Jump to content

Како је Мухамеду откривен ислам?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

svidja mi se što ne skrećeš sa teme... И баш да буде дословно преписана речениица

inače,u pitanju je Abisinija...današnja Etiopija

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 343
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја исто кажем да ми и ви верујемо у истог Бога, али на другачији начин. Зато ви не можете разумети Бога као Свету Тројицу, нити ми Бога као јединицу.

Врло је битно да прочиташ причу о блудном сину. Ту је решење за овај одговор. И ми и ви смо деца једнога Оца. Али, наш однос према Оцу и ваш је другачији. Неш је синовски, покајнички- а ваш је робовски.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Па ако је све једна и иста објава, зашто је онда долазио Мухамед? Чему нови посланика ако ништа ново не доноси? И баш да буде дословно преписана речениица...мислим....много ми је сумњиво. 0202_238

Posto je u Bibliji mnogo kontradikcija i gresaka dosla je zadnja Objava Kuran da ispravi sto je greska pivo Naravno mora da dodje i Poslank da objavi to a to je bio Muhamed s.a.w.s.Kralj Abesinije tadasnji krscanin je nakon sto je saznao sta sve u Kuranu se objavilo i da je to sve uskladu sa Indzilom odma je uzeo islam

Чек. чек...

Ајмо мало дубље у анализу. Знаш ли Ти на чему је св. ап. Павле заснивао своју веру? на распетом, умрлом и васкрслом Христу. Ако је Мухамед већ узео речи св. Апостола, требао је да узме и ово да је Христос умро и васкрсао.

Ово онда можемо протумачити једино као селективно мењање Библије од стране Мухамеда... само оно што се уклапало у његов концепт.

Кажи ми молим Те, оно за узимање жене пријатеља од стране Мухамеда. како то пише у Курану?

Подели на овим сајтовима

Ја исто кажем да ми и ви верујемо у истог Бога, али на другачији начин. Зато ви не можете разумети Бога као Свету Тројицу, нити ми Бога као јединицу.

Врло је битно да прочиташ причу о блудном сину. Ту је решење за овај одговор. И ми и ви смо деца једнога Оца. Али, наш однос према Оцу и ваш је другачији. Неш је синовски, покајнички- а ваш је робовски.

Brate Ivane.Zajedničko nam je po ovom pitanju:Vjerujemo u Jednog Boga.

Poslije toga nažalost(teološkim riječnikom rečeno) se razlikujemo.

Vi drugačuje poimate biće božije od nas.Vi kažete Bog je jedan ali je on u tri lica,(sveta trojica)

Kod nas ne postoji nešto što se zove sveta trojica.Ovo je jedno od pitanja zbog kojih je neko krščanin a neko musliman.

Zatim vi vjerujete da je Isus vječan, i da je on u vječnom zajedništvu s Bogom itd.Dok mi vjerujemo da je on čovjek koji ima početak i kraj.Vjerujemo da je časni poslanik ali nikako bog ili Božiji sin.To je tako.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Па ако је све једна и иста објава, зашто је онда долазио Мухамед? Чему нови посланика ако ништа ново не доноси? И баш да буде дословно преписана речениица...мислим....много ми је сумњиво. 0202_238

Posto je u Bibliji mnogo kontradikcija i gresaka dosla je zadnja Objava Kuran da ispravi sto je greska pivo Naravno mora da dodje i Poslank da objavi to a to je bio Muhamed s.a.w.s.Kralj Abesinije tadasnji krscanin je nakon sto je saznao sta sve u Kuranu se objavilo i da je to sve uskladu sa Indzilom odma je uzeo islam

Чек. чек...

Ајмо мало дубље у анализу. Знаш ли Ти на чему је св. ап. Павле заснивао своју веру? на распетом, умрлом и васкрслом Христу. Ако је Мухамед већ узео речи св. Апостола, требао је да узме и ово да је Христос умро и васкрсао.

Ово онда можемо протумачити једино као селективно мењање Библије од стране Мухамеда... само оно што се уклапало у његов концепт.

Кажи ми молим Те, оно за узимање жене пријатеља од стране Мухамеда. како то пише у Курану?

Vec smo govorili o greskama u vezi Raspeca okok Jona prorocanstva,oko Isusa kao duhovno tijelo .To su fatalne greske koje dovode u pitanje raspece.

Zato i dolazi Kuran da ukaze na te greske i da objavi kako je ustvari i bilo

A one greske sa jona i sa Duhom jos nisu ispravljene 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Чек. чек...

"Знаш ли Ти на чему је св. ап. Павле заснивао своју веру? на распетом, умрлом и васкрслом Христу."

e sad malo dublje analize:

Vi se zovete Krscanima po Kristu cije ucenje slijedite jel tako? Pa zar nije ovo Isusova a ne Pavlova vjera? i posebno da je Pavle zove svojom vjerom.sad sam potpuno zbunjen.Isus iliPavle?

Подели на овим сајтовима

Чек. чек...

"Знаш ли Ти на чему је св. ап. Павле заснивао своју веру? на распетом, умрлом и васкрслом Христу."

e sad malo dublje analize:

Vi se zovete Krscanima po Kristu cije ucenje slijedite jel tako? Pa zar nije ovo Isusova a ne Pavlova vjera? i posebno da je Pavle zove svojom vjerom.sad sam potpuno zbunjen.Isus iliPavle?

И Христос и Павле.

Подели на овим сајтовима

Vec smo govorili o greskama u vezi Raspeca okok Jona prorocanstva,oko Isusa kao duhovno tijelo .To su fatalne greske koje dovode u pitanje raspece.

Zato i dolazi Kuran da ukaze na te greske i da objavi kako je ustvari i bilo

A one greske sa jona i sa Duhom jos nisu ispravljene Smiley

Произвољне констатације и категоричке тврдње овог типа које се са твоје стране бесомучно понављају без престанка и без икаквог утемељеног теолошког образложења  и без икаквог уважавања хришћанског објашњења датог питања не воде дијалогу нормалном и конструктивном,тако да те опомињем да то не радиш више,важи!?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Не знам шта човјек изиграва,али изгледа воли да се понавља.Ради мене може до бесконачности јер сам потомак динарских тврдоглавих црногорских сељака који умију да ћерају шегу  319.gif

Подели на овим сајтовима

Стварно Селкоба, прећера га брате. Немој понављати питања на која смо одговорили. Нико те не тера да промениш своје мишљење и став, али ако смо дали одговор онда идемо даље. Немојмо ко жене на пијаци.

Подели на овим сајтовима

Него, драги мој Енизе (много ми је драго што сте остали са нама), нисте ми завршили ону причу о правним школама у Исламу. Поставио сам питање: да ли су те правне норме Божији закон или људски?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...