Golub Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Jos jednom ponavljam! i vise necu Milosevic nije bio bolestan, vec je bio americki spijun! (mislim, imao je covek i srcanih problema, nije bas bio telesno najzdraviji, ali to nije uticalo na njegove odluke, bio je boleciv na zenu, pa je bio rastrzan izmedju naredbi iz CIA i zeninih naredbi) On americki, a zena mu ruski spijun! Luda kuca, brale!? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Па јесте смешно, да се нисам јавила на теми, нико не би споменуо Светог Духа. Одмах заокрет у исправном правцу. Нека Свети Дух надахнује и даље вашу библијску причу - тему! Ајде здраво. Crveni Baron, Човек Жоја and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Ma pusti ih, Tanja... Matoro je to pa ne moze da shvati klizavost vremenske linije ... Salu na stranu, od cega si skuvala caj danas? Crveni Baron and Manolis је реаговао/ла на ово 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Kaze poslovica da se po pocetku i kraj nazire. :1736_action: Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Ви'ш да можеш кад хоћеш Мени се чинило да сам само хтела. Како је могуће да сам могла, не знам. )) Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Нема даље. То је то. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Разумем да правници то гледају из угла своје науке, али заиста мислим да de facto ти "устави" у том тренутку више нису имали никакву тежину... Посебно не у смислу да спрече независност република. pravna nauka upravo to i prica.. ono sto jednu normu (ili jedan ustav) cini vazecim, jeste to da ga se vecina pridrzava.... ukoliko imas normu, naprimer, nemojte nositi sandale a ljudi se toga ne pridrzavaju ta norma nema nikakav legitimitet, jer legitimitet norvi dolazi iz suverenosti naroda koji ih prihvataju.... a ne jer to tako neko napise... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 pravna nauka upravo to i prica.. ono sto jednu normu (ili jedan ustav) cini vazecim, jeste to da ga se vecina pridrzava.... ukoliko imas normu, naprimer, nemojte nositi sandale a ljudi se toga ne pridrzavaju ta norma nema nikakav legitimitet, jer legitimitet norvi dolazi iz suverenosti naroda koji ih prihvataju.... a ne jer to tako neko napise... Moze biti i da ima normi koje ne poticu od naroda i njegovog suvereniteta ,,,medjunarodne recimo obaveze... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Moze biti i da ima normi koje ne poticu od naroda i njegovog suvereniteta ,,,medjunarodne recimo obaveze... To ti je dobro pitanje. Teorija n to gleda ovako: Medjunaraodne obaveze su ti deo ustaavne materije koje je narod prihvatio. Medjunarodni ugovori se dakle smatraju delom ustavne materije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Jok, kongres nikad nije (i ne bi ) odobrio gadjanje jugoslavije( srbije) sve sto je radjeno radjeno je koristeci sve moguce rupe od strane Klinton i njemu bliskih..... naravno on se najvise pita u spoljnoj politici.. ali to sto je koristio period od sest meseci vazdusnog napada (jer posle toga ne bi mogao da nastavi bez odobrenja kongresa) ti svedoci da nije imao neku podrsku... cak je i Bush bio protiv gadjanja jugoslavije(srbije)... Млађони, у Америке се не расправља о томе да ли ће бити неког рата или не. Пар болесника у врху то одлучи, а онда, пошто апсолутно контролишу медије (Путин је мала маца за то што они раде) рашире пропаганду и то је то. Само је питање времена када ће то достићи одређен ниво након ког сме да се интервенише без последица. Не кажем да су сви одобравали бомбардовање, али незанемарљив део политичара, војних лица итд. јесте (има на десетине таквих снимака по документарцима о бомбардовању). Они су одобрење јавности добили убеђујући народ да Србија врши етничко чишћење на Косову. УН су читаву годину тражиле мртва тела и пронашле укупно око 2100, међу којима је било и припадника српске полиције и албанске терористичке организације ОВК. С друге стране, мало пре рата, CNN је објавио вест да су Срби само у једном дану исецкали 750 Албанаца на ситне комаде и бацили их у Трепчу. Француски новинари су то разоткрили, али та вест није била на CNN-у. Дакле, све и да није било рупа, медијска слика би учинила своје. Ми смо дословно представљани као терористи, животиње, нижа бића. Америчка ратна пропаганда је суштински иста као и нацистичка, само прикривенија. Manolis, Crveni Baron, Месечева and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Bio je sansa da Draskovic dobije batine.Nije je propustio. Napadati Mislosevica koji je tada imao 6 puta vise glasova od Draskovica. Vox populi vox dei.Rat su hteli Hrvati jer im je to bio jedini nacin da bi stekli neovisnost.To je i sam Tudjman govorio. Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Млађони, у Америке се не расправља о томе да ли ће бити неког рата или не. Пар болесника у врху то одлучи, а онда, пошто апсолутно контролишу медије (Путин је мала маца за то што они раде) рашире пропаганду и то је то. NIje tacna izjava. da bi amerikaa vodil rat kongres to mora da odobri... a tih par budala ccesto koriste raznoraazne "metode" da obidju tu odluku. Naprimer Klile, je iskoristio to sto ima prvo pred oduluku kongresa da vodi intervenciju sest meseci vazduhom. Zato je rat protiv nas trajao sest meseci. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Bio je sansa da Draskovic dobije batine.Nije je propustio. Napadati Mislosevica koji je tada imao 6 puta vise glasova od Draskovica. Vox populi vox dei.Rat su hteli Hrvati jer im je to bio jedini nacin da bi stekli neovisnost.To je i sam Tudjman govorio. Jedini nacin da budu nezavisni od milosevica... nije nista slagaao.. hteli su rat jer milosevic na drugi nacin nije hteo da im da nezavisnost.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Није Слоба имао 6 пута више гласова већ чак ни три пута више. Што не значи да је био слаб, напротив. Јесте, свака власт је од Бога ал није свака по вољи Божијој. Ako mu nije po volji neka je menja ... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Ako mu nije po volji neka je menja ... Стварно си краљина, Бароне! Crveni Baron, Човек Жоја and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука