Jump to content

Како је Мухамеду откривен ислам?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Не знам из којег разлога, али не могу да одговорим на оној теми о распећу па ћемо дискусију пренети овде.

Селкоба, ти се дакле слажеш да су твоји преци Срби и да су они продали веру за вечеру и прихватили религију освајача? Ако се слажеш, онда ти неће сметати да те зовем потурица, јел је то традиционални назив у српском језику за оне који прихватју агарјанско паганство и одричи се светог Православља?

Ако се заблудели брат селкоба сложи, молим модератора Моцарта да ово "потурица" не брише.

Селкоба, одговори ми на питање - колико је људи по твојој процени било у паклу у моменту Христовог силаска у пакао?

Igore nemoj takvim tonom se obračati čovjeku, nije jaranski, ja kada bih takvim tonom govorio ja bih vama rekao da su i srbi bili vazali turcima i najvjerniji im sluge marko kraljević poginuo za sultana,...jedle neide.Malo poštovanje nije fer!

Е пријатељу, јарани не постоје у Србији или Републици Српској, та времена су прошла и да се никад више не врате. Друмови ће се пожелети Турака, ал Турака нигде бити неће, што рече народна песма.

Него бре, колико је људи било у паклу у моменту Христовог силаска у пакао? Да ли се слажеш да их је било много, на милионе, можда и стотине милиона?

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 343
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

А то какве смо ми слуге били Турцима, показали смо на Мишару, Делиграду, Крусима, Мартинићима, Куманову итд. Кад запуца черни Георгије, све се праше турске димије преко Дрине.

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

Какве ово везе има са темом? Брате Игоре, будеш ли наставио овако, биће Ти забрањен приступ овој теми.

Чекај бре оче, само да брати дијалог одговори колико је људи било у паклу у моменту Христове проповеди.

Видиш да се они сами не вређају, што их сада ти тетошиш.

Подели на овим сајтовима

Какве ово везе има са темом? Брате Игоре, будеш ли наставио овако, биће Ти забрањен приступ овој теми.

Чекај бре оче, само да брати дијалог одговори колико је људи било у паклу у моменту Христове проповеди.

A kako može da zna koliko je ljudi bilo...do Hristovog Vaskrsenja svi su odlazili u ad.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Важно је да се примириш, да би разговори могли да се наставе. Нека нам аргументи буду јаки, а речи благе. :)

Добро оче, ево примирио сам се. Земљаци Дијалог и овај други, ево сада можете да наставимо дијалог, нећу да уједам.  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

A kako može da zna koliko je ljudi bilo...do Hristovog Vaskrsenja svi su odlazili u ad.

Па добро оквирно, довољно је да каже да је било неколико милиона. Ово га питам да би му показао сву релативност његовог аргумента о данима и ноћима.

Подели на овим сајтовима

Na ovo pitanje odgovor nočas insallah:

Misionaru,padate u vatra,postavljate ista pitanja,ne chitajuchi odgovre,a na nasha izbijegavate.

Ja vas pitam ponovo ko je pisao Quran kada je Muhamed bio nepismen?

Пријатељу, ти као проповедник политичке идеологије ислама требао би да знаш да Мухамнед није записао куран, него да је куран по први пут записан после његове смрти. Мухамед је био у типичној прелести са елементима ђавоиманости. Не знаш да ли си упознат, прелест је посебно стање када особу преваре демони а она поприми погрешна учења о свету, Богу и свему осталом. Мухамед је дуги низ година комуницирао са демонима, који су му се указивали у лику архангела Гаврила. Ова појава је веома позната у Православљу, и у току 2.000 година дуге православне историје познати су бројни примери како су демони узимали обличје анђела, не би ли преварили људе. Мухамеда је на то упозоравао мислим чак и његов зет Хришћанин, или неко из његове блиске родбине, да се ради о демонској прелести и да се окане тога што ради. Мухамед је био једна неуротична, растрзана и болесна особа, подли убица, крволок и педофил. По освајању Меке, лично је наредио да се побије део зарбљених противника, те је учествовао у масовном пијењу њихове крви које је уследило после тога.

Ислам није никаква религија. То је примитивна политичка идологија, која је настала као средство да Мухамед скупи снаге за рат против Меке и освајање града из кога је био протеран. Ако се ислам посматра са духовне стране, то је гомила бемислица и тотално неозбиљних ствари. Фанатичност муслимана се заснива на невероватној жеђи за крвљу, поривом за убијање и уништавање. Све то потиче из психологије пљачкаих и номадских примитивних арапских племена, где је ислам настао и показује ко је отац те наказне назови религије - сам ђаво и његове слуге.

koji ste vi Igore islamomrzac a i neznalica o islamu! Imate li vi lijepu riječ?

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ајде ти лепо одговори на горе изнесене чињенице. Шта ту није истина?

Подели на овим сајтовима

"дан и ноћ" у књизи Постања је лош превод јеврејског оригинала. Више би приличио мах, етапа. То смо, мислим, већ појаснили.

А што се тиче примедбе даје Христос рекао да ће у гробу бити "три дана и три ноћи" а тамо провео три дана и две ноћи, одговор нађох данас код светог Јована Дамаскина.

Он прво полази од Мојсија који светлост назива дана таму ноћ (у књизи Постања). Онда каже: Када су Христа разапели наступила је општа тама по целој земљи (то имамо и Јеванђељима), као знак жалости за Христом. То је била прва ноћ/тама. Након уклањања таме имамо појаву дана/светлости. То су онда први дан и ноћ . Други дан и ноћ су петак на суботу. Трећи дан и ноћ су субота на недељу. Дакле, Христос је ипак говорио истину.

Подели на овим сајтовима

"дан и ноћ" у књизи Постања је лош превод јеврејског оригинала. Више би приличио мах, етапа. То смо, мислим, већ појаснили.

А што се тиче примедбе даје Христос рекао да ће у гробу бити "три дана и три ноћи" а тамо провео три дана и две ноћи, одговор нађох данас код светог Јована Дамаскина.

Он прво полази од Мојсија који светлост назива дана таму ноћ (у књизи Постања). Онда каже: Када су Христа разапели наступила је општа тама по целој земљи (то имамо и Јеванђељима), као знак жалости за Христом. То је била прва ноћ/тама. Након уклањања таме имамо појаву дана/светлости. То су онда први дан и ноћ . Други дан и ноћ су петак на суботу. Трећи дан и ноћ су субота на недељу. Дакле, Христос је ипак говорио истину.

razmisljam logicki

zar to nije komplikovano malo?

drugi kazu da se gledalo vizantijsko vrijeme.molio bih vas da se odlucite po kojem vremenu je to bilo racunato.ja ne zelim stalno da se vracam na ovo pitanje niti koga da vrijedjam samo mi je potpuno konfuzno vase objasnjenje.

Molio bih vas da mi to pojasnite samo sa jedne strane

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...