cant_feel Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Знам да сам читао о овоме и требало би да се десило прије пар година (мислим још прије случаја м. Артемија) али никад се нисам ближе упознао са ким и о чему се писало. Па ме интересује да ли се неко сјећа о чему је било ријеч или још боље да ме упути на линк гдје ћу о овооме моћи мало више прочитати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Најбоље, драги пријатељу у самом листу "Православље". Мислим да нема линкова на интернету на ту тему, а веома је значајна за каснија збивања у нашој помјесној Цркви. Добро да си је покренуо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
georgije Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 То је било 2008.год. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Mislim da ima ovde linkova ka tim textovima, ako se setis kljucnih reci mozes i sam pretraziti na sajtu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 mozda sa vladikom Jefremom oko liturgijske izmene ili obnove ili sta vec Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука