Bashful Anna Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Boku moramo podr#ati bre. Hoćemo, ali ne možemo. Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Jel to sutra? U koliko sati? NA kom kanalu? Nemam tv, moracu kod keve...Boku moramo podr#ati bre. Nase bluz-dete. Преносили су полуфинала на Јућуб каналу Европесме, вероватно ће и финале. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 22, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 hoce ovde https://www.youtube.com/watch?v=hQETFB4jV_A Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Pa zar to nije vazda tako? Јесте, ал' је интересантно ако гледаш као неко спортско такмичење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 I Gugl podržava Bojanu! Bojana Stamenov večeras nastupa osma, a podršku dobija sa svih strana. Najveća senzacija ovogodišnje Evrovizije omiljena je i među izvođačima. Ipak, pravo oduševljenje među našim timom izazvala je i činjenica da svetska kompanija "Gugl" podržava upravo Bojanu! Naime, kada uđete na ovaj pretraživač pojavljuje se ilustracija povodom 60. po redu takmičenja, a na slici je upravo Bojana. Pevačica je oduševljena podelila status na društvenim mrežama: Bojana Stamenov Google never lies ... #8 #BeautyNeverLies http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/561559/I-Gugl-podrzava-Bojanu?ref=fbblic Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Čujem da je pevala na engeleski. Što se mene tiče diskvalifikacija. Svi bi trebalo da pevaju na svojim jezicima. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 АЈМ А ГОЛДЕН БОЈ КАМ ХИР ТУ ИНЏОЈ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Надав је представник Израела. сломљено му је срце, али он не жели да буде потиштен, и зато нас позива у провод, али претходно би нам показао Тел Авив. ово је најбоља композиција, не будите пристрасни Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 R U ready,Europe ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Od kada je Turska u evropi zar ih nismo isterali? nana and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Vidi i izrael u evropi. Sunce ti al', sam ja loš iz geografije. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Vidi i izrael u evropi. Sunce ti al', sam ja loš iz geografije. Aустралија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Aустралија? Nisam je video. Sad u ovoj listi nije valjda i ona u Evropi? Lololololo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Европа је тамо где су они који воле Европу, то је порука овог такмичења, љубав која не познаје границе ви сте материјалисти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Европа је тамо где су они који воле Европу, то је порука овог такмичења, љубав која не познаје границе ви сте материјалисти Ne mi samo znamo geografiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука