Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:26, Crveni Baron рече Cudo to kada su ljudi madovno demonstrirali i osnivale se stranke na sve strane da je neko zazirao od DB-a ... To mozda deceniju pre ovih dogadjaja ... Mora da i on laze... svi koji ti ruse sneska kog si izgradio u obliku milosketa, sa sve oreolom - lazu.. grizli, lepi.. cinjenice.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:14, Grizzly Adams рече Наравно. Па вероватно зато што ниси још била рођена. Питај. Био је. У Хр су Срби прво избачени из устава као конститутивни народ. Референдум су углавном бојкотовали. Рођена много пре свега....имала и личне губитке. Жао ми је због твојих траума у униформи. Али многи су прошли много , много горе од тебе чак и свесни да су жртвовани, виде да кривица није могла бити само у једном човеку. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:29, Месечева рече Али многи су прошли много , много горе од тебе чак и свесни да су жртвовани, виде да кривица није могла бити само у једном човеку. Sad strw man.. a ko je rekao da je SAMO u Slobi krivica.. Krivica je i u tudjmanu, aliji, natu, zapadu, rusikim predstavnicima vlasti.. Poenta je ne sklanjati krivicu sa nekog.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:26, Juan рече Човек од преко четири деценије, који је био сведок и учесник дешавања, да гледа видео некога ко је рођен 1988, да би видео шта се стварно дешавало? Are you kidding me? А при том је тај што је направио филм отишао на запад да би направио филм о томе како је запад зао. Све логичније од логичнијег... А ти знаш с ким причаш? КО сам ја и која су моја искуства из тог периода? Он као војник у том периоду има шта? Ексклуивно право на истину и знања о збивањима у том периоду? Немој ти са мном да се шалиш. Juanito, Н И Н Е, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:17, Месечева рече факат је да Словенија није нападнута од стране ЈНА Словенија јесте била нападнута од стране ЈНА. Заузимање граничних прелаза био је први део те војне операције, до другог дела никада није дошло јер се "вожд" предомислио - не знам тачно разлог, мислим да Милан Ракић зна тачно шта се десило и ко му је запретио. Наређење је издао Благоје Аџић, тадашњи савезни "министар одбране" (или како се то тада већ звало), а који је био само Милошевићева марионета. Нити је имао интелектуалних капацитета да самостално доноси такве одлуке, ако разумете шта `оћу да кажем... Слоба је хтео да буде нови Тито који ће да "спаси Југославију", он је то тада отворено говорио, после је променио причу. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:31, Месечева рече А ти знаш с ким причаш? КО сам ја и која су моја искуства из тог периода? Он као војник у том периоду има шта? Ексклуивно право на истину и знања о збивањима у том периоду? Немој ти са мном да се шалиш. Госпођо Миро, ја се извињавам, нисам знао да сте Ви... Милан Ракић, Аурор, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:31, Grizzly Adams рече мислим да Милан Ракић зна тачно шта се десило и ко му је запретио. Том Ракићу би боље било да погледа мало више филмова. Плутон, Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:33, Juan рече Госпођо Миро, ја се извињавам, нисам знао да сте Ви... Неумесна шала... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:34, Juan рече Том Ракићу би боље било да погледа мало више филмова. И да се више нагута Мирине пропаганде, као Барон после да понавља овде... Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:34, Juan рече Том Ракићу би боље било да погледа мало више филмова. Ne vrede mu filmovi. Nema on ta licna milosheskuovska iskustva. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:34, Juan рече Том Ракићу би боље било да погледа мало више филмова. Ма нек гледа. Шта је па он вид`о одозго из авијона... Juanito, Плутон, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 On 9. 3. 2015. at 22:37, Aquilius Cratus рече Ne vrede mu filmovi. Nema on ta licna milosheskuovska iskustva. slabo poznaje Onostrano. ili možda bolje reći Slobostrano... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ми смо тада јурцали по Београду мислећи да рушимо комунизам. Мислећи да кад срушимо комунизам држава ће се сама средити од себе. Мислећи да су они који нас предводе антикомунисти. Мислећи да су комунисти главни противници Срба. Мислећи и надајући се да кад срушимо комунизам доћи ће мудри Срби на власт и зауставити покољ пречанских Срба. Мислећи да на западу имамо пријатеље међ Енглезима и Американцима и Французима. Мислећи да није ред да ми будемо последња комунистичка земља у Европи и да је то велика срамота. Мислећи и надајући се и да ће нас Хрвати мање мрзети ако покажемо да нисмо сви комунисти. Мислећи да ће нас од пропасти извући вера у Бога, краља и отаџбину. Мислећи да су демократија и четништво нешто што природно иде руку под руку. Мислећи да не заслужујемо Слобу и Миру и оне који су дошли после њих. Зајебали смо се! Месечева, Милан Ракић, feeble and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Nije ni cudo sto smo izgubili od Hrvata rat.. puna vojska bila srbomrzca koji nisu bili verni i odani nasem velikom vodju Milosketu, tipa ovaj Grizli, strani placenik.E girzli grizli da si ti vise slusao naredjenja sad bi Srbi vladali balknom! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Милошевић је тада био јачи и победио је. Далеко је већи проблем, што је и после Милошевићевог одласка са власти, Милошевићева политика наставила да живи. И не само да живи, већ и да у многим (поготов владајућим) сегментима друштва доминира. И зато је 9. март 2015. годинe далеко већа пропуштена шанса за променама. Човек Жоја, Баба, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука