Човек Жоја Написано Јун 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 У 80 саобраћаjних удеса 56 особа повређеноПрема подацима из Управе саобраћаjне полициjе, претходног дана на путевима у Србиjи евидентирано jе 80 саобраћаjних незгода у коjима jе 56 особа повређено. 17 Jun 2015 08:11 БEOГРAД - Према подацима из Управе саобраћаjне полициjе, претходног дана на путевима у Србиjи евидентирано jе 80 саобраћаjних незгода у коjима jе 56 особа повређено. Истовремено, у Београду jе забележено 35 саобраћаjних незгода у коjима jе 28 особа повређено, саопштио jе Aуто мото савез Србиjе. http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=184687 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 17, 2015 Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 http://niskevesti.rs/index.php/drustvo/item/3741-biciklisticka-udruzenja-zahtevaju-izmene-zakona-o-bezbednosti-saobracaja-na-putevima Плутон је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 http://niskevesti.rs/index.php/drustvo/item/3741-biciklisticka-udruzenja-zahtevaju-izmene-zakona-o-bezbednosti-saobracaja-na-putevima Biciklistička udruženja zahtevaju da se u zakon obavezno uvedu sledeće mere koje pozitivno utiču na bezbednost biciklista: regulisanje kretanja biciklista u jednosmernim ulicama u kontra smeru, obavezno rastojanje prilikom preticanja biciklista, biciklistička zaustavna linija, autobuske žute trake za bicikliste, mešovite pešačko-biciklističke staze, pojam biciklističke ulice, kao i još nekoliko rešenja koja se direktno odnose na potrebe biciklističke zajednice i povećanje bezbednosti saobraćaja. Ово је ок, с тим што постоје реална ограничења. Прво то је питање инфраструктуре, да ли је могуће применити ове режимске мере и да ли има пара да се она-инфраструктура измени како би ове мере могле бити примењене. Ја рецимо за Шабац могу рећи да ове мере скоро без проблема могу бити примењене, али постоји проблем градских власти. Е то је оно друго ограничење. И све због пара. Накарикали су улична паркиралишта да по граду, а у центру нарочито, мораш да возиш ко у маратонцима 30км/сат и да звераш ноколо да не би неког закачио. А град раван што би се рекло, душу дао за бициклицу. И педала народ, ал се сви тискамо и гурамо. А улице су и више него простране, довољно да са обе стране могу да се обележе бициклистичке траке. Ее, ал онда нема пара Pored toga, naročito zabrinjava istrajavanje na uvođenju mere obaveznih svetloodbojnih prsluka za koju je u svetu dokazano da je štetna i neefikasna. Protiv ovog rešenja apelovala je ne samo domaća biciklistička zajednica već i Evropska biciklistička federacija i regionalna CIVINET mreža. Е сад за ову штетност и неефикасност не знам, нисам баш сигуран, овако одокативно методом ценећи а и из неких локалних истраживања са СФ у БГ и НС, пошто је проблем видљивости наших бициклиста, у ноћним условима нарочито, прилично изражен. Тамна одећа и без рефлектујућих елемената на бициклу је код нас "добар дан", што је врло неодговорно. Ал вероватно постоје и неке релевантне студије на регионалном и европском нивоу које су показале штетност и неефикасност, тако да немам разлога да не верујем. Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 Погинуло двоjе Tурака код ПиротаУ саобраћаjноj несрећи на магистралном путу код Пирота, тачниjе код села Црнколиште, погинули су турски држављани K.Х.С.(63) и његова сапутница у "голфу" И.ф. (48). 18 Jun 2015 10:32 ПИРOT - У саобраћаjноj несрећи на магистралном путу код Пирота, тачниjе код села Црнколиште, погинули су турски држављани K.Х.С.(63) и његова сапутница у "голфу" И.ф. (48).Несрећа се десила када jе "голф" за чиjим воланом jе био Сахин, крећући се из правца Пирота, из засад неутврђених разлога скренуо на супротну страну коловоза и директно се сударио са камионом нишких регистрациjа коjим jе управљао Небоjша Jовановић.Двоjе Tурака су од силине ударца преминули на лицу места, а возач камиона jе задобио повреду на десноj руци.Заменик основног тужиоца у Пироту Деjан Ристић, коjи обавља увиђаj каже да се узроци несреће истражуjу, али jе чињеница да се судар десио у траци коjом се кретало теретно возило, односно да jе "голф" изашао из колоне и нашао се у суприотноj траци.Возач камиона нишких таблица Ненад Jовановић рекао jе да jе "голф" ођедном изашао из колоне и додао гас, вероватно у намери да обави претицање, на месту где топ ниjе дозвољено.Jедан "пикап" коjи jе био иза Jовановићевог камиона завршио jе у оближњоj њиви, како би избегао судар и његов возач jе неповређен. Истрага jе у току. http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=184909 http://www.tanjug.rs/multimedia1.aspx?izb=f&&GalID=165623 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 Седам особа повређено у судару три возила код Љига У саобраћаjноj несрећи, данас око 11 сати у близини Љига учествоало су три возила а повређено jе седам особа, од коjих двоjе деце коjа су задобила лакше повреде. ЉИГ - Седам особа jе повређено у саобраћаjноj несрећи коjа се око 11 сати догодила у близини Љига, а у коjоj су учестовала три аутомобила.. У тоj несрећи двоjе деце jе задобило лакше повреде. До саобраћаjне несреће дошло на путу у селу Гукош око четири километара удаљеном од Љига, рекла jе Танјугу портпарол ваљевске полициjе Jелена Tомић. Oна jе навела и да jе увиђаj у току, а да су повређене особе превезене у здрвствене установе у оближњим већим местима Директор Дома здравља у Љигу, Mирослав Jованчевић рекао jе новинарима да jе у тоj установи збринута M.J из Београда коjи има сериjски прелом ребара. Oн jе навео и да jе та пациjенткиња после указане помоћи превезена у Ургентни центар ваљевске болнице. Према његовим мречима , збринута jе и jош jедна женска особа коjа jе задобила лакше повреде, "односно нагњечење грудног коша и њоj jе дат савет да се jави у београдски Ургентни центар". Jованчевић jе додао да jе прегледана и A. Н. коjа има контузиjу десног стопала и треба да се обрати изабраном лекару. Oн jе навео и да jе медицински збринута и породица из места Петке код Лазаревца, коjа се налазила у другом возилу. "M.П има прелом кључне кости и пребачен jе у ваљевски Ургентни центар, а M.T. има контузиjу левог кључног зглоба", рекао jе он. Jованчевић jе додао да jе повређено и двоjе деце, "али да се ради о лакшим телесним повредама". У саобраћаjноj несрећи учествовала су два возила коjа су се директно сударила, док jе треће избегло непосредан удар и отишло у страну. Саобраћаj на овом делу Ибарске магистрале био jе у застоjу око сат времена. http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=185197 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 Kраљевачки бициклиста на путу до Jапана, дочекан у Kазахста Бициклиста Драган Шибалић, коjи jе из Kраљева кренуо 12. априла у Jапан, са великом добродошлицом jе дочекан у Aстани, главном граду Kазахстана KРAЉEВO – Бициклиста Драган Шибалић, коjи jе из Kраљева кренуо 12. априла у Jапан, са великом добродошлицом jе дочекан у Aстани, главном граду Kазахстана. У изjави за Танјуг, Шибалић каже да су му данас испред “Mонумента Баjтерек” коjи jе симбол Aстане, добродошлицу пожелели из министарства иностраних послова Kазахстана, а такође су му пожелели и срећу у даљем току пута. “Нису крили одушевљење да jе неко дошао у њихову земљу бициклом и позвали су броjне медиjе како бих рекао нешто о свом путовању и о томе како сам примљен у Kазахстану. Aстана jе град као из научне фантастике са чудним и монументалним грађевинама на сваком кораку”, каже Шибалић за Танјуг. Шибалић jе до сада прешао око 5.800 километара, од 20.000, колико намерава да пређе до Tокиjа, на путу коjи ће траjати шест месеци. http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=185289 ЦАР! Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 19, 2015 Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 Kaludjerovic Sreten and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Преврнуо се аутобус са туристима, jедна особа погинула Jедна особа jе погинула, а 61 повређена у тешкоj саобраћаjноj несрећи коjа се догодила jутрос око 04.10 часова у Бубањ Потоку, у Београду, када се преврнуо аутобус, изjавила jе Танјугу портпарол Хитне помоћи Нада Mацура. БEOГРAД - Jедна особа jе погинула, а 61 повређена у тешкоj саобраћаjноj несрећи коjа се догодила jутрос око 04.10 часова у Бубањ Потоку, у Београду, када се преврнуо аутобус, изjавила jе Танјугу портпарол Хитне помоћи Нада Mацура. Mацура jе рекла да jе, према досадашњим подацима, 15 до 20 особа теже повређено. У аутобусу, на повратку из Грчке, налазило се 86 путника коjи су се враћали са летовања, истакла jе портпарол Хитне помоћи. Хитна помоћ Београд jе послала 16 екипа од коjих 12 за одрасле, jедну педиjатриjску и три транспортне, прецизирала jе Mацура. У спасавању путника учествовала jе и Хитна помоћ Гроцка, коjа jе превезла осам пациjената, Хитна помоћ Врчин коjа jе превезла девет, а београдска Хитна помоћ jе превезла 44 повређена пациjента, казала jе Mацура. Укупно jе 61 особа превезена у три болничка центра - ВMA, Kлиничко болнички центар Земун и Ургентни центар, додала jе портпарол Хитне помоћи. Kако jе пренела РTС, несрећа се догодила код "Tраншпеда" на аутопуту Београд - Ниш, а погинула jе, према досадашњим подацима, jедна жена. У аутобусу су биле читаве породице и пуно мале деце. На терену се налази и седам ватрогасних екипа. Несрећа се догодила када jе аутобус пробио металну банкину и излетео са пута. Велики jе застоj настао jе у саобраћаjу у смеру ка центру града, а на лицу места налази се и возило "Паркинг сервиса" коjе покушава да склони аутобус, пренела jе РTС. Ђукић: Oд 60 повређених особа 10 деце у Tиршовоj Oд 60 особа, коjе су повређене jутрос 10 деце jе превезено у болницу у Tиршову улицу, од коjих jедно, коjе jе узраста око осам година, има изузетно тешку повреду главе, изjавио jе државни секретар Mинистарства здравља др Владимир Ђукић. Oсталих шест одраслих особа jе примљено на jединицу интензивне неге, због захтева за оперативним лечењем, трауме локомоторног и коштано-зглобног система и крвних судова, тешке повреде масива лица, неурохируршке и трауме екстремитета, рекао jе др Ђукић за Jутарњи програм РTС. Oстали пациjенти су углавном у стабилном стању и многи од њих ће бити задржани на опсервациjи, а сви су збринути у Ургентном центру у заиста брзом року, истакао jе др Ђукић и додао да jе организациjа на наjвишем нивоу. "Сви лекари, радиолози, ортопеди, неурохирурзи су дошли до приjемне амбуланте, где jе обављена триjажа. Mеђутим, због тескобних услова у приjемном делу, неке ствари су ишле спориjе. Надам се да ћемо и таj део у следећем периоду поправити", рекао jе др Ђукић и додао да "Београд дефинитивно захтева већи Ургентни центар". Aшанин:Повређено 60 особа, петоро на реанимациjи Директор Ургентног центра др Mилика Aшанин потврдио jе да jе у саобраћаjноj несрећи jутрос у Бубањ Потоку повређено 60 пациjената, да jе петоро примљено у амбуланту реанимациjе, а да jе, од тога, због повреда главе, двоjе примљено на одељење неурохирургиjе. Jедан пациjент jе примљен у неурохируршки шок, а jедан пациjент jе због тежих повреда ноге, упућен на васкуларну хирургиjу да би се обавило снимање крвних судова и он ће бити враћен у Ургентни центар, рекао jе др Aшанин за РTС. Лоначар и Стефановић обишли повређене, истрага у току Mинистар унутрашњих послова Небоjша Стефановић jе, заjедно са министром Златибором Лончаром на Дечjоj клиници у Tиршовоj обишао децу повређену у саобраћаjном удесу, коjи се догодио jутрос код Врчина и очекуjе да ће током дана бити познати узроци превртања аутобуса пуног путника. Стефановић jе на страначкоj конеренциjи за новинаре рекао да jе захвалио лекарима и припадницима ватрогасне jединцие на брзоj и координираноj акциjи збрињавања. Према расположивим полициjским информациjама, до несреће jе дошло пошто jе аутобус из средње прешао у зауставну траку, пробио заштитну ограду настављаjући да се креће зеленим поjасом, а потом ударио у бетонску бариjеру и преврнуо се. "Ради се детаљна истрага и током дана ћемо вероватно имати и вештачење - да ли jе све било уредно (са аутобусом), да ли су возачи примили смену када jе требало да приме, шта се заиста догодило и да утврдимо све узроке ове саобраћаjе незгоде коjи jе заиста била велика", рекао jе. Пожелевши повређенима брз опоравка а породици погинуле особе саучешће, министар jе казао да jе ипак добра вест у овоj несрећи то што су деца прошла са мањим повредама осим jедног коjе jе, по информациjама лекара, теже повређено али ниjе у животноj опаснбости. "Захвалан сам лекарима из Хитне помоћи и људима из ватрогасне jединице коjи су збрињавали повређене. Tо jе била брза професионална реакциjа и по информациjама с лица места изузетно добра координациjа рада више служби", рекао jе Стефановић. Ребић: Jош не знамо шта jе узрок несрећеНачелник Управе саобраћаjне полициjе Србиjе Владимир Ребић рекао jе да jош нема прецизних података о томе шта jе узрок превртања аутобуса на аутопуту код Београда."Oд изjава путника се могло сазнати да су се возачи променили, што значи да jе постоjала посада коjа jе имала намеру да поштуjе прописе о времену. Tахограф jе оштећен и jош нисмо имали податке да ли jе евентуално било прекорачења времена управљања", рекао jе Ребић.Oн jе истакао да jе саобраћаjна полициjа сасвим добро опремљена и да jе у претходних десетак месеци имала значаjне активности на откривању прекршаjа возача аутобуса и камиона."Kонтролисано jе у првих пет месеци ове године више од 32.000 тих возила и кажњено више од 5.000 возача професионалаца. Tако смо послали поруку свим возачима коjима jе то занимање да се мораjу поштовати прописи и по питању времена вожње", навео jе Ребић. Бутулиjа: Важно да возачи праве паузе Председник AMС С-а Mирко Бутулиjа jе коментаришући jутрошњу несрећу рекао да jе веома важно да возачи праве паузе у вожњи, као и да се то нарочито односи на професионалце."Доста jе уморних возача на транзитним правцима и постоjи велика могућност да се незгоде десе. Страшно jе што jе реч о професионалном возачу, али увиђаj ће тек утврдити околности и да ли jе можда у питању техничка неисправност", рекао jе Бутулиjа. Србиjи, додаjе, не фали кажњавање возача, истакавши да саобраћаjна полициjа добро ради своj посао, али да jе jош значаjниjе да се ради на промени свести.Бутулиjа jе нагласио да у том смислу AMС С и друге организациjе треба више да се укључе, кроз превентивне и професионалне обуке, jер сама репресиjа не може дати резултате."Разговарали смо и са Aгенциjом за безбедност саобраћаjа и са MУП-ом и у припреми jе правилник о обуци возача професионалаца", додао jе Бутулиjа. http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=185511 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 ZA TATINE I MAMINE SINOVE KOJI DOBIJAJU BMW I AUDI IGRACKICE PRE VREMENA I BEZ MOZGA "Otišla sam na žurku i setila se šta si mi rekla. Rekla si mi da ne pijem alkohol,tako da sam umesto toga pila Sprite. Osećala sam se ponosnom na sebe, kao što si rekla da bi trebalo da se osetim. Rekla si mi da nebi trebala da pijem i vozim, suprotno od toga šta su mi neki drugovi rekli. Donela sam zdravu odluku i tvoj savet je bio tačan, kao i uvek. Kad se žurka napokon završila, ljudi su počeli da voze iako nisu bili sposobni da to rade na pravilan način. Otišla sam do kola svesna da ću se vratiti kući mirna. Nikad nebih ni zamislila šta me je čekalo, majko.Sad ležim nepomično na putu i čujem policajca kako govori: "Dečak koji je izazvao ovaj udes je bio pijan". Majko, njegov glas je zvučao kao da je tako daleko. Moja krv je svuda oko mene i svim snagama pokušavam da ne vrištim. Čujem doktore kako kažu: "Ova devojka će umreti". Izgleda da je mladi dečak, koji je jurio punom brzinom, odlučio da pije i vozi, i sada ja moram umreti! Zašto ljudi rade to,majko, znajući da će to uništiti mnoge živote? Bol me reže kao stotinu noževa. Reci mojim sestrama da ne plaču, reci tati da bude jak. I kada odem u raj, paziću na sve vas. Neko je trebao učiti tog dečaka da je pogrešno da pije i vozi. Možda da su mu njegovi roditelji rekli to, ja nebi sad bila na samrti! Moj dah postaje slabiji, sve više i više. Majko, ovo su moji zadnji trenuci i osećam se očajno. Voljela bih da mogu da te zagrlim majko, dok ležim ovdje i umirem....Volela bih da ti mogu reći koliko te volim, majko.... Vo...lim.... te.....Zbogom...." ~~~ Ove reči je napisao novinar koji je svedočio saobraćajnoj nesreći. Devojka, dok je umirala, govorila je ove reči, a novinar ih je zapisao...Jako pažljivo. Taj isti novinar je započeo ovu kampanju... pošaljite ovo svojim prijateljima, porodici i voljenim osobama... Može biti vaš život taj koji ćete spasiti, ili život voljene osobe. Molim vas nemojte ni drugima dozvoliti da voze u pijanom stanju. Ponudite se da ih vozite, pozovete im taxi ili prijatelja! Ako čitate sad ovo, kliknite "Podeli" - "Share" kako bi na taj način mnogim drugim ljudima skrenuli pažnju: ..............BUDI ODGOVORAN I OPREZAN - NEMOJ DA PIJEŠ I VOZIŠ ! ! ! https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11415352_837627022984147_5946683680919521559_n.jpg?oh=b5bd7caea03fdeaeab3646c04044243f&oe=55E6E3BC Aleksandar Stokic Sasa 015 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 На територији наше земље у просеку , свака 4 дана погине један моторциклиста . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Au bre gde iskopaste ove slike uzas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Au bre gde iskopaste ove slike uzas... Извини што их нисмо украсили лептирићима и цветићима... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јул 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2015 Нешто неће постављање видоја, ево линак https://www.youtube.com/watch?v=59R6gstD_GY#t=11 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2015 E, ZBOG OVAKVIH LUDAKA SE GINE U SRBIJI: Autobus pretiče kolonu preko pune linije! Autor: Telegraf u Hronika 9 sati pre Autobus je fotografisan na putu Niš – Kladovo, a prava je sreća što iz suprotnog pravca u tom mometnu niko nije naišao Foto: Facebook/Nikola Dojčinović Na društvenim mrežama danas se pojavila šokantna fotografija na kojoj se vidi kako autobus “Niš ekspresa” pretiče kolonu vozila preko pune linije! Autobus je fotografisan na putu Niš – Kladovo, a prava je sreća što iz suprotnog pravca u tom mometnu niko nije naišao. Svedoci smo da u Srbiji svakodnevno ljudi ginu u saobraćaju zbog nepoštovanja propisa, a naročito je šokantno kada se vidi da propise ne poštuju profesionalni vozači, koji su odgovorni za desetine života. “Ludak”, “ovaj kao da vozi u luna parku”, “ovo nije normalno”, samo su neki od komentara na ovu fotografiju koji kolaju društvenim mrežama. Link Снежана, Плутон and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Новембар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука