Кеди Написано Мај 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 хвала Гордана, и свима којима нисам директно одговорила ја сам болесна и преспавала сам типа три дана. иначе углавном немам времена да пишем на интернетима, видећу да ли могу мало боље да се организујем што се тиче ранијих коментара, заправо сам баш помислила да се јавим да знају да ником не замерам због неповерења и тога, ова подшка ме је стварно изненадила prvi put vidim ovaj citat... idem odma da ga pokazem nekim butch lezbo drugaricama! не знам, чекај да испратим ону тему о хомосексуалним особама па да видим шта да радиш до тад можеш рецимо да им кажеш да сам нашла неки цртеж Леонарда да Винчија на ком је заменио мушку и женску ногу, мада не знам тачно шта је имао на уму, видим да има различитих тумачења Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 сањала сам паука-пеликана који стоји на води. кад сам се пробудила било ми је нејасно каква је то мутантска врста, пошто у сну нисам видела ништа конкретно осим водене површине. то је било још пре, а данас нешто изучавам Тому Аквинског и видим да каже `Пеликане нежни, Спаситељу мој`... а од Јунга знам да је паук репрезент мајке сад ту необичну и несагледиву врсту из свог сна морам да протумачим као Исуса Христоса и Богородицу Ne znam, Kedi, ja bih ovo drugačije tumačio, sasvim drugačije; a nije da nemam duha onirološkog! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Ви још тумачите? --- всб? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука