horatio Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ево, само један мали прилог теми - данас су ми у једном од београдских породилишта тражили чаршафе, а уколико не донесеш, породиља нема на шта лећи. Паметном је доста.... Дуња, Плутон, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ево, само један мали прилог теми - данас су ми у једном од београдских породилишта тражили чаршафе, а уколико не донесеш, породиља нема на шта лећи. Паметном је доста.... Директор Клиничког центра Србије је пре два дана изјавио да уколико пацијент нема дебелу везу не може да добије адекватну медицинску помоћ. Човек Жоја and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Док ми причамо, они нам и даље отимају из џепова. Не умемо ни да штрајкујемо као људи, тако нам и треба. И овај интернет плаћамо скупље него земље у окружењу. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ma narod je jednostavno umoran. Ali i zabrinut. Prosto ima pametnija posla. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 9. Na sivoj ekonomiji Srbija gubi bar 300 miliona evra, ali šta to profesori rade na crno, osim što vašu decu uče sa ukradenim softverima 10. Nenaplativi porezi su oko 3.5 milijardi evra, ali među dužnicima nema prosvetara Слажем се са текстом, само морам да приметим да ово није баш сасвим тачно. Многи просветари држе часове на црно, зарађују целу плату или чак неколико плата на тај начин и и те како нису платили брдо пореза које је требало по закону да плате. А ти исти просветари ће за мене да кажу да сам лопов ако не платим порез. Просто људи не контају да су и они приватници, тј. мали капиталисти, који гледају како да најбоље прођу. Плутон, Aquilius Cratus, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Btw, slazem se sa Z. Milivojevicem (tj. sa onime sto je neko stavio na ovu temu kao citat) i zao mi je sto nisam bar nekoliko zanata izucila. Никад није касни, Џуми. Џуманџи and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 brat bratu malo je 10% ja bi to jace Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Слажем се са текстом, само морам да приметим да ово није баш сасвим тачно. Многи просветари држе часове на црно, зарађују целу плату или чак неколико плата на тај начин и и те како нису платили брдо пореза које је требало по закону да плате. А ти исти просветари ће за мене да кажу да сам лопов ако не платим порез. Просто људи не контају да су и они приватници, тј. мали капиталисти, који гледају како да најбоље прођу.Al kako da platis takav porez? Pausalno ili?Stvarno ne kapiram kako to ide... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Al kako da platis takav porez? Pausalno ili? Stvarno ne kapiram kako to ide... Вероватно за тако нешто може паушално, али у свакој конкретној ситуацији питаш књиговођу или правника које ти је најбоље решење. P. S. Ја их не критикујем што не плаћају порез, већ што не контају да су и сами ”зли приватници”. Вероватно већини никада није ни пало на памет да уопште треба да плате порез, али им је потпуно очигледно да то треба да раде остали приватници, да би они од тога добијали остатак зараде... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Вероватно је праведно да једна фризерка узима веће паре од неког са озбиљним факсом. Ма дајте, о чему причамо... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Вероватно је праведно да једна фризерка узима веће паре од неког са озбиљним факсом. Ма дајте, о чему причамо... Zasto ne bi bilo? Ako dobro radi posao i ako ima musterije? Mislim da treba malo izaci iz tog okvira razmisljanja. Kod nas i dalje postoji situacija da ljudi ne cene kvalitetne zanatlije, a ja ne shvatam zasto. Плутон, Juanito, Аурор and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Вероватно је праведно да једна фризерка узима веће паре од неког са озбиљним факсом. Ма дајте, о чему причамо... А какве везе има образовање са висином зараде? И шта је ”озбиљни” факс? И због чега би било ”неправедно” да фризерка добро зарађује? Моја фризерка изгара од посла. Аурор, Grizzly Adams, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 У праву си, нема везе. Сви који опасно добро зарађују и нису нешто образовани, кад се мало боље погледа. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Вероватно је праведно да једна фризерка узима веће паре од неког са озбиљним факсом. Ма дајте, о чему причамо... Nema tu pravedno ili nepravedno, taj sa ozbiljnim faksom je slobodan da nađe bolji posao ako mu sadašnji ne odgovara, a ne da krivi nekoga zato što dobro radi svoj posao i zarađuje bolje od njega. Deki992, feeble and Натан је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 У праву си, нема везе. Сви који опасно добро зарађују и нису нешто образовани, кад се мало боље погледа. Nisu "formalno" obrazovani mnogi koji su doneli dobro ovom svetu evo ti par njih http://www.buzzfeed.com/ashleyperez/23-famous-dropouts-who-turned-out-just-fine#.ec33JoELn http://www.buzzfeed.com/ashleyperez/23-famous-dropouts-who-turned-out-just-fine#.ec33JoELn Formalno obrzovanje je jedn velika gupost... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука