Тавита Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Мислите "група" а не "форум" ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Da! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Мислите "група" а не "форум" ......Bujrum posjetite nas.Vodi grupu jedan islamski i jedan krščanski teolog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Мислите "група" а не "форум" ......Bujrum posjetite nas.Vodi grupu jedan islamski i jedan krščanski teolog Оставите линк. Погледаћу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Najgore je nesto na svetu da ti se dete uda/ozeni za osobu druge vere! Neka je i svinja i govedo al neka je pravoslavac! A ako je druge vere, moze da bude najbolja osoba na svetu, taj mi prag nece preci nikad! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Najgore je nesto na svetu da ti se dete uda/ozeni za osobu druge vere! Neka je i svinja i govedo al neka je pravoslavac! A ako je druge vere, moze da bude najbolja osoba na svetu, taj mi prag nece preci nikad! Не, заправо још у доба раног хришћанства било је мешовитих бракова... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 ја сам оженио гркокатолкињу, ни ја нити ико мој није видио проблем у томе, с тим да је моја супруга изразила жељу да се присаједини, тј сама је са свештеником послије једног предавања у СОЗ-у разговарала и договорила да се обави Света Тајна Миропомазања, а и иначе моја бака (очева мајка) је била гркокатолкиња... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Nek nam je Gospod na pomoci da decu odgajimo u duhu religije u kojoj su rodjeni. Neka im da mudrosti da donose pravilne odluke i neka ih cuva na svakom koraku. Neka nama da snage i mudrosti, opet da ih mudro usmerimo i neka srca njihova otvori da prime. To je sve sto ja, kao roditelj mogu. Zivim u "sharenom svetu" i necu se meshati u odluke svoje dece, a kamo li proterivati, ne daj Boze proklinjati i slicno. Kad dodje momenat da sklope brakove, smatra se da su zreli za tu odluku. Skoro sam sigurna da svoju veru pravoslavnu nece menjati i molicu se da razlika u veroispovesti ne bude uzrok nesrecnog braka. Nece mi biti svejedno ali samo iz straha zbog toga sto znam da kod vernika tesko takvi brakovi uspevaju, jer su razlike sushtinske , a ne zbog toga sto je i to drugo, Bozije stvorenje u braku s mojim detetom :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Дете не може да ступи у брак, може само одрасла особа. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 " Своје сам дете васпитала тако да не буде егземплар, већ да поштује своју православну веру и пре свега Српкиње.Дуго смо ми биле потцењене пред неким рибама." hahah, citiram Milevu, ovo mi se dopada:) Moji sinovi u stranom svetu sasvim lepo nose svoje Pravoslavlje..ne potenciraju, nego ga ispoljavaju sasvim kao deo sebe, postuju druge i nikakvih, hvala Bogu, problema nema. Sad je post, njihovi drugovi, sto Katolici, sto Muslimani su otkazali sve zurke, moji poste s Ukrajincima...kad dodje leto, na letovanje idu u julu, jer je u avgustu Ramazan i za muslimansku decu je post malo tezhi tada.. mislim se neshto, ako im je Pravoslavlje u "venama" za buduceg bracnog druga poruka ce biti jasna - uzmi ili ostavi ali ne pokusavaj da me menjash..... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Дете не може да ступи у брак, може само одрасла особа. Дете не може да ступи у брак, може само одрасла особа. Jel, pitaj muslimane :cheesy: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Дете не може да ступи у брак, може само одрасла особа. Дете не може да ступи у брак, може само одрасла особа. Jel, pitaj muslimane 0442_feel Ma samo da nije ateista .... algabacaju Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Па ако после печења хоће да једе само купус салату клот онда је то његова ствар... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ma samo da nije ateista .... kriminalac Ma samo da nije ateista, katolik, musliman, hindu, crnac, jevrej, eskim, !ndijanac, budista, peder, rasta, sik ,taoista, mormon, adventista, jehovin svedok, latino, ciganin, bugarin, madjionicar, mehanicar, vlah, bankar, glumac, prosjak, sajentolog, zigolo, programer, baletan, postar, penzioner, djubretar, psiholog, zemljoradnik, teoreticar, kozmeticar, cirkuzant, madzar, leskovcanin, gutac vatre, onkolog, frizer, scenograf, gitarista, bastovan, filozof, drvoseca, invalid, pevac, stolar, kapetan, slikar, lovac, besnik, bolesnik, lopov, zlocinac, smajli, stocar, novinar, ribar, budala... Sve ostalo moze, jer je hriscanstvo vera ljubavi i medjusobnog postovanja i razumevanja 0203_cool Давидова је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ma samo da nije sajentologija crvenilo The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука