Давидова Написано Септембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Да вера не мора утицати на хармоничан и складан однос између двоје говори чињеница којој сам била сведок. Свештеник М.С. био је у браку са гђом А.С., католкињом која је удавши се променила веру. Ово није усамљен случај. Правила нема и зато сваки однос зависи од личности оба партнера. Код људи код којих недостаје разумевање проблем може настати и када су обоје једне вере али када је један партнер са нпр. севера Србије, други са југа, ето судара два менталитета. Можда проблематичнији спој него да су припадници различитих вера. Заборавих да одговорим на тему. Моја два сина су верници. Не знам како ће размишљати када буде време за склапање брака. Све ми се чини да неће даље од Православки. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Септембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Voleo bih da se moja ćerka zaljubi i venča sa pravoslavnim hrišćaninom (ako ne postane monahinja gringrin ), ali ako ona odabere nekog ko to nije - moj 'domaći' je da nastavim da je volim (što i nije teško!) i da prihvatim zeta sa ljubavlju. Prosto ko pasulj! greengrin Давидова је реаговао/ла на ово 1 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Не знам шта бих урадила....нека Господ умудри нашу децу. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Nemam decu niti cu ih skoro imati,ali ne ih imao nikakav problem sa tim. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука