Ненад Р. Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Као бивши атеиста веома ме је интересовала Астрономија . Да би се сви процеси у универзуму покренули , мора постојати сила која то покреће јер не може ништа тако , само од себе да крене . Из тог разлога ја сада верујем да је та покретачка сила Бог.Шта мислите о томе ? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Као бивши атеиста веома ме је интересовала Астрономија . Да би се сви процеси у универзуму покренули , мора постојати сила која то покреће јер не може ништа тако , само од себе да крене . Из тог разлога ја сада верујем да је та покретачка сила Бог.Шта мислите о томе ? Donosis sudove o svemiru i postojanju ogranicen sopstvenim bioloskim i psiholoskim okvirima... Iz kog razloga mislis da "mora" postojati sila? Odakle ti ideja da "ne moze to tako"? Samo zato sto mi nesto ne razumemo ne znaci da je odgovor prva stvar koja nam padne na pamet... Sediu vremeplov i probaj Knezu Lazaru da objasnis koncept interneta... Isto ce da ti kaze da "to ne moze tako" a vidi, mi znamo da moze пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Као бивши атеиста веома ме је интересовала Астрономија . Да би се сви процеси у универзуму покренули , мора постојати сила која то покреће јер не може ништа тако , само од себе да крене . Из тог разлога ја сада верујем да је та покретачка сила Бог.Шта мислите о томе ? I ja mislim da treba da postoji sila, ali kaoš to čovek u videu reče postoje gravitacija, elektromagnetizam, slaba i jaka. Jednostavno (ne baš) postoje zakoni i svako telo u univerzumu poštuje te zakone. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Као бивши атеиста веома ме је интересовала Астрономија . Да би се сви процеси у универзуму покренули , мора постојати сила која то покреће јер не може ништа тако , само од себе да крене . Из тог разлога ја сада верујем да је та покретачка сила Бог.Шта мислите о томе ? Ako "ne može ništa tako samo od sebe da krene", onda ne može ni Bog. Pitanje prvog uzroka jeste paradoks... ali time što ćeš postulirati "neuzrokovani uzrok" nisi razrešio paradoks, već si ga negirao... ako može da postoji neuzrokovani uzrok, onda taj paradoks i ne postoji, onda "može nešto samo od sebe da krene"... u suprotnom upadaš u special pleading fallacy. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Ako "ne može ništa tako samo od sebe da krene", onda ne može ni Bog. Pitanje prvog uzroka jeste paradoks... ali time što ćeš postulirati "neuzrokovani uzrok" nisi razrešio paradoks, već si ga negirao... ako može da postoji neuzrokovani uzrok, onda taj paradoks i ne postoji, onda "može nešto samo od sebe da krene"... u suprotnom upadaš u special pleading fallacy. Јесу л' то Avocado сад наки "аргументи против кретања", тзв. Зенонови парадокси? Занимљивос' од интерпретације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Јесу л' то Avocado сад наки "аргументи против кретања", тзв. Зенонови парадокси? Занимљивос' од интерпретације. Sto pises ovako arhaicno "narocki"? Glup je fazon skroz samo da znas, to je Zeljko prvi provalio jos pre nekoliko godina... Danas vise ni on to ne radi... Napisi brate svojim recima i stani iza onog sto pises... sta se tu krijes iza posalica i losih jezickih fazona... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Јесу л' то Avocado сад наки "аргументи против кретања", тзв. Зенонови парадокси? Занимљивос' од интерпретације. Ni blizu... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Why can’t atheists solve exponential equations? Because they don’t believe in higher powers. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Deki992 and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Sto pises ovako arhaicno "narocki"? Glup je fazon skroz samo da znas, to je Zeljko prvi provalio jos pre nekoliko godina... Danas vise ni on to ne radi... Napisi brate svojim recima i stani iza onog sto pises... sta se tu krijes iza posalica i losih jezickih fazona... Хехех, ај' што је као тај неки зонфић glup, но што га je Zeljko prvi provalio jos pre nekoliko godina... Добро је те danas vise ni on to ne radi, јер ја баш 'тедо да му речем да ми не лапа форице. Шеге, шале, пошал'це, и што 'но у нас Срба веле, шалибри(ћи)... Н' умем ја то својием речима па још да бива arhaicno "narocki". А при том и los jezicki fazon. И ајд' сад што то тако arhaicno "narocki" није лепо, него нема ни естетике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Ni blizu... Друкчије гризу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Н' умем ја то својием речима To mi je jasno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 To mi je jasno... То ти је шалибри(ћ)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 То ти је шалибри(ћ)? Apsolutno nemam pojma sta znaci ovo sto si napisao. Il ce komuiniciras normalno, il ides na ignor. Svaku temu upropastis ovim jeftinim detinjim prepucavanjima a ja priznajem krivicu sto ti pravim drustvo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 30, 2015 Пријави Подели Написано Април 30, 2015 Apsolutno nemam pojma sta znaci ovo sto si napisao. Il ce komuiniciras normalno, il ides na ignor.Svaku temu upropastis ovim jeftinim detinjim prepucavanjima a ja priznajem krivicu sto ti pravim drustvo... Ене, и ти на све то мени велиш немој бити деца... Тц тц тц тцрни cloudking, а док ту "pravis drustvo" ја већ објаснио терминологију: Шеге, шале, пошал'це, и што 'но у нас Срба веле, шалибри(ћи)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука