Jump to content

Мишљење о САД

Оцени ову тему

Препоручена порука

Misli da je racionalan. Ipak je bolje naći neko neutralno rešenje, jer ćemo tako izneti neku svoju vrednost koja će pomoći i nama i drugima.

Samo da budemo svoji, ništa drugo. U tom smislu zapad nam je neprijatelj jer misle da ćemo Rusima otvoriti širom vrata.

Питање је да ли ми можемо на овим простоирима да будемо неутрални...

Подели на овим сајтовима

Да бре, још од Краљевића Марка нас мрзе. Због оног златног прибора за јело...

Dal' nas mrze ne znam al' da nas ubijaju, ubijaju nas ....

E sada, mozda oni to rade iz hobija a ne iz mrznje prema nama, ne znam ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Е, мани се те ,,духовитости" којом се служиш, јер одбијаш да погледаш истини у очи. Маник се сад Краљевића Марка, него погледај колике су злочине они са запада починили над Србима само у прошлом веку.

И погледај шта је Наполеон одговорио Србима кад су тражили помоћ и савезништво.

Prosto me je sramota kolko su Rusi bili fini u dosadasnjim ratnim sukobima...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Не сматрају нас они на западу делом Европе. За њих ћемо увек бити ,,мали Руси" и ,,руски петоколонаши". Њима није циљ да нас приме у ЕУ, већ да нас сведу на границе београдског пашалука. Само је привид да они нас желе у своје чланство.

Vidi... kad pogledas zaista realno situaciju dodjes do monstruoznog zakljucka da Srbija evropi i svetu otprilike ima vaznost koliko i crno ispod nokta. Boli ih uvo za nas a kamoli da razvijaju planove o svodjenju Srbije na BG pasaluk...

- Medjutim ono sto jeste prisutno je nasa inferiornost sa kojom se ili slozis ili se protiv nje boris. A boris se na dva nacina tako sto se trudis da das svoj doprinos da ti zemlja prosperira (sto jeste izazov, priznajem, sa ovakvom vrhuskom) a drugi nacin je da samozadovoljavas sopstveni ego tako sto ces inferiornost da maskiras superiornoscu koja dolazi iz ubedjenja da svetske sile i mocnici uzurbano i vredno rade na tvom unistenju. Takvo misljenje kod ljudi izaziva osecaj zadovoljstva (paradoskalno, zar ne?) jer upadaju u iluziju da su "mnogo bitni" cim najvece svetske face bas njih zele da uniste...

- Kazu da je u ljubavi ravnodusnost gora od mrznje... a meni se cini da je ista stvar i sa spoljnom politikom Srbije. Zato mi radije mastamo da nas svi mrze umesto da prihvatimo da zapravo nikoga ne zanimamo previse...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Питање је да ли ми можемо на овим простоирима да будемо неутрални...

Ako možemo da budemo istinski neutralni onda je to najbolje. Ne neutralni kao pod Titom ili bilo kim ko nipodaštava pravi naš identitet.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Нажалост, наш народ је жртва вишедеценијске колективне неурозе и параноје, коју су гајили прво комунисти, па онда преузели ови после пошто је "корисно" за манупулацију народом. Што да се баци...

Као што и свака секта своје вернике држи у непрестаном страху да их неко "гони", да су "сви против њих", да иде "крај света" итд. То је супер за контролу масе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нажалост, наш народ је жртва вишедеценијске колентивне неурозе и параноје, коју су гајили прво комунисти, па онда преузели ови после пошто је "корисно" за манупулацију народом. Што да се баци...

Као што и свака секта своје вернике држи у непрестаном страху да их неко "гони", да су "сви против њих", да иде "крај света" итд. То је супер за контролу масе.

Просто кад прочитам то што пишеш, сетим се америчке пропаганде о ,,злом руском агресору" који само што није покорио Европу и запад. Да, ако неко се неко користи страхом да би манипулисао људима, онда су то без сумње Американци.

Не кажем да то не раде и други, ал Амери су то довели до савшренства. 

Подели на овим сајтовима

Нису. Последњи рат који је објављен по "пропису" је био WWII.

Тачно. Tо је и последњи пут да су С.А.Д. званично биле у рату (да је било проглашено ратно стање). Све на овамо су она одобрења Конгреса за употребу војне силе (осим пар случајева, нпр. онога Клинтона или неке Обамине интервенције).

Подели на овим сајтовима

I posle cloudking non-stop naduvan...

Па ако нас виде у оквиру ЕУ, што нас већ једном не приме, него нас само зезају и стално нам дају неке уцене? Те испуните ово, па оно, па опет ово...и докле то иде?

Подели на овим сајтовима

Prosto me je sramota kolko su Rusi bili fini u dosadasnjim ratnim sukobima...

Да, сигурно су убијали нашу децу, стрељали 100 за једног, организовали логоре овде или било где другде, итд. Ма да бре, како да не...

Подели на овим сајтовима

Vidi... kad pogledas zaista realno situaciju dodjes do monstruoznog zakljucka da Srbija evropi i svetu otprilike ima vaznost koliko i crno ispod nokta. Boli ih uvo za nas a kamoli da razvijaju planove o svodjenju Srbije na BG pasaluk...

- Medjutim ono sto jeste prisutno je nasa inferiornost sa kojom se ili slozis ili se protiv nje boris. A boris se na dva nacina tako sto se trudis da das svoj doprinos da ti zemlja prosperira (sto jeste izazov, priznajem, sa ovakvom vrhuskom) a drugi nacin je da samozadovoljavas sopstveni ego tako sto ces inferiornost da maskiras superiornoscu koja dolazi iz ubedjenja da svetske sile i mocnici uzurbano i vredno rade na tvom unistenju. Takvo misljenje kod ljudi izaziva osecaj zadovoljstva (paradoskalno, zar ne?) jer upadaju u iluziju da su "mnogo bitni" cim najvece svetske face bas njih zele da uniste...

- Kazu da je u ljubavi ravnodusnost gora od mrznje... a meni se cini da je ista stvar i sa spoljnom politikom Srbije. Zato mi radije mastamo da nas svi mrze umesto da prihvatimo da zapravo nikoga ne zanimamo previse...

А зашто онда отимају наше територије, зашто државе чланице ЕУ атакују на нашу територију, зашто све што раде сваким даном да нас све више ослабе?

Зашто, ако их баш брига? 

Подели на овим сајтовима

А зашто онда отимају наше територије, зашто државе чланице ЕУ атакују на нашу територију, зашто све што раде сваким даном да нас све више ослабе?

Зашто, ако их баш брига? 

То је оно кад тужилац пита оптуженог - "зашто сте убили своју жену"... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нажалост, наш народ је жртва вишедеценијске колентивне неурозе и параноје, коју су гајили прво комунисти, па онда преузели ови после пошто је "корисно" за манупулацију народом. Што да се баци...

Какве глупости су РТС и екипа деведесетих година усадили у народ то је страшно.

Подели на овим сајтовима

Па ако нас виде у оквиру ЕУ, што нас већ једном не приме, него нас само зезају и стално нам дају неке уцене? Те испуните ово, па оно, па опет ово...и докле то иде?

Zato što im trenutno nije u interesu da primaju više bilo koga, ne samo nas. Drma ih finansijska kriza, ogroman broj ljudi koji su se preselili iz zemalja primljenih 2004. i 200. u Zapadnu Evropu, što je dovelo do priča o otcepljenju (UK na primer) i rasta uticaja desnice. Onda je tu i cela kriza sa Grčkom, pa rat u Ukrajini koji preti da preraste u nešto mnogo gore...jednostavno, trenutno imaju gomilu žestokih unutrašnjih problema i uopšte je pitanje da li će EU u ovom obliku da postoji za 10 - 20 godina.

A i mi se nismo nešto pretrgli da ispunimo uslove (što naravno najviše odgovara domaćim političarima), trebala nam je skoro puna decenija da odštampamo nove pasoše i usvojimo nekoliko zakona da bi nam ukinuli vize.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...