Jump to content

Еуросонг 2015

Оцени ову тему

Препоручена порука

elem... :.mislise. ... a onolike jabuke sto izvezosmo i onoliku govedjinu???? cccc...nijedno poence...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Е ако од ових Поука има место на нету са више ошинутих рокни те ме одма' :))

Ovo treba spojeno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

И кога следеће године шиљемо на оти еуросонг?  Мислите о томе... :)

Време је за Сандру Африку, Мими оро, Мацу дискрецију и сличне, овде не вреди добро певање,мора мало еротике за бољи пласман... :D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Па споји га. И ја сасм ошинут.  :))

Pa kad gledas program koji nije za mladje od 60...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Време је за Сандру Африку, Мими оро, Мацу дискрецију и сличне, овде не вреди добро певање,мора мало еротике за бољи пласман... :D

E a Maksima?

https://www.youtube.com/watch?v=FvKORBTDam8

Подели на овим сајтовима

И кога следеће године шиљемо на оти еуросонг? Мислите о томе... :)

koncita-karleusa.jpg

http://www.atvbl.com/wp-content/uploads/2014/05/koncita-karleusa.jpg

100% има да будемо први. :D

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Za ovako los plasman nase Bojancice ocekujem da ce se ubrzo javiti Vucic sa konferencije da preuzme odgovornost  :)))  :)))  :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...