Зосима Написано Април 23, 2015 Пријави Подели Написано Април 23, 2015 У Србији не постоје десничари на политичкој сцени. Ово су све фракције комунистичке партије. Занимљиво,за све што не ваља у Србији,криви су комунисти,мада њих нема више од 30 година...то слично раде и Хрвати,само су њима за све криви Срби... Пошто знам неке ликове из двери и сличне, они су увек били ултра-анти-комунисти,краљ .четништво и слично, су им лајт-мотиви и тако то... Дакле,доста са тим отрцаним фразама," сви су они комунисти,то су њихова деца,унуци ,бабе деде", не лупајте више , у овој земљи влада само један систем,који гласи: "не питај ме,како сам зарадио први милион,све остало је легално"...чувена парола америчких либерала са почетка 20 века,као што су Капоне,Корлеоне и слични... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2015 чувена парола америчких либерала са почетка 20 века,као што су Капоне,Корлеоне и слични... Не, то је чувена парола српских хеви-металаца и рокера с краја 20. века, као што су Аркан, Ћента и слични. Плутон, Милан Ракић and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 23, 2015 Пријави Подели Написано Април 23, 2015 Crni humor http://vukajlija.com/zabava/posteri/722192 Vidim ja da dosta vas ne konta da Vucic vise nije u SRS.. Oni su ljudi potpuno promenili svoj politicki pravac, napustili ideju velikisrpskog nacionalizma kao neuspesnu i formirali evropsku partiju desnog centra koja bi se uklopila u bilo koji zapadnoevropsku sistem. Suvuse ste rigidni i ne prihvatate migucnost da neko promeni svoja politicka ubedjenja ... Nekada se to zvalo disident... E to je manje vise Vucic u odnosu na velikisrpski nacionalizam ... Napravio je otklon od te ideologije kao nekada Milosevic od komunizma. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 23, 2015 Пријави Подели Написано Април 23, 2015 Problem je što nam neće biti bolje. Šta više, biće nam još gore. Decenijama u propaloj politici i aktivan na propasti zemlje. Jedno priča, drugo radi. Kritikovao je ono što sada radi, kritikuje ono što je nekada radio. ,,Šta ti imaš? Ja imam otačbinu koju mogu uvek da prodam.'' Čuvene reči iz jednog domaćeg filma. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 23, 2015 Пријави Подели Написано Април 23, 2015 Vidim ja da dosta vas ne konta da Vucic vise nije u SRS.. Oni su ljudi potpuno promenili svoj politicki pravac, napustili ideju velikisrpskog nacionalizma kao neuspesnu i formirali evropsku partiju desnog centra koja bi se uklopila u bilo koji zapadnoevropsku sistem. Suvuse ste rigidni i ne prihvatate migucnost da neko promeni svoja politicka ubedjenja ... Nekada se to zvalo disident... E to je manje vise Vucic u odnosu na velikisrpski nacionalizam ... Napravio je otklon od te ideologije kao nekada Milosevic od komunizma. Mora da mu se javio Djindjic na putu za Bajcetinu i reko Aco,Aco zasto me gonis procitaj Max vebera,Martina lutera ostalo ce ti se samo kasti a ja cu ti oprostiti na tvojoj ruznoj proslosti... Благовесник, feeble, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 23, 2015 Пријави Подели Написано Април 23, 2015 Vidim ja da dosta vas ne konta da Vucic vise nije u SRS.. Vucic je izasao iz SRS ali SRS iz njega nije... Биберче је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биберче Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Vucic je izasao iz SRS ali SRS iz njega nije... Идеологију је променио, али је принцип рада остао исти... Anquilla non capit muscas!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Normalno je da su svi glasaci od 18-19 leta privrzeni svojoj desnici. Kad odrastu ta privrzenost prodje. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Normalno je da su svi glasaci od 18-19 leta privrzeni svojoj desnici. Kad odrastu ta privrzenost prodje. Ne razumem drugu recenicu пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Идеологију је променио, али је принцип рада остао исти... U nekog je to opet obrnuto, promjeni princip rada ali ideologiju ostavi istu. Ukrajina: Pravý Sektor jsou Židé, Ukrajina: Desni sektor su Jevreji Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука