коЖељ њацИ Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Читам на Блицу како су разни ликови( странци) из северне Кореје качили фотке на инстаграм. И читана је то вест. Људи с ове стране бодљикаве жице желе да завире у Северну Кореју да виде како се то живи мимо демократије, тамо где медији не могу да ти завире у фрижидер и у гаће. Идеја: Карикатура - Северна Кореја опасана зидинама и бодљикавом жицом а радознали ликови провирују преко зидина и жице да виде шта има унутра. Радознали ликови су сви везани тешким веригама чије крајеве држи ујка Сем или неки други велики брат. Зашто не могу да реализујем ову идеју: Нисам карикатуриста. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Риалити шоу " Преживљавање" учесници - новинари Блица, Информера, Курира, Скандала задаци - од "глумљења" оних о којима пишу......до извештавања из ратних услова (правих), при том свако пише вести о самом себи свакодневно...јавност их прати 24ч.. победник - онај који преживи(екстремне услове и задатке) и научи да пише истину награда - доживотна претплата на бурек са месом у локалној пекари Паралелно са риалитијем иде наградна игра за најверније гледаоце..."колико дуго можете, без одласка у тоалет, да пратите риалити" најизджљивијем награда - доживотна претплата на Блиц Зашто не могу да реализујем ову идеју: ...а што не би могла!? Данче*, коЖељ њацИ , ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Ideja - da dam otkaz i budem slobodna k'a ptica, a da mi novac odnekud kaplje i to u dobrim količinama, da mogu sebi i deci da priuštim sve što nam treba, i budem stres-free kad su raznorazni pritisci i ljudi u pitanju. Zašto ne mogu da realizujem ovu ideju - matora sam za sponzorušu a i živim u Srbiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2015 Oduvek sam imala ideju da zvonim,da udjem u neki zvonik i da povlacim kanap---Ding-dong-ding-dong Ne mogu da realizujem svoju ideju-ne smem . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука