Драшко Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Ko je od sledećih pesnika rođen u Senti? Jovan Jovanović Zmaj Matija Bećković Laza Kostić Beckovic "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Бећковић Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Који наш песник је био четник? Sima Pandurovic "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Sima Pandurovic Милан Ракић Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Koji pesnik je krvlju ispisao oprostajnu pesmu? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Jesenjin Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Koji pisac je cekao voljenu zenu trideset godina? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Andrić Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Pesnik koji nije putovao kako bi sirio duhovne vidike? evo male pomoci: nisam ja Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Kapor P.S. Za ovo se zezam pošto ima onu jednu pesmu.... mada... možda sam i u pravu.. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Kapor Santic (Mozda i Kapor, ) "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Ko je smugnuo od zene u koju je bio zaljubljen pravdajuci paljbu nekim moralnim barijerama (Posle se ozenio nekom bogatom udovicom koju nije voleo, a zena od koje je smugnuo je ubrzo nakon toga preminula) "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Santic (Mozda i Kapor, ) "Zbog toga, najpametniji ljudi i ne putuju.Sede na trgu na kom su se rodili, i čekaju da svet dođe do njih." Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 @@Дуња, Laza i Lenka Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Jedno delo je Njegos posvetio "Prahu oca Srbije". Kome je posveceno? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука