Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Pa to je najnormalnija stvar koju ne shvata samo onaj ko nece... pozz od zapadnjaka koji mrze srbe.. Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Pa to je najnormalnija stvar koju ne shvata samo onaj ko nece... Meni prica tirolac ovda da su u prvom ratu srbi odsecali jezike austrijskim vojnicima ...Jesu li ili nisu ja ne znam ali njegova istina je da jewsu a u istoi vreme hrvati su se boriuli skupa sa njegovim pretcima protiv srba ... I sada imas srbina koji ne moze da ukapira da ce ovaj tirolac izmedju srbina i hrvata izabrati uvek da pomiogne hrvatu --- Или, рецимо, људи који су радили за удб-у у одељењима за стране службе кажу да никад нису могли да нађу Хрвата који би радио против Немаца, али зато су из за против Руса налазили за милисекунд. Да, да...политика и људи који је воде и који учествују у њеном креирању су сви од реда рационални, ма сува логика без трунке емоционалног уплива. Па ево и баналног примера данас- рат у Украјини- српски добровољци иду да се боре на страни Руса, а хрватски на страни Украјинаца. То су те тежње народа које службе анализирају до детаља и на бази тога те сврставају у оног с којим може да сарађује и оног с којим не може. Срби су процењени као народ окренут Русима и ћао здраво! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Mojne da se jedis, nisam ja kriv nikome sto je odabrao Broza za komandanta. Знаш ли шта значи израз chickenhawk? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 I sada imas srbina koji ne moze da ukapira da ce ovaj tirolac izmedju srbina i hrvata izabrati uvek da pomogne hrvatu --- da da hahahahahahahha koja propagandna glupost... on bira po tome koji su mu interesi care..... a ne po tome koga voli..... zapad je milosevicu pruzio ruku, on je pljunuo u lice.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Jel moguce da si ti ti toliko slep da ne kapiras da bi nas TEK TAD zgazili ko nist? 90 niko nije prstom mrdnuo niti bi mrdnuo da su srbi kjrenuli ljudski da se bore za svoju decu umesto da ih prepuste hrvatima danas da im brane jezik i pismo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Zto sto je to propaganda koja se prica u SRbiji od strne loznskog i slicne ekipe, i nem veze sa realnosu. Mnoge zapadne zemlje su tradicionalno naklonjenje SRbiji, medjutim niko nece da ti bude naklonjen kad ti nudi vojnu saradnju, da postavi svoju vojsku kod tebe i da im budes vojni partner.. a ti mu kzes - ma ko te j..... Не слажем се. Немачка је традиционално ненаклоњена Србији, Британија такође, САД су биле до скоро у принципу благонаклоне, а сада су изразито неблагонаклоне. Не знам како нема везе са реалношћу да погледи неких држава остају непромењени кроз генерације њихових политичара? Manolis, Плутон, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Да ли постоји и један нормалан политичар данас? Причамо о људима који би да владају над другима.... Монархије заобилазим јер је рођење у породици са владарском традицијом ипак нешто друго. Ne, ne postoji nijedan normalan poltiicar, to se slazemo 100 % nigde na svetu. O monarhistima tek da ne pricam.. oni tek nisu normalni to smo videli... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Знаш ли шта значи израз chickenhawk? I tebe je Broz hranio jasno je ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 90 niko nije prstom mrdnuo niti bi mrdnuo da su srbi kjrenuli ljudski da se bore za svoju decu umesto da ih prepuste hrvatima danas da im brane jezik i pismo. 90te nista ne bi ni bilo Srbima da rat nije krenuo... to sta vi maastate.... to je druga prica... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 da da hahahahahahahha koja propagandna glupost... on bira po tome koji su mu interesi care..... a ne po tome koga voli..... zapad je milosevicu pruzio ruku, on je pljunuo u lice.... Зашто мислиш да је политика заснована на интересима једини начин вођења политике (тзв. реалполитика)? Знаш ли да су се Американци (скоро сви њихови председници у ХХ веку) гнушали самог помена политике засноване на интересима јер су се залагали за идеализам, који се зачео са Вилсоном и сматрали да појмови као морал и част, који важе међу појединцима, треба да важе и међу народима? Ушли су у многе ратове јер су видели себе као чуваре демократских вредности а не јер су сматрали да је амерички национални интерес угрожен. Crveni Baron and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Не слажем се. Немачка је традиционално ненаклоњена Србији, Британија такође, САД су биле до скоро у принципу благонаклоне, а сада су изразито неблагонаклоне. SAD Su neblagonaklone.. a reci ti meni.. da si SAD ... i d kzes milosketu " e brate, ocemo bazu kod tebe, da postanete nas vojni saradnik" -- " Ma ko vas j.." Kakav bi ti bio prema takvoj zemlji.. blagonaklon ili neblagonaklon? St je to BRITANIJA tradicionalno lose radil SRbiji za tu pricu o neblagonaklonosti? Sta to znaci nemacka je "tradicionalno" neblagonaklona? Mislis poslednjih 70 godina, to je "tradicija" ? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Имам нову хипотезу о савременој српској пропасти: Срби су луди у суштини (проценат се јасно види чак и на овој теми) и изабрали су лудаке за вође зато што су и они луди.Луди су онда урадили шта су урадили, и ту смо где смо. Лудаци међу Србима и даље се слажу да то није било због онога што су лудаци на власти радили (апсолутно све се негира, сваки допринос, иако је стопроцентан - за њих је 0%), него неминовност односа Злих Западних Сила према Малом Али Небеском Српском Народу, неминовност хрватског повампиреног усташтва итд... Млађони and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Зашто мислиш да је политика заснована на интересима једини начин вођења политике (тзв. реалполитика)? Знаш ли да су се Американци (скоро сви њихови председници у ХХ веку) гнушали самог помена политике засноване на интересима јер су се залагали за идеализам, који се зачео са Вилсоном и сматрали да појмови као морал и част, који важе међу појединцима, треба да важе и међу народима? Ушли су у многе ратове јер су видели себе као чуваре демократских вредности а не јер су сматрали да је амерички национални интерес угрожен. Usli su u ratove jer su odredjeni ljudi u vrhu vlasti imali odredjene interese. Mani se tih etatisticko-ideoloskih prica... to mozda oni prodaju americkom narodu, ali jasno je ko profitira iz tih ratova i zasto se ulazi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 I tebe je Broz hranio jasno je ... "Chickenhawk (also chicken hawk and chicken-hawk) is a political term used in the United States to describe a person who strongly supports war or other military action (i.e., awar hawk), yet who actively avoids or avoided military service when of age." Је л' треба да преводимо? Juanito, Плутон and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Зашто мислиш да је политика заснована на интересима једини начин вођења политике (тзв. реалполитика)? Знаш ли да су се Американци (скоро сви њихови председници у ХХ веку) гнушали самог помена политике засноване на интересима јер су се залагали за идеализам, који се зачео са Вилсоном и сматрали да појмови као морал и част, који важе међу појединцима, треба да важе и међу народима? Ушли су у многе ратове јер су видели себе као чуваре демократских вредности а не јер су сматрали да је амерички национални интерес угрожен. ne mogu da editujem post pa ovde da dodam.. .pricas o idealizmu.. a podrzaali su "neoustase" pa to onda nije "ideaalizam" nego interes... podrzaali su one koji su saradjivali sa njima... a kaznili onog koji je odbio saradnju. Zaato mislim..... Pod time "podrzali nas" nadam se da ne mislis da bi nam dzovolili "veliku srbiju" ali bi svakako radili na zastiti Srba od potencijalnih problema sa ustasama, ukoliko je doslo do saradnje izmedju Srbije i USA umesto sukoba. U svakom sluchaju bi mogli Srbi tamo da dobiju vecu autonomiju, neki vid smouprave, mozda cak i federaciju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука