Jump to content

NATO vodi hibridni rat, kao u YU

Препоручена порука

Па бије му месечина у очи.  :ladan:

uvek sam bio nocna ptica!

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Koji pristup?

Sto kazem da Srbija nije kriva a ni Milosevic za ratove u bivsoj jugi? Sto kazem da nikoga ni Srbija ni Milosevic nisu napali? A sto je dokazano na sudu. Sto kazem da je Milosevic organizovao referendum pre odluke o odbijanju ultimatuma iz Rambujea na kome se narod izjasnio da se odbije? 

Sto kazem da je upravo Milosevic vratio visepartijski sistem u Srbiji?

Sto kazem da Milosevic nije bio nikakav diktator, zlocinac, balkanski kasapin i slicno?

Milosevic je pokusao zadnje izbore da pokrade a sve ostale je dobio vecinom glasova.

Jeste da nije bila svedska demokratija ali nije ni danas takva u Srbiji a kamo li u Srbiji okruzenoj ratovima, izbeglicama, sankcijama itd ...

Знаш да не мислим на то него на оне твоје изјаве о плаћању пореза и сл., ил' ко на теми о Пејпалу кад си бранио став НБС, а и сам знаш какви неспособњаковићи и лопови раде тамо и кол'ко су оштетили грађане. Да не причам како си нас убеђивао да је шкодљиво да најпопуларнији дигитални новчаник буде доступан у Србији.

О случају Слобо имаш свој став и износиш га исто као и сви остали учесници теме.

Што се мене тиче - Тито, Милошевић, Шешељ, Ђинђић, Вучић, Тома, Тадић, Коштуница, Драшковић итд. као и сви њихови саучесници су тамна страна српске историје - неко више, неко мање.

За Милошевића конкретно сматрам да је био психички поремећен човек са неконтролисаним егом. То је условило апсолутну дипломатску затвореност и због тога он сноси део одговорности за бомбардовање и настрадале у њему. Највећу одговорност за злочине има НАТО, наравно.

У његовој ситуацији би вероватно исто поступио нпр. Вучић, али то никада нећемо сазнати.

Милошевићеву политику у Србији добро познају сви који су били овде. Само неки идеолошки заслепљен СПС-овац, комуниста или пак неко са слабим памћењем може да период његове владавине види као добро за српски народ.

Укратко: готово апсолутна контрола медија, ширење параноје, огромна корупција, уништавање економије, сарадња са мафијашким клановима, поменута дипломатска затвореност - то је била његова политика.

Дакле, немам ја ништа против тебе, нити сам први који ти указује на приступ који имаш одређеним темама. Сигурно те нико не напада због твог односа према синтакси. Реч је о томе да понекад лицемерно и пристрасно улазиш у дискусију и да никад не признајеш грешку.

Као кад си попљувао Војску за станове пре неколико страна, а ниси имао појма о томе па ти је Ракић објаснио после шта и како ту функционише.

Подели на овим сајтовима

Па ти не знаш шта су УН и која им је функција, а разглабао би о нацијама ! :D

Ja kada sam pricao ispred profesora o UN on je imao autoritet da mi napise jednu osmicu u indeksu. Mozes da mi stavis 20 evrica u taj lis' :P

Ti taj autoritet nemas, pa nemam ni potrebu da ti odgovarm na pitanja.. sve dok ne dodjes kod mene kao hot profesorka, tad ces taj autoritet da dobijes. ;)

samo sto tad necu da znam ni kako se zovem.... niti sa koje sam planete.. a o un da ne govorim :))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

sve dok ne dodjes kod mene kao hot profesorka, tad ces taj autoritet da dobijes.

За ову и остале сексуалне конотације упућене саговорници на овој теми, добијаш опомену пред искључење.

Вређања и остало нећу да санкционишем јер су била међусобна, али ово никако неће да буде толерисано. Ако мислиш да је нека сестра дужна да трпи овакав начин обраћања, вараш се. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...