Аурор Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Sreca da nismo saznali sta bi se desilo da su pobedili :/ Pa nekako mi je lezalo najbolje, nisam hteo da kazem 'zrtvama' jer mislim da si zrtva i ako ti nastrada clan porodice ili ako ti konfiskuju imovinu ili duboko, na vise nivoa uniste drzavu... u neku ruku smo i mi sad ovde 'zrtve' komunizma (naravno ne kao oni koje su pobili, ali...). P.s. izvinite, gospodine Mile Maricu, jezicki cistunce :p Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Sreca da nismo saznali sta bi se desilo da su pobedili :/ Наравно да је срећа, али не морамо уопште да доживимо несрећу да бисмо проценили шта би се могло десити. Постоји нешто што се зове екстраполација итд. Pa nekako mi je lezalo najbolje, nisam hteo da kazem 'zrtvama' jer mislim da si zrtva i ako ti nastrada clan porodice ili ako ti konfiskuju imovinu ili duboko, na vise nivoa uniste drzavu... u neku ruku smo i mi sad ovde 'zrtve' komunizma (naravno ne kao oni koje su pobili, ali...). Ако је то проблем, можеш да користиш ”број убијених” или ”број смртно страдалих”... P.s. izvinite, gospodine Mile Maricu, jezicki cistunce :p Далеко од тога да сам чистунац, него је твоја употреба језика поприлично аљкава. А зашто је то уопште битно? Из барем два разлога. Прво, сваки језик, заједно са делима створеним на том језику, је благо човечанства и треба га чувати. А ко је дужан да чува дати језик, ако не они којима је матерњи? Немарност према свом језику (и осталим језицима које говоримо) је непоштовање људске цивилизације. Друго, ти се школујеш за лекара и мораш да вежбаш да се лепо, чисто и прецизно изражаваш. Не можеш сутра послати поруку некој жени (нпр. e-mail) и написати јој: ”Госођо, морате да пазите. Ваш cholesterol level је high.” Избегавати овакво изражавање није никакво чистунство. Чистунство би било када бисмо, по сваку цену, тражили неку нашу изворну реч за холестерол или нешто слично томе. И немој да се вадиш на то да је ово форум. Форум је само средство, као што су хартија и оловка. Испред екрана си још увек ти. GeniusAtWork, Плутон, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Izvinjavam se svim clanovima foruma zbog pokazanog nepostovanja ljudske civilizacije. Zao mi je i gledacu da mi se to vise ne desava u buducnosti. Prastajte. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Jeste, on od istorije cita smo propagandu a ono sto ti citas nije propgand nego cista istina. У овом одговору сам мислио на тебе, не на Дарка. Са њим се можда не слажем овде, али га сматрам добро поткованим за доста ствари о којима прича. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Баталите причу о Холодомору, цео СССР је тад гладовао и свуда су умирали људи од глади. Антисовјетска пропаганда, која је деведесетих била у служби стварања идентитета који нема везе са Русијом. Први сам који ће да пљује по пошасти званој комунизам, ал ово је смешно више. facenew22222222 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Ovo je sramota da se ovako relativizuje i porice... Bas te godine su izvezli REKORDNE kolicine hrane (posto su je konfiskovali ne bi li pobili ljude, jelte). Je l' igde drugde 7 miliona (procene idu i do 11-12) ljudi pomrlo u rekordnom roku? Dzaba lazi Auror, svet zna nec vise od pola veka sta se desavalo i ko su bili nacisti. Nece vas nekoliko negacionista na forumu tu nista promeniti . Istina uvek trijumfuje ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 У овом одговору сам мислио на тебе, не на Дарка. Са њим се можда не слажем овде, али га сматрам добро поткованим за доста ствари о којима прича. A sta ces.. bolujes od "ad autority" sindroma, vidljivo.. jbg. Znash ti si meni jedan dan dao savet koji sam dobro zapamtio i primenio "ne mozes pamecu menjati rad" E i ja sam ti na tom savetu vrlo zahvalan. Sada cu tebi dati ja jedan, zauzvrat.... "Nisu autoriteti dobar izvor znanja, posebno u drustvenim naukama oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Dzaba lazi Auror, svet zna nec vise od pola veka sta se desavalo i ko su bili nacisti. Nece vas nekoliko negacionista na forumu tu nista promeniti . Istina uvek trijumfuje ...Veoma perfidna podvala da sam negacionista (po pitanju nacizma), Barone, svaka cast na pravcu nastavka price Grizzly Adams and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Veoma perfidna podvala da sam negacionista, Barone, svaka ti cast na pravcu nastavka price Pa to je negacionisticka propaganda sto ti pises svidelo ti se ili ne. A zasto to radis ne znam. Savrseno se uklapa u apologetiku nacizma. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 A sta ces.. bolujes od "ad autority" sindroma, vidljivo.. jbg. Znash ti si meni jedan dan dao savet koji sam dobro zapamtio i primenio "ne mozes pamecu menjati rad" E i ja sam ti na tom savetu vrlo zahvalan. Sada cu tebi dati ja jedan, zauzvrat.... "Nisu autoriteti dobar izvor znanja, posebno u drustvenim naukama Не, Википедија ми је ауторитет. Да ишта знаш о друштвеним наукама, знао би и колико ниси у праву. Ако имаш књиге са Правног, види како су писане, посебно када се ради о теоретским проблемима. Ето, не терам те да читаш историју јер је не волиш, иако често расправљаш о њој, али права ваљда волиш па види. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Pa to je negacionisticka propaganda sto ti pises svidelo ti se ili ne. A zasto to radis ne znam. Savrseno se uklapa u apologetiku nacizma. Radim to u sluzbi istine. A zapravo si ti taj koji je negacionista i apologeta po pitanju komunizma... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Radim to u sluzbi istine. A zapravo si ti taj koji je negacionista i apologeta po pitanju komunizma... Ja komuniste uopste ne branim vec prihvatam prihvacen sud i o jednima i o drugima. Prihvacen sud medju civilizovanim narodima. I ne privatam izmisljanje i laganje o jednima da bi se umanjili zlocini drugih sto rade negacionisti i ti. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Dzaba lazi Auror, svet zna nec vise od pola veka sta se desavalo i ko su bili nacisti. Nece vas nekoliko negacionista na forumu tu nista promeniti . Istina uvek trijumfuje ... Tacno tako, a zna se i ko su bili komunisti i da su rame uz rame sa nacistima. Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Ja komuniste uopste ne branim vec prihvatam prihvacen sud i o jednima i o drugima. Prihvacen sud medju civilizovanim narodima. PRihvatas prihvacen, populisticiki, ali ne i realan. A realno komunisti imaju vise zrtava od nacista, dakle rame uz rame su. Ideologija komunista je podjednako ubilacka koliko i nacisticka. Ono sto ti i "vecina" civilizovanog naroda ne kapira, da je rezultat svake etaitisticke (kolektivisticke) ideologije - zlocin. Od te cinjenice uvek podvijas rep i bezis. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Ono sto ti i "vecina" civilizovanog naroda ne kapira, da je rezultat svake etaitisticke (kolektivisticke) ideologije - zlocin. Od te cinjenice uvek podvijas rep i bezis. Dobro, nađi mi istoriju bez države? Pazi, istoriju ne praistoriju. Плутон, Crveni Baron and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука