Crveni Baron Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 "U prosveti 10.000 radnika višak" Beograd -- Ministar prosvete Srđan Verbić izjavio je da u Srbiji ima 10.000 prosvetnih radnika viška i da ne postoji način da se svi oni preraspodele. "Tačnu brojku daće naši statističari. Tu je suštinska uloga sindikata i direktora škola, tako da se u svakoj školi pravi najkorektnija moguća preraspodela poslova i iz škola će nam preporučiti kome da ponudimo otpremninu. U sledeću školsku godinu moramo ući s optimizovanim brojem radnika", rekao je Verbić za Blic. Na pitanje kako će rešiti problem najdužeg štrajka u istoriji srpske prosvete ministar je odgovorio: "Na istoj smo strani, moramo da se ponašamo u skladu sa onim što nam je posao". "Povećaćemo plate nastavnicima i oni će biti prvi koji će dočekati povećanje u javnom sektoru, samo ne znam kada", rekao je Verbić. Na pitanje šta će preduzeti ako nastavnici u štrajku odbiju da zaključe ocene na kraju drugog polugodišta, on je odgovorio da se nada da se to neće dogoditi. "Ne znam šta mogu da budu potezi države ako neko krene da sistematski krši zakon. To je pitanje koje toliko odstupa od svakodnevne prakse da je teško na njega dati odgovor", rekao je ministar. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=03&dd=20&nav_category=12&nav_id=970716 Баба and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Откази! Откази! Откази! Млађони, nana and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Stize liberalizam i u skole ... nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Crveni Baron and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Причала ми је жена запослена у просвети да су на једном стручном семинару неки странци након предавања директно рекли: "Па шта је вама, нама с ваших простора не требају школовани људи!" Нормално, с необразованима се лакше манипулише... Не знам шта да мислим о овом Вербићу, са сваком изјавом се све више покопава. nana and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 U sledeću školsku godinu moramo ući s optimizovanim brojem radnika Дипломатски речник. У преводу - "Сви који штрајкују биће отпуштени" florenntina је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Imamo i premijera viska! Плутон, Јанко, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wu Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Јао што то све треба куком и мотиком... али изгледа да смо то заборавили па само колико реда ради поливамо водом... Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Дипломатски речник. У преводу - "Сви који штрајкују биће отпуштени" Cist kapitalizam ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 I partijskog kadra na izmisljenim radnim mestima ima jedno 500k... obi-wan, Grizzly Adams, florenntina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Bas herojski sa njihove strane sto rezu po prosveti... Anika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Него, знате шта, гледајући просветаре изблиза, схватила сам да влада страшно лицемерство и неслога међу њима самима. На седницама кад је потребно да се нешто одлучи сви ћуте, а по канцеларијама се нешто буне. Ма идите људи, договорите се сами са собом шта хоћете... Овако се ништа неће постићи. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Oni po prosveti otpustaju jer tamo nema njihovih ljudi, tako da ne seku granu na kojoj sede. Hebiga, nisu mogli tamo da uguraju ekipu,posto skoro niko od njih nije ni (posteno) zavrsio fakultet... nana and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ево, њихов један за 5 дана положио 10 испита. Министар се не изјашњава. http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/genije-stevanovic-da-zameni-sertica/90116 Аурор and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Kad u odeljenja guras po 30 i kusur dece, pravo je cudo sto ih je samo 10 k. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука