šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Цитат 4lg1k751spamte-bilo Цитат боље да не знаш о чему песма пева :bla: :) Плус 25. кадар. Рокери су за сада најбољи. Добро, извињавам се, наставићу да се држим опере и класичне музике, то ми очигледно боље иде. 1405_love "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Бар сам успела да потврдим наслов теме... мислим, мало сам је раздрмала :bla: "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Цитат Бар сам успела да потврдим наслов теме... мислим, мало сам је раздрмала :291291291:ма опуштено, нико ти није замерио него причамо о песми клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 mense0198626478946378946 Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Цитат mense0198626478946378946 a што неће? :291291291: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Цитат Цитат mense0198626478946378946 a што неће? :291291291:није до тебе ... кад ти избаци ову поруку (External Embedding Disabled) значи да је постављач клипа или држалац ауторских права тражио од сервиса (youtube) да то тако постави и да мора д се оде на матични сајт клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Цитат Цитат Цитат mense0198626478946378946 jahojao234 a што неће? није до тебе ... кад ти избаци ову поруку (External Embedding Disabled) значи да је постављач клипа или држалац ауторских права тражио од сервиса (youtube) да то тако постави и да мора д се оде на матични сајт :bla: Па нек им буде.Може и овако јер shuntavilo2 dada “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Инспирисан темом Причам ти причу 2. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 LeAnn Rimes - Nothin' Better to Do [Official Music Video] [HQ] Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Olivia Newton-John - "Take Me Home, Country Roads" Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 NE BOJIM SE DRUGOVA TVOGA FRAJERA - TUTTI FRUTTI BALKAN BAND ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Nesko Kejdz - Vodka i dzin ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука