Manolis Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Uglavnom Ignjatije, glasao ti ili ne glasao, Šeki će ući u Skupštinu. Takav je dogovor. Ali kada bih imao pravo jedno pitanje da pitam vojvodu, to pitanje bi glasilo: "Zakuni se Vojo, dal' si sklopio dogovor sa Alekom?!" Njegov odgovor bi najverovatnije bio: "Nisam, majke mi!" Sve mi je jasno Плутон and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 to pitanje bi glasilo: "Zakuni se Vojo, dal' si sklopio dogovor sa Alekom?!" Због сличног размишљања сам и гласао за Вучића. Надао сам се да су или склопили тајни дил, или да Вучко глуми европејца а од Шекита се одвојио због тога што није ту, или једноставно га кочи да на мудрији, сталоженији, "титовски" начин одради добар посао. У пракси Вучко испаде гори од Тадића, наставио исту политику као он, почиње Косово називати митом, хвали протестантизам, бежи код Амера кад је Путин овде, са леб и сол дочекује НАТО генерала, уводи претплату коју је обећао да неће, индиректно признаје Косово и наставља продају Србије странцима... Добро би било да си у праву и да се врате заједничким идејама. Него не верујем нешто у то. Велике паре је запад уложио у растурање СРС и довођењу Вучка на власт. Плашим се да ако нешто покуша не прође као Ђинђић. Видећемо шта ће бити. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 хвали протестантизам Па шта? Хвалиш га и ти. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Па шта? Хвалиш га и ти. Где то? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Где то? Па `ел ти нисам обрисао тему малопре Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Сад сам на озбиљним мукама дал да свој глас дам Радуловићу или Шешељу. Sacekaj dok Miki otkrije da li je Radul u nekom tajnom drustvu. Ћириличар, Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Sacekaj dok Miki otkrije da li je Radul u nekom tajnom drustvu. Radul je mormon. RYLAH, feeble, коЖељ њацИ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Па `ел ти нисам обрисао тему малопре Јеси. Тема је била о сиромашној Босни. То што је предавач био ********** је споредна ствар. У том предавању ********** није хвалио баптизам нити га проповедао, Трудим се да ничији рад не дискриминишем на расној, националној и верској основи. Такви смо ти ми срБски радикали http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Sacekaj dok Miki otkrije da li je Radul u nekom tajnom drustvu. Не треба Мики! "Открио га" владика ЈединоЈеАмеикаЗемљаСлободе Григорије, још прошле године... Са Зецом, Скоком и Драгутиновићем... Aquilius Cratus and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Radul je mormon. Личи RYLAH and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Такви смо ти ми срБски радикали Јесте. Зато су, као такви и упропастили овај народ! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Sacekaj dok Miki otkrije da li je Radul u nekom tajnom drustvu. Шеки је одавно провалио деловање мрачних сатанистичких сила. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Личи I plus je Kanađanin. Ko Orešković. ne da glasam za one koji su nas bombardovali! Ignjatije and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Тичица ми јавља да ће Хаг Шешељу набити рејтинг пред изборе само такав и да ће почистити све ове друге патриЈоте. А чини ми се да је то неки дил са режимом. Но ако би то баш-баш тврдио било би превише за форумашке суптилне душе преосетљиве на заверологију. Милан Ракић, RYLAH, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Добро би било да си у праву и да се врате заједничким идејама. Него не верујем нешто у то. Велике паре је запад уложио у растурање СРС и довођењу Вучка на власт. Плашим се да ако нешто покуша не прође као Ђинђић. Ma nisam mislio da se vrati Vučić svojim ranijim ideologijama, to se neće desiti. nego ti pričam kako se Šeki pomirio sa tom "izdajom" i da sada lepo sarađuju njih dvoje. Naravno da Šeki ima želju da bude vlast, ali znamo svi da je to ne moguće. Ovako će da glumi opoziciju (što mu uvek dobro išlo od ruke) a svojim sinovima će da obezbedi egzistenciju tj. (ne)radno mesto u Skupštini. Nepotizam ala Šešelj. Плутон, feeble and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука