Crveni Baron Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Па запад је био на нашој страни у сваком сукобу у историји, осим за време Слобе. Чак су и комунисту Тита подржавали. Али он је имао две вијуге у глави за разлику од оног манијака... Samo sto je Tito bio hrvat kao i ceo vrh KPJ ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Не знам уопште на основу чега та идеја о сукобу са западом "вековима". Па Србија је увек била блиска западу - САД, Француској, Британији, чак и Аустроугарској пре Карађорђевића. То је бесмислена теза, нема везе са историјом. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Samo sto je Tito bio hrvat kao i ceo vrh KPJ ... Ако стварно мислиш да је све до тога што смо Срби, не знам шта бих ти рекао. Тако је. У тренутку када су дељене карте, он је одлучио да му не уделе и да не игра ту партију. Ови данас служе само за то да играчима скокну по пљуге, да донесу виски кад нестане итсл. Такође им је показао средњи прст и рекао да могу само да му... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Samo sto je Tito bio hrvat kao i ceo vrh KPJ ... Јес` а они су њега подржавали зато што је био Хрват... Дај не спинуј молим те. Већ си отерао лепу тему у неке бесмислене приче. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Јес` а они су њега подржавали зато што је био Хрват... Дај не спинуј молим те. Већ си отерао лепу тему у неке бесмислене приче. Necete dugo motati da cekate. U naredne 4 godine ce biti izgradjen gasovod pa ce te videti da li im na putu stoji Milosevic ili Srbi.Podseticu vas ja na ovu temu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ta ideja da nas Zapad mrzi se polako pretvara u ono self-fulfilling prophecy: ubeđeni smo da nas mrze, ponašaćemo se kao da nas mrze, povlačićemo neke glupe poteze i time izazvati njihove negativne reakcije prema nama, i kad se to desi, to ćemo smatrati za potvrdu da nas, eto, stvarno mrze i da smo oduvek to znali. I normalno opet ćemo da izvučemo deblji kraj... Grizzly Adams, Dijasporka and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Фора са тим причама јесте да се опет оправда онај манијак, јер ето "све би било исто и без њега". Шипак би било исто. Он је уништио Србију, посвађао је са светом, уништио привреду, све живо. Да је био неко бар мало нормалан, све је могло да буде сасвим другачије. И то је трагедија 9. марта... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Samo sto je Tito bio hrvat kao i ceo vrh KPJ ... Kakve to veze ima? Tito se bas obracunavao sa hrvatskim nacionalistima u tom vrhu. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Baron misli da je to zato sto smo Srbi, jer smo casni, ponosni i pravoslavni Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Фора са тим причама јесте да се опет оправда онај манијак, јер ето "све би било исто и без њега". Шипак би било исто. Он је уништио Србију, посвађао је са светом, уништио привреду, све живо. Да је био неко бар мало нормалан, све је могло да буде сасвим другачије. И то је трагедија 9. марта... Не бих се сложио. Мислим да је тај "манијак" био најмањи "манијак" од свих осталих, и мислим да би било много крвавије да је 9.и март успео. Не могу да не повежем 9.и март 1991-е са 27. мартом 1941.е. Да ли би све било мање крвавије да 27.и март није успео? И један и други догађај је организован уочи већ спремљеног рата, који нисмо ми бирали, него нам је наметнут. Слоба је у свим изјавама, а богме и делању, био најмање агресиван. Сетимо се само Вукових паравојних формација, где су главни људи били из мафијашко/удба окружења. Причам са ове временске дистанце. У то време, а и касније, сам мислио да је Слоба крив за све, као и пензионери и старији, који су се њега држали. Ја сам био дете, али сам и те како био под утицајем националистичке пропаганде, и против југословенизма, који је Слоба тако грчевито бранио. Наравно, и сада мислим да је југословенизам пропала идеја, која је морала бити напуштена са српске стране, готово одмах по формирању Краљевине Југославије. Али на жалост, та идеја је постојала само у српском народу до краја двадесетог века, а мислим да би нас и данас лако навукли на ту идеју, само да се сете бивша браћа. Месечева је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 "You just hate me 'cause I'm black" doktrina Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 У то време био сам у војсци која је још увек била "југословенска", тј. "мулти-национална". Иако је била по нека будала на свим странама, ипак је још увек постојала нада да ће се све решити мирно. Дружили смо се међусобно без проблема. После тога, већ на пролеће било је готово. Свима је било јасно да се неће завршити добро. Хрвати и Словенци су почели масовно да беже из ЈНА итд. Могу из прве руке да ти кажем да је Слоба хтео да сравни Словенију са земљом. Добили смо наређење, наоружали су нас до зуба, потрпали у аутобусе и кренули смо према аеродрому. У последњем тренутку је неки потпуковник истрчао испред аутобуса и вратио нас. Претпостављам да су му са запада запретили па се "предомислио"... Да смо отишли, тамо би сад била једна велика рупа. Тад сам се уверио да није нормалан. Једно је кад слушаш нечије интерпретације, а сасвим друго кад си учесник догађаја и знаш живе људе... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Фора са тим причама јесте да се опет оправда онај манијак, јер ето "све би било исто и без њега". Шипак би било исто. Он је уништио Србију, посвађао је са светом, уништио привреду, све живо. Да је био неко бар мало нормалан, све је могло да буде сасвим другачије. И то је трагедија 9. марта... ma sta je unistio, ajdew ne lupaj gluposti, zar ti ne mozes da pojmis koliku glupost pises, davas obicnom covijeku natprirodne karakteristike, smanji malo dozivljaj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Kakve ovde ja price citam.. opet nacionalisticki egomanijaci. Evo sad cu da vam kzem sta je srpski nacionalni intes. Sloboda i prosperitet za sve gradjane Srbije. Nema veceg i vaznijeg "nacionalnog" interesa od toga. A svi ostlai egomanijacki nacionalni interesi iskljuciju i slobodu i prosperitet za gradjane. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 ma sta je unistio, ajdew ne lupaj gluposti, zar ti ne mozes da pojmis koliku glupost pises, davas obicnom covijeku natprirodne karakteristike, smanji malo dozivljaj A sto Sloba nije mogao da unisti? Imao pod kontrolom svaku mogucu policijsku, vojnu instituciju, bezbednosne agencije i skoro skroz nezavistan u krojenju spoljne politike i spoljnopolitickih odluka na racun i Srbije i Srba van Srbije? nikom nije morao da polaze racun, radio je sta je 'teo.. I kako to onda on nije unistio Srbiju? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука