Млађони Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 A ti si resio da im u znak zahvalnosti finansiras buducnost uclanjivanjem u EU i Nato ... Ne znm ja zivim u Srbiji ne u NATO zemlji... Ako ikad bude ozbiljno pitnje uclanjivanja u nato tu ne bih odlucivao po zhvalnosti, mrznji i ostlaim glupostima, vec po koristi. ako ima koristi za Srbiju - da, ako nema - Ne. To politicki dilentati razmisljaju koga vole koga ne vole, ko je nas ko je njihov. Nije lepo lagati.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Не видим да се било ко руга жртвама. Није њима било "свако српско дете циљ", напротив. Трудили су се да што више избегну цивилне жртве, јер да нису било би их пуно више. Што им наравно није никакво оправдање за остало, али прво треба реално да гледамо на ствари. Kada krenu bombarderi na jednu zemlju cilj su svi do jednog stanovnici te zemlje. I deca i zene i zdravi i bolesni. Nikoga ne izuzumaju od ubijanja. Samo je pitanje srece ili nesrece koga ce ubiti. Narocito kada gadjaju civilne ciljeve poput Amera kada su bombardovali Srbiju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 То брате једноставно није тачно. Бар у нашем случају 1999. Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 То брате једноставно није тачно. Бар у нашем случају 1999. Pa da im podignemo spomenik onda a onaj ruski dres da skartiramo ...oni nas uopste nisu stedeli za razliku od amera koji nas jako vole i paze ...narocito kada nas bombarduju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Можеш да спинујеш колико `оћеш, али ово што си претходно рекао није тачно и то сви знају. Не можемо да измишљамо нешто да би задовољили неке своје емотивне потребе. Није ни добро. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Можеш да спинујеш колико `оћеш, али ово што си претходно рекао није тачно и то сви знају. Не можемо да измишљамо нешто да би задовољили неке своје емотивне потребе. Није ни добро. Pokusavam da zamislim vas sto branite amere da je situacija obrnuta, da su nam Rusi ubijali decu a ne ameri i da su nam Rusi oteli Kosmet ... Mislim, kada se ovoliko upinjete da odbranite Amere sa krvlju nevinih na rukama a pljujete po Rusima sta bi tek radili u takvoj situaciji ... Tako da je ovo moje decija sala prema vama i kolicini ideologije koju plasirate .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 branite amere Где видиш да овде неко брани амере? Ја браним само здрав разум. Јер није тачно да су им циљ била сва српска деца. Међу том децом било је и моје које је рођено док су томахавци тресли град. Зато ме и нервира када неко прича глупости о томе. Ми који смо били тамо знамо најбоље шта се десило, шта им је био циљ, а шта није. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 I vrlo vazn cinjenica.. Decu Crvenog Barona niko nije tukao, bila su bezbedn u Italiji, dok su se avioni koji su gadjali Srbiju punili kerozinom koji je placan od poreskih para koje je Baronche davao zabarima. Mladjoni Baron tada nije imao decu. Ili ti znas nesto sto ja ne znam?!? Ignjatije, Crveni Baron, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Tacno je da je ipak bilo selektivno bombardovanje, ali i unatoc tome pobijeno je mnogo ljudi. Na zalost, jos nije tacno izbrojano ali procena je da je poginulo 2500 ljudi http://www.balkaninsight.com/rs/article/tacan-broj-zrtava-nato-bombardovanja-jos-nepoznat I tako, cilj im je bio da smaknu Milosevica i zbog toga su ubili 2500 ljudi. Zato uopste nije bitno je li bilo selektivno ili ne, to je prevelik broj zrtava. Nije se znalo ko ce biti pogodjen pa su tako mogli smaketi tebe na strazi ili mene kod kuce ili ljude koji idu na posao a niko od njih nije bio za Slobu... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Mladjoni Baron tada nije imao decu. Ili ti znas nesto sto ja ne znam?!? Opps.. izvini Zeljko, zaboravio sam da ne treba da pricam javno. E izvini tasa, al me ovaj tvoj stvarno nekad iznervira. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Где видиш да овде неко брани амере? Vi branite amere non stop, na svim mogucim poljima , a Ruse ne stedite ni na jednom planu ...pa rekoh kako bi tek tada izgledao vas stav prema rusima i amerima da su nas kojim slucajem Rusi ubijali za racun albanaca a ne ameri .. I oteli teritorije ... Kakav bi vas odnos tada bio prema Rusima i amerima kada vam i ovako rusi nikako ne valjaju a ameri su vam cvecke...Ono na temu spinovanja, sta bi tada radili majko mila tek ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Tacno je da je ipak bilo selektivno bombardovanje, ali i unatoc tome pobijeno je mnogo ljudi. Na zalost, jos nije tacno izbrojano ali procena je da je poginulo 2500 ljudi http://www.balkaninsight.com/rs/article/tacan-broj-zrtava-nato-bombardovanja-jos-nepoznat I tako, cilj im je bio da smaknu Milosevica i zbog toga su ubili 2500 ljudi. Zato uopste nije bitno je li bilo selektivno ili ne, to je prevelik broj zrtava. Nije se znalo ko ce biti pogodjen pa su tako mogli smaketi tebe na strazi ili mene kod kuce ili ljude koji idu na posao a niko od njih nije bio za Slobu... Kako to moze da bude nepoznat tacan broj civilnih zrtava? Lepo prebrojis mrtve u ta tri meseca, ko je poginuo od bombe - taj je civilna zrtva. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Opps.. izvini Zeljko, zaboravio sam da ne treba da pricam javno. E izvini tasa, al me ovaj tvoj stvarno nekad iznervira. Kad ti je jezik brzi od pameti ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саласије Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Već jednom su to uradili, Управо овим се ради на Русофобији! Данашњи Руси су исти као некадашњи Совјетски Савез. Противник који је опет ојачао, и кога треба зауставити. Ова прића о Украјини је толико једнострана, да уопште нећу да се упуштам на тај ниво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Vi branite amere non stop, na svim mogucim poljima , a Ruse ne stedite ni na jednom planu ...pa rekoh kako bi tek tada izgledao vas stav prema rusima i amerima da su nas kojim slucajem Rusi ubijali za racun albanaca a ne ameri .. I oteli teritorije ... Kakav bi vas odnos tada bio prema Rusima i amerima kada vam i ovako rusi nikako ne valjaju a ameri su vam cvecke...Ono na temu spinovanja, sta bi tada radili majko mila tek ... Nazalost, kako grizli rece, nije do branjenja Amera i napdanja Rusa, vec zdravog razuma. Nezdrav razum previse pozitivnih gluposti lupeta o Rusima i negativnih o Amerima, pa ispada kao da mi branimo Amere a kudimo Ruse. Samo odgovaramo na glupve izjave vezane za Amere i Ruse. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука