Зосима Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Једини хрват који признаје усташке злочине и гнуша их се је Лордан Зафрановић ,који је одавно ван хрватске... Заиста не постоји хрват који жали због сдрпских жртава,тако да Месечева је скроз у праву. Лош покушај да јој импутираш нешто што није рекла... Оне три тачке су псовке ,које ти често упућујем... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Млађони, Усташка пропаганда је веома широк појам и не односи се само на васпитање. Односи се и на последњи рат и на време пре последњег рата и тако уназад....они генерално мисле да су с правом протерали скоро пола милиона људи са својих огњишта. Морала бих опет с тобом да улазим у расправу и да те подучавам о приликама , а то ме невиђено мрзи па ти још ономад на ту тему пожелех све најбоље. Дакле, ниси баш најбоље схватио шта сам том приликом написала. Али не замерам ти. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Једини хрват који признаје усташке злочине и гнуша их се је Лордан Зафрановић ,који је одавно ван хрватске... Заиста не постоји хрват који жали због сдрпских жртава,тако да Месечева је скроз у праву. Лош покушај да јој импутираш нешто што није рекла... REkla je lepo "ako postoji hrvat koji nije ustaski zadojen" nije nigde napisala ili. ne imputiram nista, jasno je napisala.... medjtuim sa obzirom da imas istu predrasudu kao ona.... - nece riba da prepozna vodu, kad u moru zivi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Млађони, Усташка пропаганда је веома широк појам и не односи се само на васпитање. Односи се и на последњи рат и на време пре последњег рата и тако уназад....они генерално мисле да су с правом протерали скоро пола милиона људи са својих огњишта. Морала бих опет с тобом да улазим у расправу и да те подучавам о приликама , а то ме невиђено мрзи па ти још ономад на ту тему пожелех све најбоље. Дакле, ниси баш најбоље схватио шта сам том приликом написала. Али не замерам ти. Opet podvijas rep i bezis. Односи се и на последњи рат и на време пре последњег рата и тако уназад....они генерално мисле да су с правом протерали скоро пола милиона људи са својих огњишта. Ko su to ONI.... moj ortak Ante, to ne misli... i nije nikog proterao... niti moj ortak Toni ciji je otac bio u tim domobraniteljima. Niti njegov otac to misli. Posto ga je otac to naucio. Dakle ko su to ONI? Jel moji ortaci Toni i Ante nisu hrvati? Jel nisu pravi hrvati? Jel Tonijev otac nije pravi Hrvat? Sta je sledece, da ce ti i zoske da me ubedjujete da svi oni to MISLE.... ali mene eto lazu.. da ti ne pricam koliko libertarijanaca imam na grupi poznanika koji tako ne misle.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Једини хрват који признаје усташке злочине и гнуша их се је Лордан Зафрановић ,који је одавно ван хрватске... Заиста не постоји хрват који жали због сдрпских жртава,тако да Месечева је скроз у праву. Лош покушај да јој импутираш нешто што није рекла... Оне три тачке су псовке ,које ти често упућујем... Ма какво жаљење због српских жртава. Они свој став најбоље показју сталним смањивањем броја жртава у Другом светском рату. Стално лицитирају, стигоше до ''тричавих'' 20 000 у Јасеновцу. Код Срба ће им то још и проћи, али хвала Богу Јевреји им неће заборавити ни једног мртвог, па ни мртвог Србина. Зосима and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Flertorum ad doktorum. (doktorski flert) A-a...rekla bih-velika greska Mislim, ako je u pitanju pametna zena... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Mladjo, koja logicka greska je u pitanju kad u diskusiji sa zenom pocnes da koristis reci "zenidba", "seksi" i sl? Argumentum ad Mladionicum Плутон and Данче* је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Opet podvijas rep i bezis. Ko su to ONI.... moj ortak Ante, to ne misli... i nije nikog proterao... niti moj ortak Toni ciji je otac bio u tim domobraniteljima. Niti njegov otac to misli. Posto ga je otac to naucio. Dakle ko su to ONI? Jel moji ortaci Toni i Ante nisu hrvati? Jel nisu pravi hrvati? Jel Tonijev otac nije pravi Hrvat? Ма он је теби ортак колико је и мени. Мош' мислити, интеренет ортак и одмах си помислио да прича с тобом искрено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Млађони и Месечева... Dijasporka, Млађони, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ма он је теби ортак колико је и мени. Мош' мислити, интеренет ортак и одмах си помислио да прича с тобом искрено. :good2: tacno sam pretpostavio... .... ....... Ince bili kod mene u gostima za bozic, deo mog drustva isao kod njih na more, ja nisam mogao.. Zao mi je sto ti rusim iluzije o zlim hrvatima.. ne ne izmisljaju.. svarno tako misle.. Jer nisu hrvati one male ustase koje si kacila.. to su samo napaljeni idioti kakvih ima i u Srbiji...(samo kod njih malo u vecem brojku) Znam da bi ti to zarko volela.. da su svi nacioanlisticke budale... kao sto sam slushao od pojedinih nacionalista "siptar koji ne podrzva nezavisnost kosova nije normalan" (to izjavi srpski nacionalista) Drugi srpski nacionalista pravi intervju sa ustasom.. da pohvali hrvatsku nacionalnu svest.. http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsrbin.info%2F2015%2F03%2F04%2Ffrano-cirko-podrzavam-nezavisnost-kosova%2F&h=RAQFJWTewAQGGZlWqaFe4GDleMyM_VGLcq6deA8V1pE-4zw&enc=AZOv23Ol0xE8wRyKrA3mFlbzfxmGhD_3pQAQ7BkFPPY_rFHLixjyjgjl0v7lbvA2Dgbx7ukz33OyfyCzd7g70ZVHzQhYO3UCZti5Gz0nnfB_m9VHlWla38ax5FaBGbNv_1zKFAk-tBqtimdtkX38nL33OxHF7FS3OvLUJOGSd0s0ig&s=1 Fora je sto se SRpski nacionalisti i hrvatske ustase - DRUZE. Jer su slicnog rzmisljnja. Kao recimo navijaci partizana i zvezde.. jer su slicnog razmisljanja samo rade za razlicitu stranu. E pa Mesecava.. mozd se previse druzish s Hrvatskim ustasama.. pa si zaboravila dap ostoje i oni normalni. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Где бре нестаде тема о НАТО-у? Барон и Кордун кренуше са флертовањем, сад ови двоје. Онако лепа и душекорисна тема претвори се у ... GeniusAtWork, Човек Жоја and Млађони је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Барон и Кордун кренуше са флертовањем, сад ови двоје. Онако лепа и душекорисна тема претвори се у ... Pa lepse je ovako Ko se tuce taj se voli Ergo, Sloba i NATO su se obozavali The end. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Барон и Кордун кренуше са флертовањем, сад ови двоје. Онако лепа и душекорисна тема претвори се у ... Dodacu je u prijtelje.. moram da imam neku zensku suprotnog misljenja bice mi dosadno sa istomisljenicama da se druzim.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Pa lepse je ovako Ko se tuce taj se voli Ergo, Sloba i NATO su se obozavali The end. To i nije daleko od istine.. zajednickim snagama su napakostili srpskom narodu! Sta ti radja ljubav, plod vrhunski! Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Где бре нестаде тема о НАТО-у? Питај Млађонија! Чим се појавим, изгуби концепт и почну усташе да га спопадају. :shocking: Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука