Jump to content

Како је Мухамеду откривен ислам?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

KOME CE PRIPASTI ZENA U DZENNETU

Stanje zene na dunjaluku ne biva mimo sljedecih stanja, a to su:

• da umre prije nego sto se uda

• da umre poslije rastave prije nego sto se uda za drugog covjeka

• da bude udata ali njen covjek ne udje sa njom u Dzennet

• da umre poslije udaje

• da umre njen suprug i ona ostane poslije njega ne udajuci se vise sve dok ne umre

• da umre njen suprug pa se ona poslije njegove smrti uda za drugoga

Хајде молим Те и ово протумачи...

Такође, кажи нам да ли је стање у Џенету одмах после смрти или је то стање неког будућег века, есхатона, нечега што ће доћи?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 343
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

Kada Uzviseni Allah spominje stvari koje su same po sebi primamljive i koje se nalaze u Dzennetu, kao sto su raznovrsna jela, prelijepi predjeli, kuce i odjeca, obuhvaca sa tim oba spola, muskarca i zenu, te da ce se svi oni sa tim nasladivati i u njemu uzivati. Medutim Allah, dzellesanuhu, je pored spomenutih zajednickih blagodati muskarca i zena, muskarcima obecao jos jednu veliku blagodat, a to su hurije, predivne zene.

Значи ли све ово да ће Рај бити поново јело и пиће, уживанција и плус још лепотица?

Зар ово Теби не делује на једну искривљену слику Раја? Можеш ли и ово научно да ми докажеш, пошто си се много пута позивао на науку? Мене заиста ово занима.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

pitanje:

"Mojim dobrim robovima sam pripremio nesto sto oci nisu vidjele, za sto usi nisu cule, niti je ikad na um palo ljudskom srcu``

zar ovo ne pise u bibliji kad su nekog od apostola (ili Hrista) pitali da im kaze nesto o raju????

Преписано...  0405_feel

Баш тако пише у Новом Завету. Куран је настао 5 векова после Новог Завета и Мухамед је дефинитивно користио моменте Светог Писма које су се уклапале у његово виђење вере. То је моје мишљење, волео бих да га браћа муслимани оповргну ако није истинито.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ово, да ће тамо да се једе и пије и да се "приближују" дјевицама, говори и о начину живота и чежњама људи тога времена када је Мухамед живео. Све оно што је људима недостајало, обећавао је Мухамед, само када умру. Овај опис Џеннета се своди на пуку телесност, а сигурно да показује каква је личност био сам Мухамед. Опет моје мишљење, без вређења.

Иначе, нисте ми одговорили на питање: Коме је то Мухамед узео жену рекавши му да је то воља Аллахова?

Подели на овим сајтовима

Ово, да ће тамо да се једе и пије и да се "приближују" дјевицама, говори и о начину живота и чежњама људи тога времена када је Мухамед живео. Све оно што је људима недостајало, обећавао је Мухамед, само када умру. Овај опис Џеннета се своди на пуку телесност, а сигурно да показује каква је личност био сам Мухамед. Опет моје мишљење, без вређења.

Иначе, нисте ми одговорили на питање: Коме је то Мухамед узео жену рекавши му да је то воља Аллахова?

Значи, само ви умрите остало је алахова брига. 0110_hahaha

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

И где је у исламу било каква жртва?

Па  жртве су невини Хришћани.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Allah je, doista, za sve njih oprost i veliku nagradu pripremio.

Па која је то конкретна награда за жене?

Uzviseni Allah kaze: "Mojim dobrim robovima sam pripremio nesto sto oci nisu vidjele, za sto usi nisu cule, niti je ikad na um palo ljudskom srcu

Е, како лепо преписане речи апостола Павла. Све више и више верујем да је било жестоког преписивања. Једино што је оригинално у Курану јесте да је Рај телесна и страсна наслада - харем.

Подели на овим сајтовима

Какву награду имају жене? За мушкарце,поготово они који џихадом остваре своју верност алаху,знамо шта их чека,како тамнооке и крупнооке хурије (44,51-54) створене од "чистог мошуса",немају месечни цилус,нити слину или пљувачку,чак и не врше "малу или велику нужду" (хадиси),а ту су и понеки младићи (76:19-22),са врло чудном и "недефинисаном полном функцијом" (о томе прочитати Галал Ал-Кушк;Ал-кудс Ал-Араби,Лондон 11 мај 2001.).Због својеврсне критике овог дела курана и хадиса који се односе на решавање питања "сензуалних младића" је 1992. и убијен египатски професор ,новинар и борац за људска права др.Фарак Фода,што се усудио да приговори и на један саркастичан,али логички утемљен начин да своје мишљење о "дотичним младићима и њиховој улози".Ово је " чулни рај" тешко схватљив и практично неприхватљив потомцима суптилнијих духовних традиција,попут наше хришћанске.

0110_hahaha klapklap klapklap
Подели на овим сајтовима

znači ono na šta smo svi pomislili dok smo čitali... 0104_cheesy

0110_hahaha klapklap klapklap

Добар и квалитетан секс до бесвести - ето то значи. Шта ту има да се увија. Мухамед је волео жене и имао их подоста:

Хатиџа, Севда, Ајша (ова је била дете када су је удали за Мухамеда), Хафса, Зејнеба бинт Хузејмет, Ум-Селема, Зејнеба бинт Џахш, Џувејрија, Рејхана, Сафија, Ремла, Марија и Мејмуна.

Исламско схватање раја је заправо пројекција Мухамедовог погледа на свет, пројекција његовог морала и склоности. То је оно што је Мухамед живео на земљи.

Подели на овим сајтовима

pitanje:

"Mojim dobrim robovima sam pripremio nesto sto oci nisu vidjele, za sto usi nisu cule, niti je ikad na um palo ljudskom srcu``

zar ovo ne pise u bibliji kad su nekog od apostola (ili Hrista) pitali da im kaze nesto o raju????

Да, пише и то је преузето из Библије. И не само то него пуно тога је преписано из Библије.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Драга браћо муслимани, покренута су врло битна питања, није згодно да сад одустанемо. Ово су питања која ће да постави свако ко размишља својом главом.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...