dvorištu, a to je milošvećeva tvorevina.

Kažu i za sv.vl.Nikolaja da je pisao svojevremeno pohvalno o Hitleru, ne znam šta to mijenja čitavoj priči.I caru carevo ti izgleda ne razumiješ baš kako treba, inače ne bi se mnogo opterećivao, kao što rekoh Nato-om.

Подели на овим сајтовима

Etiketeiranje protivnika je omiljena igra ljudi koji baš i ne razmišljau  svojom glavom, i koji se argumentovano ne bave poslediciama Nato interevencije...nego  direktno brane zlo koje su imali u svom dvorištu, a to je milošvećeva tvorevina.

Kažu i za sv.vl.Nikolaja da je pisao svojevremeno pohvalno o Hitleru, ne znam šta to mijenja čitavoj priči.I caru carevo ti izgleda ne razumiješ baš kako treba, inače ne bi se mnogo opterećivao, kao što rekoh Nato-om.

Врло смо импотентни над том лепотицом.

Подели на овим сајтовима

Надам се да имаш кућу на мору, оно, мислим, да баш не мораш паприке да продајеш поред плаже, да би се купао.

šta ovo treba da znači?To šta ja ili bilo ko ima je valjda privatna-lična stvar?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...