Снежана Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 За Зоскета и Гризлија Grizzly Adams, GeniusAtWork, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 @@florenntina, Моја срећа не зависи од система, нисам збуњена нити уплашена, мада нисам задовољна системом. Слава Богу те си нашла своју срећу у "твом систему" Republika Srbija iz tvog porodicnog dzepa trosi oko 15 000 evra godisnje, uz to ti ne pruza nista zauzvrat, bukvalno te pljacka. Ta pljacka rezultuje da ljudi ne mogu da skoluju decu, da ne mogu da zaposle decu, da ne mogu da se ostvare karijerno jer im drzava konstatno krade resurse. Blago tebi, kad si ti srecna u takvim uslovima, ti si neka jako duhovna i skromna zena. florenntina је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Нема шта да се извињаваш, само бих волео знати,која су твоја мерила да је неко добар,фин и поштен,невезано за ово поређење,уопштено гледано? Ne poznajem nikog privatno (osim mladjonija al on je izgubljen slucaj totalno :P ) tako da svoj sud donosim na osnovu onoga sto ljudi pisu po forumu. Grizli pise lepo smireno i razumno. Ti pises besno, pesimisticno, netolerantno, negativno i mrzovoljno. Mene ne zanima dal postoji opravdanje za takva ponasanja ja samo cenim ono sto citam. A citam da si ti jedan mrzitelj u sustini... Tj. nisi u miru sa samim sobom To ti je bez uvrede moj licni dozivljaj razlike izmedju tebe i grzilija... kad vec pitas... Eto da ne bude zabune... ja isto pisem negativno ko ti. Samo nisam pesimista i nisam mrzitelj Zelja mi je da pisem ko Grizli i Avocado... ne umem, ali stremim ka tome. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука