Jump to content

NATO vodi hibridni rat, kao u YU

Препоручена порука

Moja sloboda zavisi od mene iskljucivo.

Тачно. Пошто од тебе зависи, изабрао си да плаћаш највећу војну силу у историји човечанства да ти је обезбеди.

Ми овде ВС и то је то.

Ил' евентуално имаш неке супер моћи па можеш погледом да разносиш тенкове итд.

Подели на овим сајтовима

Ovo uopste nisam razumela. Pa sam si se pogastarbajterisao, vrati se u Srbiju pa ces se razgastarbajterisati ;)

Pa sta cu ja da radim moj je problem ... Bljuc opet ....

Posto vidim da volis da solis pamet drugima da posolim i ja tebi malo ... Bljuc ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Тачно. Пошто од тебе зависи, изабрао си да плаћаш највећу војну силу у историји човечанства да ти је обезбеди.

Ми овде ВС и то је то.

Ил' евентуално имаш неке супер моћи па можеш погледом да разносиш тенкове итд.

Ne placam ja njih vec oni mene ... jos niste skontali ko koga placa ?

:))  :))  :))

Подели на овим сајтовима

Pa sta cu ja da radim moj je problem ... Bljuc opet ....

Posto vidim da volis da solis pamet drugima da posolim i ja tebi malo ... Bljuc ...

Nisam mislila nikom da solim pamet...prastaj...moj post je bio upucen Mladjoniju koji je sve nas dijasporce trpao u isti kos...a mislim da ni tebi ne bi prijalo da ljudi misle da smo svi mi isti...bilo bi vrlo degradirajuce...

Seca se strasne Slobine diktature, mucenja po zatvorima, streljanja neistomisljenika , logora ...

Pa da, secam se toga.

Подели на овим сајтовима

Nisam mislila nikom da solim pamet...prastaj...moj post je bio upucen Mladjoniju koji je sve nas dijasporce trpao u isti kos...a mislim da ni tebi ne bi prijalo da ljudi misle da smo svi mi isti...bilo bi vrlo degradirajuce...

Pa da, secam se toga.

Paravno da bi bilo degradirajuci , uopste nemam nameru da licim na bilo koga osim na oca ili majku ...

A ovoga sto se secas znaci da si bila jako mala i pobrkala javu sa nekim filmom ... Barem Srbije sto se tice ...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Paravno da bi bilo degradirajuci , uopste nemam nameru da licim na bilo koga osim na oca ili majku ...

A ovoga sto se secas znaci da si bila jako mala i pobrkala javu sa nekim filmom ... Barem Srbije sto se tice ...

to ti je ono nekriticko misljenje, gutaju sta im se servira i onda to ponavljaju ko papagaji cini im se pametno valjda sta li....

bitno da vide da je zlo doslo od slobe, jes taj sloba bio sposoban covijek, nema mu ravnog na planeti, samo kad se sjetim kak oje uspio da napravi sve sta mu se pripisuje, pa tesla je mala maca za njega

Подели на овим сајтовима

Д. Ковачевић је кроз уста Д. Јовановића лепо објаснио, и то је мислим цела истина: "Није Слоба крив, ми смо криви,....(итд.)". Треба само признати то себи. Није лако.

Sta smo krivi, sto nas je bombardovalo?

Подели на овим сајтовима

to ti je ono nekriticko misljenje, gutaju sta im se servira i onda to ponavljaju ko papagaji cini im se pametno valjda sta li

I sto je najgore od svega prave se mnogo pametni i da mnogo znaju a veze sa vezom nemaju ...

:))  :))  :))  :))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Д. Ковачевић је кроз уста Д. Јовановића лепо објаснио, и то је мислим цела истина: "Није Слоба крив, ми смо криви,....(итд.)". Треба само признати то себи. Није лако.

Kriv je samo onaj ko zlo nanosi i ko se protiv zla ne bori...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...