о. Сава Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Свештеници СПЦ су постали прави либертаријанци. "Нема бесплатног ручка"... http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/556060/OPTUZILA-SVESTENIKA-Na-nas-sirotinju-drugacije-gleda-nego-na-one-koji-maju Заиста немам никаквог разлога да браним БЛИЦ, АЛО, КУРИР, итд... Међутим, немам разлога ни да нападам...Горе наведени текст све са изјавама говори о нама, не о блицу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Анкета: Колико Бљуц лаже мало нимало од прве до последње. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Сава Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Анкета: Колико Бљуц лаже мало нимало од прве до последње. Све чешће пише онако како му неко диктира. 8086.gif Драгана Милошевић, Adelaida, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Да, и кад моји узму да читају ове назови вести само ме погледају и кажу: ел смо ти рекли да су попови л....и Штете од ових пискарања на све стране. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Да се човек увати за главу кад наиђе на антицрквене чланке. Само одбијају људе од цркве, ништа друго. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Само одбијају људе од цркве, ништа друго. To im je i cilj...ali zasto? :.mislise. to je ono sto mene interesuje... Da nece Vucic Aleksandar da se proglasi za vrhovnog crkvenog...nekog...kao kralj Henri VIII.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Увек је отимачина Узми у обзир: Косово и Метохија Дакле, чије власништво... https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Koga ne mrzi nek' pročita pa nek' prepriča. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/556117/BIZNIS-U-SLAVU-BOGA-Vladike-obrcu-milione-u-vinarijama-i-hotelima Nekome je krivo i ljubomoran je sto pare zavrsavaju umesto, u dzepovima aktuelnih na vlasti, u dzepovima klira.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Evo imate u današnjem Bljucu, neka Slađana Vukašinović, ko je da je, potpisala neki tekst, jope oko nekijeh para, ima i slika nekijeh episkopa. Koga ne mrzi nek' pročita pa nek' prepriča. jel štampato ili pisato izdanje? Mislim ako ima linak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 5, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 nije ti dobar linak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 или неке груди преплављују страну Le-leee, strašno ... :shocking: Gordana . and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Тапушковић Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Ономад, во времја Блаженопочившег и Светог Патријарха Павла, а док је светом столицом министарства финансија столовао Божидар Ђелић, алијас Божа Дерикожа, исти је, јел`те, затражио од Његове Светости да Црква плати порез на екстра-профит, ваљда се то тако тада, или још увијек, зове. Елем, добри наш Патријарх му у својој смирености одговара да : ! Није проблем, платићемо, ето, не морате баш сва Црквена имања да вратитие, ето, вратите само имања Манастира Раковице."-Божа , сав срећан, правац у свој кабинет са зеницама у облику долара или јевра, зове Катастар, тражи документацију, која у рекордном року стиже на министарски сто! А у документацији пишее...имања Манастира Раковице су: Баново Брдо, Петлово Брдо, Жарково, Беле воде...безмало 100 000 (сто хиљада) станова само! Захтјев за плаћање пореза на екстра-профит се неким чудом изгубио.... 8086.gif Jakov Edeski, Човек Жоја, Драшко and 19 осталих је реаговао/ла на ово 22 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Le-leee, strašno ... :shocking:Ма јесте, кад радиш са дечаком први разред, па видиш да никако не може да црта, сав црвен јадан, грдила га ја док ми дете није показало шта га мучи....Новине испод рада Juanito, Н И Н Е, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Ма јесте, кад радиш са дечаком први разред, па видиш да никако не може да црта, сав црвен јадан, грдила га ја док ми дете није показало шта га мучи.... Новине испод рада Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Le-leee, strašno ... :shocking: awa Lepi ima li mesta sozercanju oficijelnih crkveno-generisanijeh botova koji takodje rade za sendvic mrsan-posan kako god, a? Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука