Grizzly Adams Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 То је неподношљиво стање, то је смрт, жив си а умро си. Да, управо тако. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 @MiroslavJ Ма капирам ја твоју бригу за васколико Србство али ја сам на ивици да почну да ме масовно личнују. Зато баш нисам више рад, сем на нету, да ширим своју еуфорију. Човек Жоја, Grizzly Adams, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Сад ми је једино остала опција да још и нацртам Nemoj da se mucis, dovoljno sam bezobrazna da odbijem da shvatim povezanost "bezrazlozne uznemirenosti" sa sastradavanjem sa bliznjim i dodatno, htenjem da bliznji ne bude u depresiji. Sve sto je bezrazlozno je upravo to - bezrazlozno. I ne me zivciraj. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Потребно је "Удружење Оптимиста Србије"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Prosečan srpski gej je i derpesivac i EUforičar. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Потребно је "Удружење Оптимиста Србије"... Srbija u depresiji ko fanovi BLOK AUTA hahaha Дуња је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Потребно је "Удружење Оптимиста Србије"... Imalo bi manje članova nego Radulovićev Restart... obi-wan, Баба, Човек Жоја and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Imalo bi manje članova nego Radulovićev Restart... ) Grizzly Adams and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Потребно је "Удружење Оптимиста Србије"... Како то депресивно звучи ! ) Дуња, Grizzly Adams and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Па лако је то организовати, вероватно су сви већ у Лази... Плутон, Баба and Juanito је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Христос химселф! Ето ти сад... Па не знам како би се он данас провео( ко бос по трњу). Да случајно бане у Србистан, не верујем да би добро прошао, мислим чак и много горе него претходни пут. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Сад имам фору да глумим већину(масу), па кад видим да сви гунђају онда и ја као гунђам нешто, ал не да ми ђаво мира ја се на крају испрдам са свим тим и онда као у зомби филмовима сви ме примете, хеби га. Дуња and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Ето ти сад... Па не знам како би се он данас провео( ко бос по трњу). Да случајно бане у Србистан, не верујем да би добро прошао, мислим чак и много горе него претходни пут. Вероватно би га разапели, па би га Вучић спасио са крста... Плутон, Тања1, Снежана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Вероватно би га разапели, па би га Вучић спасио са крста... ) Ахахаха умрећу вечерас од смеха Ако, Срб је Христов радује се смрти! Плутон, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука