Аурор Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Na nasu zalost 91 smo izabrali opet pogresnog a ne pravog, as pravi je po meni, i sve samubedjeniji u to, bio Seselj i Velika Srbija. Шта би ти то значило кад си ти већ био побегао ко... ? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 У време најбољег времена "Времена", када је Стојан покојни Церовић писао "Баханалије", а Пера Луковић био "нормалан", те писао "Ћораву кутију", бејаше излазио фељтон о "господарима рата" балканског вилајета...А он (фељтон) је "сецирао", онолико кл`ко се сећам четворицу "првака" наше балканске кланице... СМ, Фрању Туђмана, Алију Изетбеговића и Радована др Дабића Караџића... Најмањи заједнички садржалац за све поменуте су девијације и патологије у породичној анамнези све четворице. Убиства, насиља у породици, самоубиства, инцести, трауме сваковрсне... Grizzly Adams, Плутон, Н И Н Е and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Том Ракићу би боље било да погледа мало више филмова. Ево синоћ сам брате одгледао један... Мислим да ће и теби бити занимљив, ако га већ ниси гледао... https://www.pouke.org/forum/topic/50-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B0%D1%98%D1%83/page-187#entry1262443 Плутон, Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Мислим да би нас неко попут Шешеља тек коштао. Да не помињем да никада не би ни могао да дође на власт, јер му то и није била сврха никада. Znas sta je nasa nesreca bila tada? Kao i dans ne znamo sta trebamo raditi, kao sto nismo znali ni 41 a ni 18 ... 91 nismo imali ni svoju vojsku. Ostali su nam brozovih oficira poprilican broj ali skoro ni jedan srpski oficir. Mozda sada formiramo srpsku vojsku ali treba jedna- dve generacije da se smene ...Seselj nije imao sansi ni onda kao ni danas ali na zalost to povlaci za sobom ni da srbi nisu imali sansi ni danas kao ni onda. Tada smo imali mogucnost da ujedinimo srbe u jednoj unitarnoj drzavi ali nedostatak vojske i prvenstveno ideje sta treba raditi nas kosta koliko nas kosta ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Znas sta je nasa nesreca bila tada? Kao i dans ne znamo sta trebamo raditi, kao sto nismo znali ni 41 a ni 18 ... 91 nismo imali ni svoju vojsku. Ostali su nam brozovih oficira poprilican broj ali skoro ni jedan srpski oficir. Mozda sada formiramo srpsku vojsku ali treba jedna- dve generacije da se smene ...Seselj nije imao sansi ni onda kao ni danas ali na zalost to povlaci za sobom ni da srbi nisu imali sansi ni danas kao ni onda. Tada smo imali mogucnost da ujedinimo srbe u jednoj unitarnoj drzavi ali nedostatak vojske i prvenstveno ideje sta treba raditi nas kosta koliko nas kosta ... Јес`! Јадни СМ руководио марсовцима ваљда... Са оне планете, на којој теми с` времена на време изражаваш сумњу да су Американци и НАСА уопште досегли ту страну... Куд се не укључи у борбене редове, ако ли не војске "Брозове" и ШтаТиЈаЗнам, а оно оног другог несрећника којег си љубитељ, па да формиррате српску војску? Него оде трбухом за хлебом... Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Да је Слоба одмах признао Словенију и Хрватску и повукао ЈНА без насиља никаквог рата не би било, а Срби би у Хрватској вероватно добили солидну аутономију или слично Шта ако не би добили? Да ли би ти, да си имао моћ, оставио неколико стотина хиљада људи без заштите пред неоусташама? Да ли би тих неколико стотина хиљада људи седело мирно или би осетило потребу да се организује да бране своје куће? Али међутим, Слоба јесте управо то и урадио, само касније, када је већ толико људи изгинуло, када је рат већ трајао 4 године и онда олош није хтео да пусти људе преко границе у Србију док се човек није убио испред рампе на граници... Тако да не мисли неко да браним Слободана, не браним га ни најмање, у најмању руку изгубио је две територије за које су људи гинули, РСК и КиМ, а могао је или да их не изгуби или да не људи џаба не гину. Али са друге стране не знам зашто мислиш(те) да Запад, посебно Немачка, није стао на страну наших непријатеља? Не кажем да неко мрзи Србе јер су Срби, али одређени ставови су наследни и преносе се са генерације на генерацију дипломата и политичара, макар у озбиљним државама. Људи који одлучују у САД, Русији, Немачкој итд. су ипак само људи и доносе одлуке на основу школе мишљења којој припадају и на основу података који су им доступни, стим да што је мањи значај неког питања за њих (Србија је 118. рупа на свирали за САД нпр.) мање времена проводе доносећи одлуке. Зашто би онда било невероватно да нас Запад трајно види као народ чије интересе на Балкану треба обуздавати? А да Хрвате и Шиптаре рецимо види као неког кога треба подржавати и са ким се може изградити искренија сарадња? Тако бар ја то видим. Јесам ја млад, не памтим те дане, тако да не тврдим ништа, ви старији боље знате, али ми није јасно зашто мислите да рата не би било да смо се повукли, зашто мислиш да би било могуће да се суживот у Босни и Хрватској мирно настави, иако су се мржња и страх већ проширили... Плутон, feeble, Месечева and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Није Слоба цвећка али није ни главни кривац за рат. Ne kazemo da je glavni, vec da je jedan od, i ja sam to bar 10 hiljada puta ponovio i tebi i mnogima drugima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Jedini pravi odgovor na te nase gluposti je Velika Srbija , Seselj i nacionalno ujedinjenje Srba. Nikakvi hrvati, nikakvi muslimani, nikakvi crnogorci, nikako bratstvo.Samo Srbi i srpski nacionalni interes i cilj, ujedinjenje u Velikoj Srbiji. Jel moguce da si ti ti toliko slep da ne kapiras da bi nas TEK TAD zgazili ko nist? takvi genijalci ko ti su problem ovoj zemlji, sto se znosite iracionalnim idejama, nekim nacionalnim ujedinjenjem koje je nemoguce bez toga da budemo zlocinci i da nas podrzi svet.. Sto glumite moral u medjuonardonoj politici, bolje da ga glumite u sopstvenim zivotima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Јес`! Јадни СМ руководио марсовцима ваљда... Са оне планете, на којој теми с` времена на време изражаваш сумњу да су Американци и НАСА уопште досегли ту страну... Куд се не укључи у борбене редове, ако ли не војске "Брозове" и ШтаТиЈаЗнам, а оно оног другог несрећника којег си љубитељ, па да формиррате српску војску? Него оде трбухом за хлебом... Mojne da se jedis, nisam ja kriv nikome sto je odabrao Broza za komandanta. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 p.s. Sto mi smesno kada baron prica o NASOJ nesreci... koja je to NASA nesreca, ni ja ni on nemamo nikakve gubitke tu da bi imali neku NESRECU... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Људи који одлучују у САД, Русији, Немачкој итд. су ипак само људи и доносе одлуке на основу школе мишљења којој припадају и на основу података који су им доступни, стим да што је мањи значај неког питања за њих (Србија је 118. рупа на свирали за САД нпр.) мање времена проводе доносећи одлуке. Зашто би онда било невероватно да нас Запад трајно види као народ чије интересе на Балкану треба обуздавати? А да Хрвате и Шиптаре рецимо види као неког кога треба подржавати и са ким се може изградити искренија сарадња? Правилно размишљаш. Политичари су само људи од крви и меса који умеју да воле, да мрзе, да гаје себичне интересе, да буду индоктринирани па и да , на одређени начин, буду инструисани како треба водити политику, а у складу са интересом који имају на датом поднебљу. Дакле, није увек у игри само суви интерес. Али чак и кад јесте, некад су и тежње нереалне. feeble, Срђан Шијакињић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 У време најбољег времена "Времена", када је Стојан покојни Церовић писао "Баханалије", а Пера Луковић био "нормалан", те писао "Ћораву кутију", бејаше излазио фељтон о "господарима рата" балканског вилајета...А он (фељтон) је "сецирао", онолико кл`ко се сећам четворицу "првака" наше балканске кланице... СМ, Фрању Туђмана, Алију Изетбеговића и Радована др Дабића Караџића... Најмањи заједнички садржалац за све поменуте су девијације и патологије у породичној анамнези све четворице. Убиства, насиља у породици, самоубиства, инцести, трауме сваковрсне... Да ли постоји и један нормалан политичар данас? Причамо о људима који би да владају над другима.... Монархије заобилазим јер је рођење у породици са владарском традицијом ипак нешто друго. Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Али са друге стране не знам зашто мислиш(те) да Запад, посебно Немачка, није стао на страну наших непријатеља? Не кажем да неко мрзи Србе јер су Срби, али одређени ставови су наследни и преносе се са генерације на генерацију дипломата и политичара, макар у озбиљним државама. Људи који одлучују у САД, Русији, Немачкој итд. су ипак само људи и доносе одлуке на основу школе мишљења којој припадају и на основу података који су им доступни, стим да што је мањи значај неког питања за њих (Србија је 118. рупа на свирали за САД нпр.) мање времена проводе доносећи одлуке. Зашто би онда било невероватно да нас Запад трајно види као народ чије интересе на Балкану треба обуздавати? Zto sto je to propaganda koja se prica u SRbiji od strne loznskog i slicne ekipe, i nem veze sa realnosu. Mnoge zapadne zemlje su tradicionalno naklonjenje SRbiji, medjutim niko nece da ti bude naklonjen kad ti nudi vojnu saradnju, da postavi svoju vojsku kod tebe i da im budes vojni partner.. a ti mu kzes - ma ko te j..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Правилно размишљаш. Политичари су само људи од крви и меса који умеју да воле, да мрзе, да гаје себичне интересе, да буду индоктринирани па и да , на одређени начин, буду инструисани како треба водити политику, а у складу са интересом који имају на датом поднебљу. Дакле, није увек у игри само суви интерес. Али чак и кад јесте, некад су и тежње нереалне. Pa to je najnormalnija stvar koju ne shvata samo onaj ko nece... Meni prica tirolac ovde da su u prvom ratu srbi odsecali jezike austrijskim zarobljenim vojnicima ...Jesu li ili nisu ja ne znam ali njegova istina je da jesu a u istoi vreme hrvati su se borili skupa sa njegovim pretcima protiv srba ... I sada imas srbina koji ne moze da ukapira da ce ovaj tirolac izmedju srbina i hrvata izabrati uvek da pomogne hrvatu --- Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Да их је Србија мирно признала и Хрватска држава кренула у некаво "чишћење", они би добили НАТО бомбардовање. Јавили ти из врха НАТО-а? Сви твоји ставови су базирани на ономе: шта би било кад би било. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука