Milica Bajic Написано Јун 1, 2020 Пријави Подели Написано Јун 1, 2020 Vocaroo | Online voice recorder VOCAROO.COM Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the... Драшко, Лапис Лазули, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 4, 2020 Пријави Подели Написано Јун 4, 2020 Evo i ja malo da krestim. A evo i opet krestim. Sto kazu pevam ubijam al vise ubijam nego sto pevam. Govor 001.m4aFetching info... gavrosaurus, БанеЛ, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 8, 2020 Пријави Подели Написано Јун 8, 2020 Pesma za nju. Vocaroo | Online voice recorder VOCAROO.COM Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 9, 2020 Пријави Подели Написано Јун 9, 2020 On 4. 6. 2020. at 6:04, Flojd рече Evo i ja malo da krestim. A evo i opet krestim. Sto kazu pevam ubijam al vise ubijam nego sto pevam. Govor 001.m4a 956.4 kB · 0 downloads Expand Lepo pevas al te tesko slusati Salim se, najvaznije da tebi prija i da uzivas... sa tim nastrojenjem svaka umetnost je istinita a to je i najvaznije za umetnost. A mozes eventualno Ć d'izbaciš... "Nema nema neKe se rodi..." Flojd је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 9, 2020 Пријави Подели Написано Јун 9, 2020 On 9. 6. 2020. at 8:06, Лапис Лазули рече Lepo pevas al te tesko slusati Salim se, najvaznije da tebi prija i da uzivas... sa tim nastrojenjem svaka umetnost je istinita a to je i najvaznije za umetnost. A mozes eventualno Ć d'izbaciš... "Nema nema neKe se rodi..." Expand Ane ide mi nesto ovaj Makedonski. ? Pa cisto se isprobavam na raznim poljima. ? Pa hvala na recima podrske. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука